Anne Özay: Evliliklerinin 4 yılını ayrı yaşadılar zaten!

Tuğba Özay, İtalyan menajer Ludovic Fattizzo ile 12 mayıs 2009'da dünya evine girdi. Çift beraberliklerinin son dört yılını ise birbirlerinden ayrı ülkelerde geçirdi. Bu duruma daha fazla dayanamayan Tuğba Özay yaklaşık 1 yıl önce eşinden boşanarak ilişkiyi bitirdi.

Anne Özay: Evliliklerinin 4 yılını ayrı yaşadılar zaten!

"Niye evleniyorsun o zaman?"

Kızının evliliğinin bitmesine çok üzülen anne Duygu Özay o günleri Planet Mutfak Tv'de yayınlanan Burçin Atılgan'ın sunduğu Mutfakta Star Var programında anlattı. Kızı Tuğba Özay ile birlikte katıldığı programda anne Özay, eskiden anne babalarımız ekmek parası için ayrı kalırlarmış. Sonra babalar evlerine dönermiş. Ama bu ilişkide öyle bir durum yoktu. Hangi çağdayız. Niye evleniyorsun o zaman" sözleriyle eski damadına verdi veriştirdi.

"Geç bile kaldı"

Anne Özay bu sözleri programa birlikte katıldığı kızı Tuğba Özay'ın yanında söyledi. Kızının mutlu olması için ilişkileri boyunca hiç devreye girmediğini belirten Duygu Özay, "Evlenirken de karışmadım. Boşanırken de karışmadım. Mutlu olsunlar istedim. Ama o orada Tuğba burada olmadı. Ayrı yaşamaya başladıkları zaman Tuğba evliliği bir an önce bitirmeliydi" dedi.

"Tuğba'dan anında cevap"

Birlikte katıldıkları programda annesinin "Kültür farkı evliliği bitirdi" sözlerine ise Tuğba Özay'dan anında itiraz geldi. Tuğba Özay, "Kültür farklılığına katılmıyorum. Ben her şeyden önce dünya insanı olarak bakıyorum hayata. Benim kariyerim burada onun kariyeri İtalya'da. Türkiye'de yaşamak ona zor geldi. Ben de Türkiye'yi ve sevdiklerimi bırakamadım" dedi.

"Minik bebişler istedi"

Eşinin kendisinden Türkiye'den temelli ayrılıp İtalya'ya yerleşmesini istediğini belirten Tuğba Özay, "Türkiye'de yaşamayı denedi olmadı. Trafiğe çıktığında bile deliriyordu. Eşimin tek istediği ben her şeyi bırakayım. İşi gücü kariyeri İtalya'ya yerleşeyim. Minik minik bebişler yapayım. Ama olmuyor. Her şeyi geride bırakamıyorsunuz" diye konuştu.

Annesinin "eşler bir arada olmalı" sözlerine katılan Tuğba Özay, eski eşiyle artık bir araya gelmelerinin mümkün olmadığının altını çizdi.

Kaynak: Uçankuş

Kaynak: Diyarbakır Söz