Görüş Bildir

İçerde 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Mestan'ın katili yakalandı mı?

Sezonun en çok izlenilen dizileri arasında yer alan İçerde dizisi merakla beklenen 9. yeni bölüm fragmanını yayınlandı.

İçerde 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Mestan'ın katili yakalandı mı?

Sezon dizileri ve yeni diziler arasında en iyisi sayılan İçerde Pazartesi günü 8. bölümü ile ekranlara gelmişti. Heyecan dolu geçen bölümün akabnde herkes merakla 9. bölüm fragmanını beklemişti. İşte İçerde dizisi 9. yeni bölüm fragmanı ve yaşananlar. Mestan'ın katili bulunacak mı?

İçerde dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli gibi başarılı isimler yer alıyor. Show TV ekranlarında yayınlanan İçerde kısa sürede izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. İçerde son bölümünde yaşananların ardından 9. bölüm büyük bir merakla beklenmeye başlandı.

İÇERDE 9. BÖLÜM FRAGMANI

Sarp'tan Celal Baba'ya büyük Oyun!

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarp'ın, Melek’in Celal’in kızı olduğunu öğrenince kafası karışır. Hem onu üzmemek için gerçeği gizler, hem de ilişkilerine mesafe koymak ister. Mestan, Sarp’ın Kebapçı Celal’e olan sadakatinden şüphelenmeye başlamıştır. Bunu Celal’e dillendirir. Mestan işin aslı olup olmadığını öğrenmek için Kebapçı Celal’den onay alıp Sarp’ı takip etmeye başlar. Celal daha önce Füsun ve Eylem’den uzak durması konusunda uyardığı Mert’i Sarp hakkında bir açık yakalaması için Füsun’un lokantasına gönderir. Yeşim, Sarp’ı Melek konusunda uyarır. Melek’in yeni oyuncağı olduğunu, kendisiyle işi bitince fırlatıp atacağını söyler. Sarp, Mestan’ın adım adım peşinde olduğundan habersizdir. En ufak bir hatasının telafisi olmayacaktır. Bu kez Sarp için çember iyice daralmıştır.

İÇERDE HİKAYE VE KÜNYE

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy)  ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır. Yapımcılığını ay yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, gözde kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor. Yapım

Ay Yapım

Yapımcı

Kerem Çatay

Yönetmen

Uluç Bayraktar

Senaryo

Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir