28 Şubat Reyting Sonuçları (O Hayat Benim, Survivor 2016, Evli ve Öfkeli, Acı Aşk, En Güzeli)

Üç dizi, bir yarışma programı ve bir sinema filminin ekranlara geldiği, Pazar eğlencesinin yaşandığı 28 Şubat Reyting sonuçlarının büyük heyecanla açıklanması bekleniyor. Fox TV, Kanal D, TV8, Show TV ve ATV’nin karşı karşıya geldiği, Survivor 2016 yarışma programının bir tık öne geçtiği 28 Şubat Reyting sonuçlarında kim birinci oldu? İşte 28 Şubat 2016 Pazar Reyting Sonuçları detayları haberimizde.

28 Şubat Reyting Sonuçları (O Hayat Benim, Survivor 2016, Evli ve Öfkeli, Acı Aşk, En Güzeli)

Fox TV’den ekranlara gelen ve birçok hayranı bulunan drama dizisi O Hayat Benim 83. Bölümü ile ekranlara konuk oldu. Efsun’un artık el büyütmekten ve daha büyük adımlar atmaktan başka seçeneği kalmadığı O Hayat Benim son 83. Bölümü kendi izleyicisini ekranlara bağladı. Survivor’dan önce reytinglerde birinci olan O Hayat Benim dizisinin 28 Şubat reyting sonuçlarında nasıl bir sıralama yakalayacağı bilinmiyor.

Kanal D’de hala Pazar dizisi yok ve bu nedenle üç haftadır sinema filmleriyle reyting sıralamasına girmeye çalışıyor kanal. Kanal D’de 28 Şubat 2016 Pazar akşamı da En Güzeli adlı sinema filmi TV’de İlk Kez ekranlara konuk oldu. En Güzeli sinema filminin 28 Şubat reyting sonuçlarında kaçıncı olduğu tahmin edilemiyor.

TV8’den ekranlara gelen ve Pazar akşamları yüksek heyecan, bol aksiyon, müthiş gerilimin, konseyde kimin isminin yazılacağı heyecanı Survivor 2016 izleyicisini, fanatiklerini ekrana bağladı. Survivor dokunulmazlık oyunu, bireysel dokunulmazlık oyunu, ada konseyi derken, izleyenler müthiş bir akşam geçirdi Survivor ile. Survivor 28 Şubat reyting sonuçlarında da birinci olmayı başarabildi mi?

Show TV’den ekranlara gelen ve hatırı sayılır reytinglere sahip olan Acı Aşk dizisi de 11. Son bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Acı Aşk dizisinin reyting sonuçlarında kaçıncı olacağı kestirilemiyor. Bu arada hatırlatalım geçtiğimiz hafta reyting sonuçlarında Acı Aşk dizisi 19’uncu olmuştu.

28 Şubat 2016 Pazar reyting sonuçlarında reyting oranı merak edilen bir diğer dizi de ATV’den ekranlara gelen Evli ve Öfkeli dizisiydi. Evli ve Öfkeli dizisi reyting sonuçlarında kaçıncı oldu?

28 Şubat reyting sonuçları sabah 11.00’den itibaren sitemizde olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz