Görüş Bildir

Angelina Jolie ve Brad Pitt Türkiye’ye geldi, Urlalılar hayretler içerisinde kaldı!

Magazin dünyasında "Brangelina" olarak da bilinen, dünyanın en gözde çiftlerinden, Hollywood yıldızları Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin İtalyan bir emlak şirketi aracılığıyla 2,6 milyon dolara Urla'da yazlık satın aldığı haberleri, yörede heyecan yarattı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt Türkiye’ye geldi, Urlalılar hayretler içerisinde kaldı!

Brad Pitt, Angelina Jolie ve çocukları için geçen yıl tekne turu düzenlediğini söyleyen Urlalı iş adamı Mehmet Ünal, ünlü çiftin Saklıkoy olarak adlandırılan bölgede 4 katlı, havuzlu ve yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik süper lüks bir malikaneyi aldığını söyledi.

Evin 7 yatak odası, 2 oturma odası, özel havuz ve spor salonunun bulunduğu ifade eden Ünal, ünlü çifte evi gezdirme fırsatı bulduğunu anlattı.

ÜNLÜ AİLEYE ÖZEL TEKNE TURU

Evin bulunduğu Saklıkoy açıklarında demirleyen teknesinde AA muhabirine açıklamalarda bulunan Ünal, şunları belirtti

"Brad Pitt ve Angelina Jolie ile geçen yıl tanıştım. Onları tura götürdüm, çevreyi gezdirdim. Çocukları, aşçıları ve hizmetçileri de vardı. Pınarlı, Yassı, Çiçek, Kaşık adalarını gezdirdik. Sabah saatlerinde aldık, saat 16.00 civarında döndük. Yatlarıyla restoranımıza da geldiler. Çok muhabbet etmedik ama iyi insanlardı."

Çiftin daha sonra Saklıkoy'daki evi aldığını belirten Ünal, "Evleri de yapıldığı tarihi de biliyoruz. Eski sahipleri arkadaşımızdı. Arkadaşlarımız satınca Kazak iş adamları yeni evler yaptı. Brad Pitt ve Angelina Jolie de köşedeki evi satın aldı" dedi.

Çiftin Urla'yı sevdiğini söyleyen Ünal, "Deniz var, enginar var, balık var, havaalanı 20 dakika, burada her şey var. Onlar da bunu gördü, herhalde sık sık gelip giderler" diye konuştu.

Brad Pitt'in atletik bir yapıya sahip olduğunu, Angelina Jolie'nin de güzel bir kadın olduğunu söyleyen Ünal, tekne turu sırasında çiftin talebi üzerine sübyeli, ıspanaklı ahtapot pişirdiklerini de anlattı.

"ARAPLAR DA O BÖLGEYİ TERCİH EDİYOR"

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu da ünlü aileye ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi.

Çifti merak eden Urlalı vatandaşların haberler üzerine heyecanlandığını dile getiren Güleroğlu, "Evin Saklıkoy'da olduğu söyleniyor. Araplar da o bölgeyi tercih ediyor. Oraya dışarıdan girmek çok mümkün değil. Fiyatları da çok yüksek" sözlerine yer verdi.

Dolar milyarderlerinin şatafatlı bir hayattan sonra sakin Urla'yı tercih edebileceğini ifade eden Mesut Güleroğlu, son günlerde ünlü futbolcu Ronaldo'nun da bölgede ev almayı istediğine ilişkin duyumlar aldıklarını aktardı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin adı geçince Urla'daki evlerin fiyatlarının da yükseldiğini söyleyen Güleroğlu, "Eskiden deniz kenarında olmayan orta halli bir evi 200 bin liraya bulma şansınız vardı. Ünlülerin ev aldığı duyulduktan sonra en ucuz evin fiyatı 250 bin liradan başlıyor. İlçede 70 milyon dolara dahi ev satıldığını biliyoruz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi