Arkadaşlar İyidir oyuncuları - konusu

Arkadaşlar İyidir Pazar Akşamlarının en çok izlenilen dizisi olarak ekranlardaki yerini almışken, herkes Arkadaşlar İyidir 2. bölüm detayı ve ilk bölüm özetini merak etmekte.

Arkadaşlar İyidir oyuncuları - konusu

Geçen hafta Pazar akşamı startını veren Arkadaşlar İyidir dizisi 2. bölümü ile 4 Eylül akşamı SHOW TV ekranlarındaki yerini alacak. Gerek tanıtım videoları gerek ilk bölüm fragmanı gerekse de ilk bölümü ile izleyiciden tam not alan Arkadaşlar İyidir dizisi, reyting rekorlarını da kıracağa benziyor. İlk bölümü yayınlanan yeni dizinin ikinci bölümünde neler olacak? sorusu çokça merak edilmekte. Diyarbakırsoz olarak Arkadaşlar İyidir dizisi hakkında küçük bir araştırma yaptı. Dizinin oyuncu kadrosu, dizinin konusu ve Arkadaşlar İyidir 1. bölümde neler oldu? detayı haberimizde olacak. O3 medya tarafından sunulan dizinin başrol oyuncularından Emre Karayel kimdir? sorularının da cevabını sizler için araştırdık.

ARKADAŞLAR İYİDİR BİRİNCİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geçen hafta Pazar günü başlayan Arkadaşlar İyidir dizisini kaçıranlar, acaba neler oldu? diyerek aramaya başladılar. Sizler için ilk bölümde neler oldu detayı ile devam ediyoruz. Üniversitede hazırlık okurken tanışan 4 arkadaşın serüvenini konu alan dizide çocukluk arkadaşı ile karşılaşan Seda, dörtlü arkadaşlık grubunda çıkıntılıklara mahal verirkken, gerçeklerde gün yüzüne çıkmaya başlamıştır. Gelişme döneminin toz pembe olmadığını anlayan arkadaşlar, gerçek hayata soyunmuşlardır. Hayatın her cephesinde tek başına savaşacak, gerekirse yaralanacak ama tekrar ayağa kalkmasını da bileceklerdir. Her şey bir yana, arkadaşlık bu yaralı ruhları iyileştirebilecek midir?

ARKADAŞLAR İYİDİR OYUNCULARI

Arkadaşlar İyidir’in başrollerinde; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Devrim Özder Akın, Ece Dizdar ve Emre Karayel yer alıyor

O3 medyanın yapımcılığını üstlendiği dizide Zeynep Günay Tan (Genel Yönetmen), Deniz Koloş (Yönetmen) görevlerini üstlendi.

EMRE KARAYEL KİMDİR?

Emre Karayel, 18 Ekim 1972 tarihinde, Kadirli/Osmaniye'de dünyaya geldi. Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’ni bitirmesinin ardından Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde İktisat Bölümü’nü kazanan Karayel, bu bölümü tamamlamamayı seçerek üniversite değiştirdi ve de Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne geçiş yaptı. Üniversiteyi 1999 yılında bitirmesinin ardından TRT’de çalışmaya başlayan genç oyuncu, burada sunuculuk yaptı ve çocuk programları hazırladı. İlk olarak 2000 yılında,TRT' de yayınlanan 'Ablam Böyle İstedi'dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına adım atan Karayel, Ablam Böyle İstedi'nin ardından 2002 yılında Kuzenlerim ve 2003 yılında kendisini şöhrete taşıyan yapım olan Bir İstanbul Masalı’nda rol aldı. Karayel’in rol aldığı pek çok dizinin içerisinde en göze batanları Gümüş, Kurtlar Vadisi Pusu ve Canım Ailem oldu. T.V dizilerinin yanı sıra sinemaya da adım atan Karayel, ilk beyazperde denemesini 2006 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Onur Ünlü’nün üstlendiği Polis ile yaptı. Polis’i 2007 yılında Zincirbozan, 2008 yılında Usta ve 2009 yılının en çok ses getiren yerli yapımlarından birisi olan Başka Dilde Aşk takip etti. Sinema ve T.V dizileri ile tanınmış olsa da tiyatrodan da asla kopmayan Karayel, Testosteron, Othello, Ghetto ve Azizname gibi pek çok başarılı tiyatro oyununda yer aldı. Testosteron’daki rolü ile 13. Afife Tiyatro Ödülleri’nde Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Müzikal Ya Da Komedi Erkek Oyuncusu ödülüne layık görüldü. Emre Karayel, en son FOX’ta 8 Mart 2015'te final yapan ve başrollerini Demet Evgar ile paylaştığı 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk adlı dizide oynamıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz