"Annemin Yarası" filminin fragmanı yürekleri yaraladı

Meryem Uzerli, Ozan Güven, Okan Yalabık ve Belçin Bilgin gibi oyuncuların rol aldığı Annemin Yarası filminin galası İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı.

Galada, "Annemin Yarası" filminin oyuncuları Ozan Güven, Meryem Uzerli, Belçim Bilgin, Okan Yalabık ve Bora Akkaş sahnede katılımcıları selamladı.

Filmin başrol oyuncularından Ozan Güven yaptığı açıklamada, "Şahane bir film çektiğimizi düşünüyorum. Bu ekiple böyle bir film çektiğimiz için kendi adıma mutluyum. Hep birlikte çok heyecanlıyız. Yoğun bir şekilde çalıştık. Bugün bir oğlu dünyaya geldiği için yönetmenimiz Ozan Açıktan aramızda değil. Yönetmenimiz bugün baba oldu, kendisini kutluyorum" dedi.

Uzun bir çekim sürecinin ardından ilk günkü gibi heyecanlı olduğunu kaydeden Meryem Uzerli ise, "Bugün bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok derin ve çok güçlü bir hikayeyi sinemaya aktardık. Herkesin memnun kalacağını umuyorum" ifadelerini kullandı.

Çekimleri Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvatistan ve Türkiye'de yapılan "Annemin Yarası" filmi, Bosnalı Salih’in anne ve babasını arayış hikayesini anlatıyor.

Annemin Yarası filmi 11 Mart'ta vizyona girecek.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz