İşte İbrahim Erkal öldü mü? iddialarına aileden ilk üzücü yanıt

İbrahim Erkal öldü mü? soruları gün gün sevenleri tarafından merakla sorulurken, ailesinin İbrahim Erkal öldü dedikodularına itibar edilmemesi konusunda açıklama yaptığı öğrenildi.

İşte İbrahim Erkal öldü mü? iddialarına aileden ilk üzücü yanıt

12 Nisan'dan sonra evinin otoparkında baygın halde bulunan İbrahim Erkal'ın son sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. Beyin kanaması geçirmesinin akabinde ilk olarak özel hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal sonrasında da ailesinini isteği üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine alınmıştı. Doktorlarından gün gün açıklamayapılan İbrahim Erkal'ın sağlık durumu ile alakalı son gelişmeler de de durumunun stabil olduğu söyleniyor. Gün gün İbrahim Erkal öldü iddiaları ise yakınlarını çileden çıkartmakta iken ailesinin açıklamaları dışında her hangi br habere itibar edilmemesi gerekliliği de söylendi.

Doktorların 'durumu stabil' dediği Erkal, hakkında yapılan asılsız haberler yakınlarını isyan ettirdi. İbrahim Erkal'ın resmi facebook hesabında şu açıklamaya yer verildi:

"Sevgili dostlar; Çıkarları uğruna yalan yalnış haber yapanlara itibar etmeyiniz lütfen. İbrahim Bey'in durumunda değişiklik yoktur. Sizlerden ricamız, özellikle bunu istiyoruz ki; buradan başka yazılan bir şeye itibar etmemenizdir. Psikolojik baskı ile sizi ve bizi yıpratacak paylaşımlardan kaçının... sayfaları prim yapsın diye 15 gün öncenin haberini kendilerince yorumlayıp 'son dakika haberi' gibi servis edenleri; sizlerin de bulunduğu sosyal platforma şikayet ederek bize yardımcı olabilirsiniz. Bu basiretsiz insanlar; burada yaptığımız bildirimden dakikalar sonra paylaşım yapıp, tüm İbrahim Erkal sevenlerini maalesef psikolojik baskı altına almaya çalışmaktadır... Şu an bizim tek derdimiz sanatçımız İbrahim Erkal'ın sağlık durumudur. Lütfen dualarınızı eksik etmeyiniz..."

Kaynak: Diyarbakır Söz