Görüş Bildir

Arka Sokaklar 459. bölüm 1 Kasım akşamı Hakan komiser fişi çekildi

Arka Sokaklar son bölümü ile Kanal D ekranlarındak yerini aldı. on yılı aşkın süredir Kanal D ekranlarında olan Arka Sokaklar 459. bölümü ile ekranlarda oldu. Peki Arka Sokaklar son bölüm de neler oldu

Arka Sokaklar 459. bölüm 1 Kasım akşamı Hakan komiser fişi çekildi

Arka Sokaklar son bölümü ile Kanal D ekranlarındak yerini aldı. on yılı aşkın süredir Kanal D ekranlarında olan Arka Sokaklar 459. bölümü ile ekranlarda oldu. Arka Sokaklar Hakan komiser bu akşam büyük bir şok yaşadı. Arka Sokaklar 459. bölüm tanıtımında karşımıza çıkan detay da uyuşturucu çetesine baskın yapıldığı ve Ali ve Hakan komitesinin başına kötü iller geldiği gözlemlenmişti.

ARKA SOKAKLAR 459. BÖLÜM ÖZETİ

Hüsnü, hayat arkadaşı Suat'ın ölümünden sonra uzunca bir süre kadın arkadaş aramamıştı. Nazike'nin önayak olması ile Rıza Babanın eşinin tanıştırdığı Gonca, Hüsnü'yü etkilemeyi kısa zamanda başarır. Gonca da eşini kaybetmiş ve hayatına başka birisini almamıştır. Gonca ilk olarak Hüsnü'nün oğlu Hayderberk ile güzel bir iletişim kurmuştu. Sonra, doğum gününde Zeliş ile tanışıp onda güzel izlenimler bırakmıştı. Gonca'yı merak eden Nazike ise, eve davet etmesi için Hüsnü'ye cesaret vermişti. O gün gelir. Gonca, Çoban ailesi ile tanışır. Tekin eve geç gelir ve babasına karşı tavırlıdır. Annesinin yerine kimseyi koymayı düşünmüyordur ve bu fikrini de babasına sert bir dille ifade eder. Gonca ve Çoban ailesi de baba-oğul arasındaki kavga şahit olurlar. Hüsnü bir noktadan sonra Tekin'in saygısızlığını yediremez. Onu kendine getirmesi için tokat atar. Başta Tekin olmak üzere bu tokat herkesi şok eder. 

Rıza Baba, Hakan'ı avukat arkadaşı Yalçın'ı koruması ve mafya babası ile ilgili delil toplaması için cezaevine sokar! Hakan, Aylin ile yaşadıklarından sonra asabileşir ve görev sırasında sert davranışları yüzünden hemen göze çarpar! Mafya babasının adamı Hakan'ı boş bulunduğu bir anda şişler. Hakan'ın yaşadığı hayati tehlikeden sonra Aylin yaşananları öğrenir. Kendisine haber verilmeden cezaevine gönderilmesine içerleyen Aylin, başta Rıza Baba olmak üzere ekip arkadaşlarına sitem eder! Hakan ise, yaşadığı bu olayın Aylin'ni biraz olsun yumuşatacağını düşünür; fakat, beklediği gibi olmaz. Aylin, aldattığını düşündüğü Hakan'a olan sertliğini devam ettirir! Tam bu esnada Sinem ortaya çıkar. Fragmanda Hakan, Sinem ile yataktadır ve odaya eli silahlı bir adam girer. Hakan şaşkındır! Sinem ise, bu durumdan dolayı mutludur!

Gonca'nın, Çoban ailesini ziyareti nasıl geçecek? Tekin, kendisine tokat atan Hüsnü'ye nasıl bir tepki verecek? Gonca bu yaşananlardan sonra ne yapacak? Hakan, Sinem'in evine gitti mi? Hakan ve Sinem bir ilişki mi yaşadı? Yoksa bu olay bir komplo mu? Aylin, Sinem ile ilgili gerçekleri öğrenecek mi? Ali uyuşturucunun etkisinde mi? Yoksa görev icabı etkisinde gibi mi davranıyor? Gerçekten bir adamı yaraladı mı?

