Analar ve Anneler 6. bölüm fragmanı yayınlandı! Analar ve Anneler Zeliha özgürlüğe kavuşuyor! 26 Kasım 2015 ATV

AY Yapım imzalı ATV' nin yeni dizisi Analar ve Anneler bu akşam yayınlanacak 6. bölümü ile herkesi ekranları başına kilitleyeceğe benziyor. Analar ve Anneler 6. bölüm fragmanı merak edenler için haberimizde. Analar ve Anneler 6. bölümün de Zeliha' nın mapustan çıkıp özgürlüğüne kavuşması bir çok kişiyi rahatsız eder. Analar ve Anneler özeti ve yeni bölün fragmanı

Analar ve Anneler  6. bölüm fragmanı yayınlandı! Analar ve Anneler Zeliha özgürlüğe kavuşuyor! 26 Kasım 2015 ATV

AY Yapım imzalı ATV' nin yeni dizisi Analar ve Anneler bu akşam yayınlanacak 6. bölümü ile herkesi ekranları başına kilitleyeceğe benziyor. Analar ve Anneler 6. bölüm fragmanı merak edenler için haberimizde. Analar ve Anneler 6. bölümün de Zeliha' nın mapustan çıkıp özgürlüğüne kavuşması bir çok kişiyi rahatsız eder. Analar ve Anneler özeti ve yeni bölün fragmanı

Analar ve Anneler 6.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Zeliha'nın hapisten çıkması düzeni bozuyor. Kader, Murat'ı bırakmak niyetinde değil. Dizinin yeni bölümünde bu akşam neler olacak?

Ay Yapım imzalı, Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal'ın rol aldığı Analar ve Anneler bu akşam ATV’de!

ANALAR VE ANNELER 6.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zeliha cezaevinden çıkar. Mahkûm olarak geçirdiği beş sene, Zeliha'yı çok daha korkusuz ve güçlü kılmıştır. Oğlu Murat'ı bulmak için doğruca Neriman'ın evine gider. Yıllar sonra Zeliha'yı karşısında gören Neriman, vicdanıyla son kez hesaplaşmak zorunda kalacaktır. Kader, geçen beş yıl içinde Murat'ı evladı bellemiş, hayata Murat sayesinde tutunmuştur. Zeliha'ya zamanında kendi elleriyle Murat'ı teslim etmek istemiş olsa da artık evladından ayrılmayı asla göze almayacaktır. Tahsin ise esrarengiz bir kimlikle karşımızdadır geçen beş senenin sonunda ve Zeliha'yı Tahsin'le ilgili büyük bir sürpriz beklemektedir.

Analar ve Anneler 6. bölüm fragmanı için tıklayınız

Sinem Kobal kimdir?

14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır.[1] Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Star TV'de yayınlanan Hürrem Sultan dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştır.

Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olmuştur.[kaynak belirtilmeli] Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.

Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon daUygur Tiyatrosu'nda çalışmıştır.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.[2]

atv’de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan "Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni"nde başrolünü oynadığı Selena dizisi En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende En Sevilen Türk Kadın Oyuncu seçilmiştir.

2010 Yazında Kanal D'de başlayan daha sonra Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Su karakterini canlandırdı.

5 Şubat 2010'da Romantik Komedi [3] filminde "Didem" karakterini canlandırdı. 14 Şubat 2013'te ise Romantik Komedi 2 vizyona girdi, bu filmde Kobal aynı rolü tekrarladı.

Analar ve Anneler Konusu

BİNNUR KAYA ANALAR VE ANNELER’DE ÇOK ŞAŞIRTACAK!

Yeni tanıtımda Binnur Kaya’nın canlandırdığı Hemşire Neriman karakteri ilk kez ekrana geldi. Okan Yalabık’ın hayat verdiği Polis Ayhan’ın ablası olan Neriman,  Zeliha ve Kader’in hayatlarını değiştiren isim olarak çok konuşulacak. Şimdiye kadar canlandırdıklarından çok farklı bir karakterle ekrana gelmeye hazırlanan Binnur Kaya izleyicileri çok şaşırtacak.

İlk bölümden ipuçlarının yer aldığı tanıtımda ayrıca; Anadolu’nun bir köyünde yaşayan Kader ile İstanbul’da dönemin rüzgarına kapılan eşi nedeniyle hayatında sarsıntılar yaşamaya başlayan Zeliha’nın dramına dair sahneler yer aldı. Burak Tamdoğan ve Hakan Kurtaş’ın da ilk defa gözüktüğü tanıtım, çarpıcı sahneleriyle ilgi topladı.

Senaristliğini Berkun Oya’nın, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği, güçlü oyuncu kadrosunda; Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal’ın yer aldığı Analar ve Anneler yakında ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.

Yeni sezonun, hikayesi ve oyuncu kadrosu ile çok ses getirecek yapımı olacak “Analar ve Anneler” 1970′li yılları ekrana getirecek. Dizi; birbirlerinden çok farklı hayatlar yaşayan iki genç anne olan Kader (Hazar Ergüçlü) ve Zeliha’nın (Sinem Kobal) aynı evlat için vermek zorunda kaldıkları savaşı konu alıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz