29 Kasım Pazar TV’de neler var - 29 Kasım Tv Rehberi- Bugün ne izlemeliyim?

29 Kasım Pazar günü ne izlemeliyim diye kara kara düşünenlere yardımcı olalım dedik. Fox TV, Kanal D, Show TV, Star TV, ATV, TV8, TRT 1 gibi kanallarda neler var, bugün ne izleyebilirim gibi soruların yanıtı haberimizde.

29 Kasım Pazar TV’de neler var - 29 Kasım Tv Rehberi- Bugün ne izlemeliyim?

Kanal D; Pazar akşamlarının yeni eğlencesi İlker Ayrık’la Bir Sıfır bu akşam yine Kanal D’den ekranlara gelecek. Ekranların aranan sunucusu eğlenceli isim İlker Ayrık birbirinden bomba oyunları, harika hareketleri ve sürpriz konuklarıyla Kanal D’de. İlker Ayrık’la Bir Sıfır izlemek Pazar günü haftanın stresini atmak için iyi olabilir.

Star TV; Dram severler ekran başına, bu akşam Star TV’de Hatırla Gönül dizisi var. Gönül’ün hafızasını kaybetmesi ve Tekin’in bunu kullanması izleyiciyi bir kez daha ekrana kilitledi. Dram sevenler bu akşam Hatırla Gönül’ü izlemeyi tercih edebilir.

ATV; Evli ve Öfkeli dizisi reytinglerde çok büyük bir başarı sağlayamasa da birçok hayran kitlesi bulunuyor. Pazar günleri canınız sıkılmasın, biraz da gülelim diyorsanız ATV’nin Evli ve Öfkeli dizisi güzel bir karar olacaktır.

TV8; Acun Ilıcalının kanalında bu akşam yine müthiş ses yarışması O Ses Türkiye var. Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz, Gökhan&Hakan Özoğuz’un jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye’de birbirinden güzel sesler, müthiş düetler izleyiciyi ekrana bağlıyor. Bir de TV8 Yan ekran ile izleyicilerin kendi takımlarını oluşturma şansı O Ses Türkiye izleyenlerinin ayrı bir memnuniyeti. Hem ruhunuz dinlensin, hem de eğlenmek istiyorsanız  bir numaralı tercihiniz O Ses Türkiye olmalı.

Fox TVO Hayat Benim izleyicileri ekran başına. Efsun, Bahar ve diğerleri… Hamdi Alkan’ın yönetmenliğinde 60’ı aşkın bölümleriyle ekranlara gelen O Hayat Benim’de gerilim, olaylar, drama bitmek bilmiyor. O Hayat Benim severler dizilerini izlemek için ekran başında olacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz