Görüş Bildir

Arka Sokaklar 433. Bölüm fragmanı yayınlandı! Mesut komiser, oğlu kaçırılınca çılgına döndü

Arka Sokaklar bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşatmayı başardı. Heyecan seviyesi yüksek olan dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde Ekip, Seyfi ile görüşmeye gitti ve kendilerine bilgi vermesi yönünde onu uyardı. Seyfi, bu uyarıyı dikkate almadı ve kendi işini kendi halletmenin yollarını denedi.

Arka Sokaklar 433. Bölüm fragmanı yayınlandı! Mesut komiser, oğlu kaçırılınca çılgına döndü

Son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapmaya başladılar. Peki, Arka Sokaklar 433. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Evet merakla beklenen Arka Sokaklar 433. Bölüm fragmanı sonunda yayınlandı. Mesut komiserin oğlu Tunç, Malik Boran tarafından kaçırılıyor. Durumu haber alan Mesut komiser adeta çılgına dönüyor.

Arka Sokaklar bu akşam yayınlanan son bölümünde heyecan kaldığı yerden devam etti. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar, her hafta olduğu gibi bu cuma akşamı da izleyicileri derinden etkilemeye devam etti. Son bölümde Örgüt’e eskiden katılıp, sonrasında itirafçı olan Ezma, hapisten yeni çıkmıştı. Malik, kızın peşine düştü. Nefes kesen son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Arka Sokaklar 433. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranlarının izleyiciler tarafından soluksuz takip edilen aksiyon dolu dizisi Arka Sokaklar yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Diziseverlerin merakla beklediği Arka Sokaklar'ın yeni bölümü cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde oldukça hareketli dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Malik, örgütüne para toplamak için, doğu bölgesindeki önde iş adamlarından haraç almaya başlar. Bu iş adamlarından bir tanesi olan Seyfi ekibe tanıdık gelir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Malik, örgütüne para toplamak için, doğu bölgesindeki önde iş adamlarından haraç almaya başlar. Bu iş adamlarından bir tanesi olan Seyfi ekibe tanıdık gelir. Ekip, Seyfi ile görüşmeye gider ve kendilerine bilgi vermesi yönünde onu uyarır. Seyfi, bu uyarıyı dikkate almaz ve kendi işini kendi halletmenin yollarını dener. Örgüt’e eskiden katılıp, sonrasında itirafçı olan Ezma, hapisten yeni çıkmıştır. Malik, kızın peşine düşer. Ancak, kendi adamı Yaser ve Ezma ile ilgili, geçmişten kalan ve çözülmemiş bir dava vardır. Malik’de olayın içindedir. Kendi aralarında anlaşmazlık çıkar. Rıza Baba ve ekibinin, Malik’in hücre evlerini çökertmeye devam etmesi, adamı çileden çıkarır. Dağdaki üstlerinden de azar işiten Malik, Mesut’tan intikam almak için en güçlü planını uygulamaya sokar.

ARKA SOKAKLAR 433. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi