Ailesi dindar kendisi ATEİST! Ne yaptın sen Brad Pitt

Hollywood’un karizmatik erkeği Brad Pitt’den The Telegraph’e bomba açıklamalar. Başarılı aktör’ün açıklamaları tüm dünyayı sarsacak nitelikteydi.

Ailesi dindar kendisi ATEİST! Ne yaptın sen Brad Pitt

Hollywood’un karizmatik erkeği Brad Pitt’den The Telegraph’e bomba açıklamalar. Başarılı aktör’ün açıklamaları tüm dünyayı sarsacak nitelikteydi.

The Telegraph Magazine'e konuşan Hollywood’un karizmatik erkeği Brad Pitt, çok dindar bir ailede yetiştiğini ama bunun sonucunda ateist olduğunu söyledi. Pitt, çocukluk çağlarında çok sıkı bir dini terbiye alarak büyüdüğünü anlattı.

Hollywood’un karizmatik erkeği Brad Pitt’in açıklamaları şu şekilde…

"Babam bize dini kurallara göre ne yapmamız ya da yapmamamız gerektiğini sürekli anlatırdı. Ama aynı zamanda daha yumuşak bir yanı da vardı. Kızlarım için aynı durum geçerli değil. Onlara böyle davranmam gerekmiyor, çünkü yanlış bir şey yapmıyorlar. Kızlarım için aynı durum geçerli değil. Onlara böyle davranmam gerekmiyor, çünkü yanlış bir şey yapmıyorlar. Anne ve baba olarak görevimiz, çocuklarımıza hayatta yapmak istediklerini bulma konusunda yardımcı olmak. Bu dünyada yalnız değiliz. Bilmiyorum bunun bir adı var mı, inanç ya da din... Tek bildiğim bizim, hepimizin üstünde bir şey var ve o hem güzel hem de birleştirici. Brad Pitt’in yaptığı bu açıklama hayranlarını kızdırdı.

Brad Pitt Biyografisi

Yakışıklı aktör Brad Pitt kısaca ünlü ABD’li sinema oyuncusu ve film yapımcısıdır. Dünya’nın en medyatik aktörlerinden birisi olan Brad Pitt dört kez Akademi Ödüllerine, beş kez de Altın Küre Ödülleri’ne aday gösterilmiş bir kez Altın Küre Ödülünü kazanmıştır.

Brad Pitt ne zaman doğdu? Brad Pitt 1963 yılında doğmuş bir oyuncudur. Brad Pitt’in doğum tarihi 18 Aralık 1963’tür. Brad Pitt’in burcu nedir? Brad Pitt’in burcu yaydır.

Brad Pitt’in kısaca hayatı, nasıl ünlü oldu? Brad Pitt Oklohoma’da dünyaya gözlerini açmış ardından ailesiyle birlikte çocukluğunu geçireceği Missouri’ye taşınmıştır. Burada muhafazakar bir aile ortamında yetişen başarılı aktör lise ve üniversite yıllarında aktif bir öğrencilik hayatı geçirmiştir. Lisede golf, tenis ve yüzme takımları içerisinde yer almış, öğrenci tartışmalarının yapıldığı ve müzikaller düzenleyen kulüplere katılmıştır. Brad Pitt üniversiteyi bitirmek üzereyken oyuncu olmaya karar vermiştir. Diplomasını almasına birkaç hafta kala okuldan ayrılıp oyunculuk dersleri alabileceği ve küçük roller oynayabileceği Los Angeles’a gitmiştir.

Los Angeles’ta başlarda geçimini sağlarken zorlu bir dönem geçiren Brad Pitt 24 yaşında oyunculuk kariyerine adım atmış ve 1987 yılında hem sinema filmlerinde hem de çeşitli TV yapımlarında yer almaya başlamıştır. Brad Pitt’in oyunculuk kariyerindeki ilk önemli başarısı 1994 yılında Anne Rice’nin aynı adlı romanından uyarlanan “Interview with the Vampire” filminde canlandırdığı “Louis de Pointe du Lac” karakteri olmuştur. Bu başarısının ardından Hollywood’un ünlü isimleriyle önemli projelerde yer almaya başlayan Brad Pitt her yıl ses getiren sinema filmlerinde oynamış dünyada geniş kitleler tarafından tanınır hale gelmiştir. 2006 yılında yapımcılık kariyerine adım atan Brad Pitt kendisinin de başrol oynadığı ve ilk yapımlarından olan “The Departed” filmi BAFTA en iyi film ödülüne aday olarak gösterilmiştir.

Brad Pitt kimdir, Brad Pitt hayatı ve Brad Pitt hakkında bilgi konusunu ele aldığımız yazımızda son olarak Brad Pitt’in dini nedir  sorusunu cevaplayacağız. Brad Pitt’in çocukluğunda Protestanlığa benzeyen Baptistlik inancıyla yetişmiştir. Brad Pitt’in günümüzde bilinmezcilik olarak da bilinen “Agnostisizm” inancını benimsediği bilinmektedir.

Kaynak: Diyarbakır Söz