Acil Aşk Aranıyor 21. Bölüm (Yeni bölüm) Fragmanı- Sinan’ın zor anları

Show TV’nin eğlenceli romantik komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor yeni bölüm fragmanı çıktı. Acil Aşk Aranıyor 21. Bölümü ile Çarşamba günü ekranlarda olacak ve bundan böyle Çarşamba günleri ekranlarda olacak. Geçtiğimiz yaz döneminde her Pazar reyting birincisi olan Acil Aşk Aranıyor eski reytinglerine ulaşamasa da kendi izleyici kitlesini koruyor. İşte Acil Aşk Aranıyor 21. Bölüm fragmanı izleme şansı…

Acil Aşk Aranıyor 21. Bölüm (Yeni bölüm) Fragmanı- Sinan’ın zor anları

Acil Aşk Aranıyor 4 Kasım 21. Bölüm fragmanı izlemek isteyenlerin Google’da yaptığı aramanın yanıtı haberimizde. Fenomen dizinin yeni bölümünde yine ilginç anlar yaşanıyor. Yüzüğünün taşını kaybeden Nisan yine paranoyaklaşıyor ve fellik fellik taşı arıyor. Sinan’ın ise Nisan’a evlilik teklif etmesi gerekiyor, konuşması gerekiyor ancak Nisan bir türlü fırsat vermiyor Sinan’a.

NİSAN SİNAN’IN PEŞİNDE!

Bu arada Sinan’ın bir akşam eve gelmediğini öğrenen Nisan, şüpheye kapılıp yeni tanıştığı kız kardeşini ajan olarak kullanıyor. Sinan ise eski sevgilisi Sevcan’a gitmiştir. Peki Sinan hayatı boyunca bilmediği bir gerçekle mi yüzleşecek? Tüm soruların yanıt bulacağı Acil Aşk Aranıyor yeni 21. Bölümün fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

ACİL AŞK ARANIYOR 21. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Recep Kaya