ARKA SOKAKLAR 458. BÖLÜM ÖZETİ

İşte Kanal D'den 458. bölümle ilgili yapılan özet açıklaması; Sinem yüzünden Hakan ile arası açılan Aylin daha da ileri gidip eşine tokadı yapıştırıyor! Sinem, takıntı yaptığı Hakan'ı aramaktan vazgeçmez ve her an onu rahatsız eder. Hakan ise, telefonunu engellediği Sinem'in kendisini rahat bırakacağını düşünür; fakat, işler bu noktadan sonra her şey karışır. Sinem inatçıdır. Hakan'ı yakaladığı bir anda onu yanağından öper ve bu durumu fotoğraflar. Bu fotoğrafı da Aylin'e gönderir... Aylin için iplerin koptuğu andır artık. Hakan ile şiddetli bir kavga eder ve sonunda ayrılığın tokadını yüzüne patlatır!

Mesut ise, Selin'in nişanlısıyla karşılaşmaktan dolayı şoktadır! Mazlum isimli biri Selin'i devriye sırasında görüp aşık olur. Selin, kendisinden uzaklaştırmaya çalıştığı Mazlum'dan kurtulamayacağını görünce nişanlısını tanıştırır. Nişanlısının ismi Tolga'dır. Mesut şaşkınlıktan küçük dilini yutar. Uzun süredir ayrı kaldığı sevdiğinin bir başkası ile nişanlı olmasını yediremiyordur. Asiye de kıskançlığın içinde Metin'e güzel bir ders veriyor. Metin çalıştığı restoranda iki güzel müşteri ile samimi olduğu sırada eşi Asiye içeri girer. Gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Asiye, Metin'i bir güzel fırçalar ve yüzüne içi yiyecek dolu tabağı geçirir. Metin neye uğradığını şaşırır...

Ekip, Çınar'ı yakalayabilmek için zor bir operasyonun fitilini ateşler. Bu görevde Selin, Bahar ve Hande eskort kızlar gibi davranıp çetenin içine sızmaya çalışıyor. Amaç nettir: Çınar'ı yakalamak! Bu onlar için zor bir görevdir. Her şey ayarlanır ve Çınar'ın da gittiği eve girmeyi başarırlar. İşlerin rengi değişmeye başlar. Çınar'ın adamları şüphelendikleri kızlara silahların doğrulturlar! Hayatları tehlikededir!

Hakan ise, başka bir dosya için cezaevine girer. Rıza Babanın tanıdığı Avukat Yalçın, cinayette kullanılan bir silahın ofisinde bulunmasından dolayı tutuklanır. Olayın faili ise, Yalçın'ın çalıştığı müvekkili Bora'dır. Bora'nın babası Mahmut içerideki Yalçın'a olayı üstlenmesi için baskı yapar. Yalçın bunu kabul etmeyince de Mahmut, karısını ve kızını kaçırır. Rıza Baba olayı çözebilmek için Hakan'ı gizli görevle cezaevine gönderir...

ARKA SOKAKLAR 457. BÖLÜM DE OLANLAR

Cantekin cezaevi aracından alınıp kaçırılır. Bu durumun böyle ustaca yapılması da Rıza Baba ve Hüsnü’yü şüphelendirir. İçlerinden birinin yaptığından şüphelenirler akla ilk gelen de Mesut olur. Mesut bu işi gerçekten yapar.Cantekini kaçırırlar ve eski arkadaşı Hilmi’ye emanet eder. Turan’ın bilgisi olur ve hemen Hilmi’yi kaçırtırlar. Rıza Baba Mesutun bunu yaptığından emin olur. Mesutu gizli gizli takip etmeye başlarlar. Nazike, Ayla ile konuşur ve Hüsnü’nün yalnız olduğunu anlatır. Birlikte karar verirler ve Hüsnü’yü yeni bir kadınla tanıştırırlar.Ayla Hüsnü’ye en uygun eş adayı olarak eşini kaybetmiş olan Başkomiser Gonca’yı Hüsnü’yle tanıştırırlar. Rıza Baba’nın da aracı olmasını Hüsnü’ü ikna etmesini ister. Ama Hüsnü böyle bir şey istemez. Bakalım tepkisi ne olacaktır. Mesut ve Hüsnü yakalanır ve Rıza Baba polislerini geri çekmezse öldürülmekle tehdit edilecekler. Rıza Baba polisleri çekip Mesut ve Hüsnü’yü kurtaracak mı?

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir