İrem Derici sosyal medyadan öyle ir video paylaştı ki! Tepkiler tek tek geldi

İrem Derici'nin Evlenmene ak isimli şarkısından esinlenerek adı oluşturulmuş Eğlenmene Bak yepyeni bölümleri ekranlara hazırlanıyor. Sosyal medya fenomeni İren Derici, geçtiğimizi gün sosyal medya hesabından paylaşımı ile adından bahsettirmişti

İrem Derici sosyal medyadan öyle ir video paylaştı ki! Tepkiler tek tek geldi

İrem Derici'nin Evlenmene ak isimli şarkısından esinlenerek adı oluşturulmuş Eğlenmene Bak yepyeni bölümleri ekranlara hazırlanıyor. Sosyal medya fenomeni İren Derici, geçtiğimizi gün sosyal medya hesabından paylaşımı ile adından bahsettirmişti.

İrem Derici'nin kuaföre gidip, bıyıklarını aldırırken ki halinin videosunu izleyenler şoku atlattıktan sonra tepkilerini göstermekte gecikmediler.

SELÜLİTLİ YAKALANMIŞTI

Antalya'nın Kemer ilçesinde sahne alan İrem Derici, Bodrum'da çekilen fotoğraflarıyla ilgili, "Selülitlerimle mutluyum" dedi.

İrem Derici, Club Aura Kemer'de konser verdi. Konser saatinden saatler önce gece kulübünün önünde toplanan yerli ve yabancı tatilciler, içeri girmek için kapılarda uzun kuyruklar oluşturdu. Özellikle tatilcilerin ilgi gösterdiği konser öncesi DJ Arda mikser başına geçti. DJ Arda performansında hareketli şarkılara yer verirken go go dansçıları şovlarıyla ilgi odağı oldu.

"NE VAR, SELÜLİTİM VAR İŞTE"

İrem Derici, saat 02.00'de sahneye çıktı. Giydiği siyah tulumla dikkati çeken ünlü şarkıcının hareketli parçalarına yerli ve yabancı turistler de eşlik etti.

Şarkı aralarında izleyenlerle sohbet eden İrem Derici, ilk olarak bayramlarını kutladı. Bodrum tatili sırasında çekilen fotoğraflarıyla ilgili de konuşan Derici, "Beni biliyorsunuz, bu sabah belki görmüşsünüzdür, dün Bodrum'da beni bikiniyle çekmişler. Selülitlerimi çekmişler. Ne var işte. Selülitim var, ne yapayım yani? Allah'ın bildiğini kuldan saklamak olur mu? Olmaz. Ha buraya (kalçasını göstererek) da zumlamışlar, çekmişler. Selülitlerimle mutluyum, sizinle mutluyum" ifadelerini kullandı.

AREFE GÜNÜ BAŞLADI

Sunuculuğunu ünlü şarkıcı İrem Derici’nin yaptığı, yaz ekranın en beğenilen yarışması olmaya aday “İrem Derici ile Eğlenmene Bak” arefe günü ilk bölümü ile ekrana geldi.Ünlü konukların kıyasıya mücadelesine sahne olacak olan programın ilk bölüm konukları Mustafa Ceceli, Sinan Akçıl, Metin Arolat, Ece Seçkin, Sera Tokdemir ve Ferah Zeydan.

Ünlü isimlerin 3’er kişilik ekipler halinde, altı etap yarışacakları programda müzik ve eğlence de eksik olmayacak. Bateride Mustafa Ceceli, klavyede Sinan Akçıl, İrem Derici’nin parçalarına eşlik ederken, Ece Seçkin - İrem Derici düeti ise ekran başındakilere keyifli anlar yaşattı.

“İrem Derici ile Eğlenmene Bak” bayram boyunca saat 20.00’de Kanal D’de!

Kaynak: Diyarbakır Söz