Alişan'ın sevgilisi Eda Erol ilişkisinin temeli 5 sene öncesinde atılmış! Peki Eda Erol ne iş yapıyor

Alişan'ın sevgilisi Eda Erol çok yakın bir isim çıktı. Esra Erol'un kardeşi Eda Erol Alişan aşkının temeli meğer 5 sene öncesine dayanıyormuş

Alişan'ın sevgilisi Eda Erol ilişkisinin temeli 5 sene öncesinde atılmış! Peki Eda Erol ne iş yapıyor

İzdivaç programlarının kraliçesi Esra Erol'un kardeşi Eda Erol geçtiğimiz gün adını Alişan'ın sevgilisi olarak duyrulması ile gündeme çıktı. Esra Erol kardeşi Eda Erol, şu sıralar Alişan ile büyük bir aşk yaşamakta. Alişan'ın sevgilisi Eda Erol hakkında pek bilinmeyenleri araştırdık. Aynalı Tahir ile hayatımıza giren Alişan'ın sonrasında güzel mi güzel şarkıları ile ünlenmi sonra manken Çağla Şikel ile dizi ve televizyon programlarında yer almıştı. Geçtiğimiz aylarda Eda Erol ile aşk yaşadığı gündeme çıkan sanatçının 5 yıl ncesinde Esra Erol'dan kardeşini istediği de magazin gündemine oturdu. İşte bu söylentiler aşk dedikodularını tırmandırmışken dün akşam Alişan Beyaz Show'da Beyazıt Öztürk'ün konuğuydu. Çalkantılı iddialar ve daha fazlası hakkında tüm yorumlar haberimizde.

ALİŞAN'IN SEVGİLİSİ ESRA EROL'UN KARDEŞİ ÇIKTI

Alişan'ın aylardır sakladığı sevgilisi çok ünlü televizyon programcısı Esra Erol'un kardeşi çıktı. Geçtiğimiz hafta içeirisnde Alişan sosyal medya hesabı Instagram hesabından 'Birlikte ilk derbi' yazarak bir fotoğraf paylaşmış, ancak Eda Erol tarafından bu iddialar doğrulanmamıştı. Basına sıza aşk sonrasında taraflar aşkı kabul etti tabi Esra Erol'da “Haber doğrudur” demekle yetindi. Alişan- Eda Erol birlikteliğinin ilk sinyalini ünlü sunucu Ece Erken vermişti. Erken; “Esra (Erol) ve ben duruma el attık. Evlilik yolunda adımlar atılıyor. Aileler de tanıştı. Yakında kız isteyeceğiz” demişti. Peki, Alişan ile evlilik yolunda ilerlediği konuşulan Eda Erol kimdir, kaç yaşında, mesleği ne?

EVLİLİK YOLUNDA GİDİYOR

Alişan ile Esra Erol’un kardeşi Eda Erol’un sürpriz aşkı evliliğe doğru gidiyor. Kız isteme töreni için hazırlık yapan çiftten Eda Erol, üzerinde arı deseni olan bir şapkayla fotoğrafını paylaştı.Alişan da sevgilisinin bu fotoğrafının altına kırmızı kalp emojisiyle karşılık verdi. Bir Tv programının haberine göre Eda Erol’un kafasına taktığı bu şapka Alişan’ın en sevdiği ve başından çıkarmadığı şapkasıydı. Eda Erol’un sosyal medyadan yaptığı bu ilk aşk ilanı kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu. Gelen bazı olumsuz yorumlar gelin adayı Eda Erol’un canını fena halde sıktı. Eda Erol, anında sayfasını yoruma kapattı.

EDA EROL HAKKINDA

1986 doğumlu olam Eda Erol, İzdivaç programı sunucusu Esra Erol’un kız kardeşidir. Televizyonda ilk ekran deneyimini 1 yıl önce 46 Yok olan dizisiyle adını duyduğumuz Eda Erol, Sinoplu anne ve göçmen babanın son kızıdır. Emekli polis memuru olan babasının İstanbul'a geldikten sonra Neşe Erberk ajansa kayıt ettirdiği Eda Erol, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezun olmuştur. İlk filmi Stajyer Mafya sonrası 46 dizisinde rol aldı.

Müzmin bekâr Alişan’ın ne zaman evleneceği milli mesele olmaktan çıkıyor nihayet. Çünkü şimdiye kadar yaptığı evlilik programlarında 334 çifti evlendiren Esra Erol duruma el attı! Gelin adayı da Esra Erol’un en yakını... “Alişan’a sürpriz gelin adayı” haberini okuyunca Esra Erol’u arayıp, şarkıcıyla, oyunculuk yapan kız kardeşi Eda Erol’un flörtünün hikâyesini sordum. İşte Esra Erol’un söyledikleri: “Aslında 4 - 5 yıllık bir geçmişi var bu mevzunun. Alişan programına geldiğinde görmüştü Eda’yı. ‘Tanıştırsana bizi’ dediğinde, tanıştırırım, ama sana güvenmiyorum demiştim ona...

Kaynak: Diyarbakır Söz