Görüş Bildir

27 Kasım Cuma dizi özetleri (Kiralık Aşk, Güldür Güldür, Arka Sokaklar, Karagül, Filinta?)

27 Kasım 2015 Cuma günü televizyon ekranlarında adeta dizi savaşları vardı. Bir tarafta reyting rekortmeni Star Tv’nin Kiralık Aşk dizisi, diğer tarafta ise diğerleri… Bakalım 27 Kasım Cuma günü yayınlanan diziler nasıl bir performans sergilemiş…

27 Kasım Cuma dizi özetleri (Kiralık Aşk, Güldür Güldür, Arka Sokaklar, Karagül, Filinta?)

KİRALIK AŞK

Cuma akşamlarının tartışmasız bir numaralı dizisi Kiralık Aşk. Eyvah eyvah Defne’yle karizmatik ve ciddi Ömer’in kimi zaman komik kimi zaman dram olan aşklarını konu alan başarılı yapım istisnasız bir numara.

Kiralık Aşk’ın başarılı senaryosu da her zaman komedi ve dramı tam kıvamında tutmayı başarıyor. Üstüne bir de oyuncuların performansı eklenince ister istemez dizi izleyiciyi kendine çekmeyi başarıyor. Geçtiğimiz hafta dramatik bir noktada biten dizi bakalım bu hafta sevenlerini güldürecek mi (fragmana bakılırsa Ömer’le Defne barışmış ama bakalım artık…)

KARAGÜL


Kiralık Aşk’ı bir adım geriden takip eden Fox Tv’nin entrika dolu dram dizisi Karagül bu hafta yine heyecan dolu bir bölümle ekranlarda. Karagül’ün 97. Bölümünde ne olacak peki, işte Karagül 97. Bölüm özeti

Maya ve Ada’nın başına gelenlerden sonra, artık olanlara dayanamayan Maya annesini adam akıllı sıkıştırır... Ebru, Maya’ya gerçeği söyler... Artık Maya için işin rengi değişmiş, olayları farklı bir açıdan görmeye başlamıştır. Diğer yandan katil olma duygusunu kaldıramayan Ada, intiharın eşiğine kadar gelir. Her ne kadar sevmiyor ve istemiyor gibi görünse de aralarındaki kardeşlik bağının gücü, Baran ve Ada’yı yeniden bir araya getirir. Baran, Ada’yı uçurumun kıyısından alabilecek mi? Ebru’nun vereceği büyük karar, kızını girdiği bataklıktan kurtarabilmek için yeterli olacak mı? Kendal, Kenan’ın hazırladığı tuzağa doğru son hız gitmektedir. Kaderin kavuşmalarına bir türlü izin vermediği Oğuz ve Narin, hayattan alabilecekleri kadarını almak için yeniden bir araya gelirler... Narin ihtiyacı olan tek teselliyi, Oğuz’un omuzunda bulurken, Sibel’in yaşadığını ve yerini öğrenen Özlem, Sibel ve Kasım’ı Kendal’a söyleyecek mi? Rüstem ve Kendal’ın zorla aklına soktuğu Melek’i takıntı haline getiren Merdan, Melek ve Sabri’nin aşkına gözleri ile şahit olur. Bunu kendine yediremeyen Merdan, belki de hayatının hatasını yapar ve Sabri’yi vurur. Sabri kurtulabilecek ve Melek’le kavuşabilecek mi?

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW


Cuma akşamlarının diğer favori programı Show Tv’de yayınlanan komedi programı Güldür Güldür Show. Ali Sunal’ın sunduğu Güldür Güldür Show her ne kadar son iki haftadır reyting sonuçlarında istenilen başarıyı gösteremese de önemsenmeyecek bir izleyici kitlesine sahip.

27 Kasım Cuma günkü bölümünde İsviçreli bilim insanları Yeter ve Hüseyin ülkelerindeki nüfus azalması problemini çözebilmek için neler yapabilirler? Deneyler için gönüllü olan İsviçreli çift İbrahim ve eşi Sinem problemlerini çözebilecek mi? Deneyler için Türkiye'den giden birbirine çok aşık çift Mehtap ve Bilal İsviçre'nin aşk sorunlarını halledebilecek mi?

Sevgilisi Aysel ile barışmak için onunla birlikte oyunculuk kursuna yazılan mafya babası Hüseyin ve sağ kolu Mesut'un başına neler gelebilir? Oyunculuk kursundaki diğer öğrenci İbrahim ve büyük oyunculuk hocası İsmail bu yeni öğrenciler ile anlaşabilecek mi? Hüseyin ve Aysel'in oyunculuk kariyeri nasıl ilerleyecek?

Ekranların en önemli tartışma programı İlişki Sahası’nda bu hafta neler olacak? Sunucu Sinem ve yorumcular Nezaket ve Burcu; kayınvalidesi Yeter'i yemeğe davet eden Mehtap'ın büyük maçını izliyor olacak…

ARKA SOKAKLAR


Kanal D’nin efsane dizisi Arka Sokaklar kısa bir aradan sonra tekrar ekranlara yine aynı kanalında devam ediyor. Ekranların en çok seyredilen polisiye dizisinde Rıza Baba’nın ekibi yine maceradan maceraya koşuyor. Arka Sokaklar’ın 378. Yeni bölümünde ekip bu sefer mafyayı çökertmek için planlar yapıyor. Bakalım ekibi bu sefer nasıl tehlikeler bekliyor?

FİLİNTA


TRT1’de ikinci sezona giren başarılı bir yapım olan ve ‘Bir Osmanlı Polisiyesi’ sloganıyla yayınlan Filinta da aksiyon ve adrenalin yüklü sahneleriyle kendine has bir Filinta sever kitlesi oluşturdu. Dizinin bu haftaki bölümünün konusu ise kısaca şöyle;

Çocukların peşinde olan Osmanlı’nın Gizli Teşkilatı ve yine planları altüst olan Kardeşlik Teşkilatı ve Yüce Meclisi arasında büyük bir takip haftası yaşanacak. İngiliz Ajanı 001 Janti’nin (Hakan Eratik) Boris Zaharyas’a (Serhat Tutumluer)sıktığı kurşunlar Yüce Meclisteki dengeleri değiştirecek mi? Süreyya (Nur Fettahoğlu) Anita von Wilhelm tarafından uğradığı suikast girişiminden kurtulabilecek mi? Bu saldırıyı öğrenen Ali’nin tepkisi ne olacak?

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi