İşte Hadise'nin yepyeni sinema filmi

Hadise O Ses Türkiye heyecanını ve yeni klip çekimlerini bir kenara koyup, yeni sinema filmi için heyecanlanmaya başladığını ve Hadise'nin yeni filminde Haluk Bilginer'in rol alacağı iddia edildi

İşte Hadise'nin yepyeni sinema filmi

O Ses Türkiye, Albüm hazırlıkları derken Hadise'nin kalbi bu sıralar hem yapımcı hem oyuncu olarak rol alacağı sinema filmi için atmakta. Başrolünü  oynayacağı sinema filmi için Hadise ünlü tiyatrocu Haluk Bilginer ile aynı karelerde yer alıp, başrolü birlikte paylaşmak istese de Bilginer'in bu konu ile ilgili ser verip sır vermediği de konuşuluyor.

Ünlü şarkıcı Hadise, yeni albümünün yanı sıra senarist, yapımcı ve oyuncu olarak imzasını atacağı proje aşamasındaki filmi de düşünüyor. Güzel şarkıcı, başrolü Haluk Bilginer’le paylaşmak istiyor.

Şu an da gözler Hadise'nin yeni filminin ne olacağı ve ne zaman başlayacağı konusuna çevrilmiş durumda.

HADİSE VE MURAT BOZ OKUL KİTABINA KONU OLDU

Hadise ve Murat Boz, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 7. sınıf öğrencilerine dağıtılan İngilizce ders kitabında yer aldı. İngilizce ders kitabında, şarkıcı Hadise'nin hayatı ve fotoğrafları yer aldı. Konuşma ve okuma pratiklerine ilişkin bölümünde, Hadise'nin konserlerinde çekilmiş görüntüler de bulunuyor. Kitapta sanatçı Hadise'ye ilişkin bilgiler, İngilizce diyalog kurgularıyla birlikte verildi.

Kitabın Hadise ile ilgili bölümde şarkıcının hayatı, bir gününü nasıl geçirdiği ve insanların neden ona hayran olduğuna ilişkin bilgilere yer verildi. Hadise'nin soyadının "Açıkgöz" olduğu, Belçika'da doğduğu ve doğum tarihine ilişkin bilgilerin yanı sıra aldığı ödüller de, İngilizce ders kitabında yer aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz