İçerde 8. yeni bölüm fragmanında tüm dengeler değişecek

İçerde 8. bölümü ile dengeler adeta değişecek.Bu akşamyayınlanacak olan yeni bölümde Sarp, kendini ateşe mi atacak

İçerde 8. yeni bölüm fragmanında tüm dengeler değişecek

İçerde 8. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Sevilerek izlenilen polisiye dizisinin yayınlaacak olan bu akşam ki yeni bölümünde de heyecan dolu sahnelerin varlığı çok konuşulacak. Celal'in Sarp'tan şüphelenmesinin sonuçlanacağı bu bölüme damgasını vuracağı iddiaları gündemde. Mestan ile Sarp arasında da dengeler değişecek.

İÇERDE YENİ BÖLÜMÜNDE OLANLAR HERKESİ ŞAŞIRTACAK

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Mustafa Uğurlu'nun paylaştığı İçerde'nin 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV'nin iddialı yapımlarından olan İçerde' de Kebapçı Celal, Sarp'tan şüphelenmeye başlar ve bu durumu Mert'e anlatır. Mestan ve Sarp, kebapçıda kavga ederler bunun üzerine kebapçıya gelen Celal, gördükleri karşısında çılgına döner. Mert ise Umut'un yaşayıp yaşamadığını öğrenmek için Füsun ve Eylem'e yardım eder. Mert, Umut'un kanlı gömleğindeki kan izlerinden Umut'a ulaşmaya çalışır. Heyecan dolu yeni bölümüyle İçerde bu akşam saat 20.00'de izleyicileriyle buluşacak.

DENGELER DEĞİŞECEK

Sarp'ın, Melek’in Celal’in kızı olduğunu öğrenince kafası karışır. Hem onu üzmemek için gerçeği gizler, hem de ilişkilerine mesafe koymak ister. Mestan, Sarp’ın Kebapçı Celal’e olan sadakatinden şüphelenmeye başlamıştır. Bunu Celal’e dillendirir. Mestan işin aslı olup olmadığını öğrenmek için Kebapçı Celal’den onay alıp Sarp’ı takip etmeye başlar.  Celal daha önce Füsun ve Eylem’den uzak durması konusunda uyardığı Mert’i Sarp hakkında bir açık yakalaması için Füsun’un lokantasına gönderir. Yeşim, Sarp’ı Melek konusunda uyarır. Melek’in yeni oyuncağı olduğunu, kendisiyle işi bitince fırlatıp atacağını söyler.

Kaynak: Diyarbakır Söz