Görüş Bildir

İbrahim Erkal sağık durumu! 'İlaç ve destekle yaşama tutunabiliyor'

İbrahim Erkal sağlık durumu, İbrahim Erkal öldü haberlerinden sonra çok merak edilmeye başlandı. İbrahim Erkal'ın sağlık durumu ile alakalı açıklama da tedavisini sürdüren doktoru tarafından yapıldı

İbrahim Erkal sağık durumu! 'İlaç ve destekle yaşama tutunabiliyor'

Ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın son sağlık durumu svenleri tarafından çok merak edilmekte. Gün gün doktorlarından İbrahim Erkal sağlık durumu hakkında açıklama yapılsa da sevenlerini sevindirecek bir haber henüz verilmiş değil. Evinin otoparkında baygın bulunması sonrasında acilen hastaeye kaldırılan ancak aradan geçen zaman sonrasında beyin kanamsı geçirdiği aaşılan İbrahim Erkal ilk olarak özel hastaneye kaldırılmış ve sonrasında da ailesinin isteği üzerine Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevkedilmişti. Tedavisini devam ettiren Doç Dr Sağlam Erkal'ın sağlık durumu ile alakalı açıklama yaptı ve durumunda henüz bir iyileşme olmadığını açıkladı. İbrahim Erkal'ın sağlık durumu ile alakalı kahreden haber geçtiğimiz gün tedavisine devam eden doktoru tarafından verildi Erkal'ın yaşamsal desteklerle hayata tutunduğu açıklaması sevenlerini üzdü.

İBRAHİM ERKAL SAĞLIK DURUMU

Tedavi gördüğü zaman içeirisnde hakkında çıkan İbrahim Erkal öldü haberleri konusudna ailesinin sıkıntısı devam etmekte iken, ailesinden zaman zaman açıklama da yapılıyor. Sosyal medya da ya da internette gezen İbrahim Erkal öldü haberlerine itibar edilmemesi gerekliliğini vurgulayan acılı aile, kendilerinden başka açıklama yapanlara da itibar edilememsi gerekliliğinden bahsetti.

SAĞLIK DURUMU AÇIKLAMASI

Doç. Dr. Necdet Sağlam, "İbrahim Erkal'ın hayati fonksiyonlarında düzelme görülmedi. Hastamızda beynin hayati fonksiyonları açısından da düzelme görülmedi. Ancak kalbin çalışmasıyla ilgili düzensizlikler, ilaç ve solunum desteğiyle kontrol altında tutuluyor. Hastamızın yoğun bakım şartlarında yaşamsal destek tedavisine devam ediliyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir