Görüş Bildir

İşte Benim Stilim sunucusu Öykü Serter aldığı maaşı açıkladı! Banka genel müdürü maaşı alıyor

Ekranların sevilen sunucusu Öykü Serter, merak edilenlerini Nazenin Tokuşoğlu'na anlattı. Serter, kazancından işsizlik dönemine kadar her şeye açıklık getirdi.

İşte Benim Stilim sunucusu Öykü Serter aldığı maaşı açıkladı! Banka genel müdürü maaşı alıyor

İŞTE ÜNLÜ SUNUCUNUN SAMİMİ KONUŞMASI

İşte ünlü sunucu Öykü Serter'in samimi açıklamaları: Yeminli mali müşavir baba ile ev hanımı bir annenin çocuğuyum. TED Ankara Koleji’nde, Hacettepe Üniversitesi’nde okudum, Galatasaray’da yüksek lisans yaptım.

Bahçeşehir Üniversitesi’ndeki doktoramı bitiriyorum. Los Angeles’ta oyunculuk eğitimi aldım. Çok okurum. Kendime yatırım yaparım. Arada fışkırıyor bilgiler, ukalalıktan değil yani…

Şöhretle hiç alakam yok. Memur zihniyetiyle yaşarım. 1994’te radyo sayesinde bir yol açıldı. Akademik kariyeri isterdim ama biraz tanınınca olamadı.

Akademi popüleri sevmez. Bir hocam, “Ne oldu, Brooke Shields’ın doktorası var, seninki eksik kalmasın diye mi geldin” dedi. Soğudum.

BANKA GENEL MÜDÜRÜ KADAR MAAŞIM VAR

Aşırı para kazanmadım. Banka genel müdürü kadardır en fazla. Para peşinde koşan, ücreti yüksek biri değilim. Devamlılık ve kalite önemli. Uzun zaman işsizdim, birikimim de tükendi ama çıkıp fakir edebiyatı yapmadım. Yokluktan konuşamam, kol kırılır yen içinde kalır.

Köpeklerime kıyafet örüyordum. Bunu bir internet sitesi üzerinden ticarete dönüştürmeyi düşündüğüm anda, Bu Tarz Benim teklifi geldi. Her türlü iş bulurum kendime.

HER ŞEY YİYEMİYORUM

İBS (İrritabl Bağırsak Sendromu) olarak bilinen bir hastalığım var. Her şeyi yiyemiyorum çünkü sindiremiyorum. Diyetisyenlerin hazırladığı bir yemek listem var, ona uymak zorundayım.

‘Akdeniz diyeti’ dedikleri, balık ve sebze ağırlıklı beslenme şekli mecburiyetim oldu. Çikolata, şeker sevmem, çay tiryakisiyim. Bu yüzden de çok zayıfım.

Ağız estetiği yaptırmadım. Ağzım büyük, yapacak bir şey yok. Dudaklarım da kendi dudaklarım. 15 yıl boyunca sabah akşam yüzdüm. Yüzmek sadece vücudu değil, yüzü de dinç tutuyor.

Onun dışında bir şey yapmıyorum. Yaşım gerçekten umurumda değil. Evlenip çocuk sahibi olma aşamalarında yaş korkusu devreye giriyor.

Kaynak: Akşam

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi