Görüş Bildir

22 Ağustos reyting sonuçları (Hangimiz Sevmedik, Hayat Sevince Güzel, Eyvah Eyvah 3)

22 Ağustos Pazartesi reyting sonuçları açıklandı mı diye merak ediyorsanız detaylar haberimizde. 4 kanalın yarıştığı haftanın ilk gecesinde reyting birincisi şimdiden belli gibi. ATV, Star TV, Show TV, Kanal D ve TRT 1’in yarıştığı 22 Ağustos reyting sonuçlarında Hangimiz Sevmedik dizisi ön plana çıktı. İşte Pazartesi reytingleriyle ilgili detaylar…

22 Ağustos reyting sonuçları (Hangimiz Sevmedik, Hayat Sevince Güzel, Eyvah Eyvah 3)

22 Ağustos Pazartesi reyting sonuçları Google’da hemen en çok arananlara girdi bile. TRT 1’in Hangimiz Sevmedik dizisi de en popüler aramalarda. Peki, 22 Ağustos reyting sonuçlarında hangi dizi daha çok izlendi, Eyvah Eyvah 3 sinema filmi reytinglerde etki yarattı mı? İşte cevabı…

TRT 1’in fenomen olmaya aday dizisi Hangimiz Sevmedik 22 Ağustos akşamı 3. Bölümüyle ekranlara geldi ve reyting yarışında ben de varım dedi. Konusu ve oyuncularıyla ilgi çeken Hangimiz Sevmedik 3. Bölümüyle de izleyicisine kendini kanıtladı ve hayran kitlesi tarafından sosyal medyada da el üstünde tutuldu. Hangimiz Sevmedik dizisinin 22 Ağustos Pazartesi reyting sonuçlarında birinci olması bekleniyor.

Bir diğer dizi de Fox TV’de ekranlara geldi ve Hangimiz Sevmedik dizisine rakip olarak aynı saatte yayınlandı. Hayat Sevince Güzel dizisi de hatırı sayılır hayran kitlesine sahip. Şimdiye kadar reytinglerde birinci olamadığı için Hangimiz Sevmedik dizisinin de karşısında pek tutunamayacak. Hayat Sevince Güzel dizisi 22 Ağustos Pazartesi reyting sonuçları savaşında mağlup olacak gibi.

Star TV, Show TV ve TV8’de ise sinema filmleri yayınlandı. Star TV’de Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, TV8’de Kirpi, Show TV’de ise Eyvah Eyvah 3 yayınlandı. Bu üç sinema filminden en dikkat çekeni de Ata Demirer ve Demet Akbağ’ın başrol oynadığı Eyvah Eyvah 3 oldu. Show TV’den saat 20.00’de ekranlara gelen Eyvah Eyvah 3 sinema filminin 22 Ağustos 2016 Reyting sonuçlarında dikkat çekici bir sonuç alması bekleniyor. 22 Ağustos reyting sonuçlarında Total’de liderin Hangimiz Sevmedik olması, arkasından da Eyvah Eyvah 3 ve Hayat Sevince Güzel programlarının sıralanması bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi