30 yıl sonra aynı masaya oturdular!

Kariyeriyle, yaşantısıyla 7’den 70’e herkese örnek gösterilen müzik dünyasının renkli simalarından Selami Şahin 30. Evlilik yıldönümünde nikâh masasına oturdu, eşi Didem Şahin Hanımefendi ile nikâh tazeledi.

30 yıl sonra aynı masaya oturdular!

Selami Şahin 30. Evlilik yıl dönümünde eşi Didem Şahin'le yeniden nikâh masasına oturdu ve nikâh tazeledi. Şahin çiftinin şahitliğini ise çocukları yaptı.

Kariyeri kadar mutlu evliliğiyle ve yaşantısıyla 7’den 70’e herkese örnek olarak gösterilen müzik dünyasının renkli siması Selami Şahin, Didem Şahin'le 30. Evlilik yıl dönümünde nikâh tazeledi.

Evlilik yıl dönümleri kutlamasına başlayan Şahin çifti, önceki gün bir eğlence merkezinde ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut'un objektifine pozlar verdi. Didem ile Selami Şahin'in çekimlerde çocukları Emirhan, Lider ve İrem de yanlarında oldu. 19 Mayıs 1985 tarihinde evlendikleri yer olan mekânda yine aynı tarih olan 19 Mayıs 2015'te nikâh merasimi yapan ünlü çift, törene yakın dostlarını da davet etti.

Kutlama için de özenle hazırlanan Selami Şahin, törende özel bir damatlık giydi. ünlü modacı Tanju Babacan imzasını taşıyan gelinliği de Didem Şahin giydi. Nikâh tazeleyen Şahin çiftinin şahitliklerini de çocukları yaptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz