Görüş Bildir

Ajda Pekkan: “Bir çocuğum olmasından çok korktum''

Efsane sanatçı Ajda Pekkan yaptığı açıklamalarla herkesi şaşkınlığa urattı. Ajda Pekkan hayatı ve kariyeri ile ilgili bir çok konuya açıklık getirdi.

Ajda Pekkan: “Bir çocuğum olmasından çok korktum''

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan önceki gün hayranları ile buluştu. 70 yaşında olan Ajda Pekkan sanat hayatına çok önem verdiği için çocuk yapmadığını açıkladı. Ajda Pekkan bugüne kadar iki evlilik yapmış ve evlendiği erkeklerin her defasında sanat hayatını bırakmasını istemesi üzerine en büyük fedakârlığının çocuk yapmamak olduğunu söylemiştir

Ajda Pekkan yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı. Önceki gün hayranları ile biraraya gelen Ajda Pekkan bugüne kadar neden çocuk sahibi olmadığını açıkladı. Çocuk yapmaktan korktuğunu söyleyen Ajda Pekkan çocuğu için kariyerinden vazgeçmek istememiş.

Bugüne kadar pek çok ilişki yaşamasına rağmen çocuk sahibi olmayan Ajda Pekkan yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı. Bugüne kadar neden çocuk yapmadığını açıklayan Ajda Pekkan hayranlarını şaşırttı. Bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluşup sohbet eden Ajda Pekkan, çocuk sahibi olmakla ilgili bir itirafta bulundu: Pekkan, “Kariyerimi engeller diye bir çocuğum olmasından çok korktum.” dedi.

Ajda Pekkan, Akasya Acıbadem’de düzenlenen “Akasya Sohbetleri”nde hayranlarıyla bir araya geldi. Ünlü sanatçı, yoğun ilgi gören etkinlikte sevenlerini “Buraya altın gününe geliyor gibi hazırlandım. Çünkü dost sohbetine geldim. Çok hoş bir sohbet olur inşallah” diyerek selamladı. Hakkında merak edilenleri anlatan Pekkan, “Hayatınızda bir çocuğun eksikliğini hissediyor musunuz?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Bir çocuğum olmasından çok korktum. Kendi ayaklarım üzerinde durabilmek benim için çok zordu. Bir desteğim yoktu. Her zaman şartlarımı zorladım. O yüzden özel hayatım olmadı, hep iş oldu, hep kariyer oldu. Kariyerimi engeller diye çocuktan korktum.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi