Adı Mutluluk 1. Bölüm - Kumsal ve Batu’nun hikayesi

Yaz geldi ve yaz dizileri sezonu başladı. Yaz dizilerinin en çok başarılı olduğu bilinen kanalı Fox TV’nin bir yaz dizisi de Adı Mutluluk. Adı Mutluluk 22 Haziran (dün akşam) 1. (ilk) bölümü ile ekranlarımıza konuk oldu. Batu ve Kumsal’ın hikayesinin anlatıldığı dizi seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. İşte Adı Mutluluk 1. Bölüm izleme linki aşağıda…

Adı Mutluluk 1. Bölüm - Kumsal ve Batu’nun hikayesi

Kiraz Mevsimi ve Aşk Yeniden’in yapımcısı olan Süreç Film’in yapımcılığını yaptığı ve başrollerini Ulan İstanbul’un yakışıklı oyuncusu Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu’nun paylaştığı Fox TV’nin yeni yaz dizisi “ADI MUTLULUK” söylendiği gibi içimizi ısıttı hakikaten.

ADI MUTLULUK 1. BÖLÜM ÖZETİ

Kumsal’ın babasından gizli İstanbul’da bir üniversite kazanmasıyla İzmir’den İstanbul’a uzanan bir özgürlük hikayesi. Babasını karşısına aldığı gün tanıştığı Batu sayesinde mutluluğu ve özgürlüğü için İstanbul’a gitmeye karar veren Kumsal; annesinin yıllar önce yaptığı gibi evi terk etti ve kendini bir anda bir yurt odasında buldu. Kumsal artık İstanbul’daydı ve İstanbul Kumsal’ın artık kendi ayakları üstünde durmayı, yalnızlığı, hayal kırıklıklarını ve dostluğu öğreneceği yer olacak. İşte Adı Mutluluk 1. Bölüm tek parça izleme şansı.

ADI MUTLULUK 1. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Recep Kaya