Aşk kadını Büşra Pekin ile sevgilisi Ersay Üner'den nikah kararı, nerede evleniyorlar, Büşra hamile mi, düğün ne zaman?

'Yürüdüm' adlı şarkısıyla adından söz ettiren Ersay Üner, oyuncu Büşra Pekin ile nikah masasına oturacaklarının müjdesini verdi...Söz yazarı ve besteci efsane müzisyen Ersay Üner, Best FM’de katıldığı programda sevgilisi BKM’nin usta oyuncuları ve Murat Boz’un filmdeki partneri Büşra Pekin’le tanışma hikayelerini anlatıp evlenmeye karar verdiklerini açıkladı.

Aşk kadını Büşra Pekin ile sevgilisi Ersay Üner'den nikah kararı, nerede evleniyorlar, Büşra hamile mi, düğün ne zaman?

Yürüdüm' adlı şarkısıyla adından söz ettiren Ersay Üner, oyuncu Büşra Pekin ile nikah masasına oturacaklarının müjdesini verdi...

Söz yazarı ve besteci efsane müzisyen Ersay Üner, Best FM’de katıldığı programda sevgilisi BKM’nin usta oyuncuları ve Murat Boz’un filmdeki partneri Büşra Pekin’le tanışma hikayelerini anlatıp evlenmeye karar verdiklerini açıkladı.

Büyük isimlere şarkı veren usta müzisyen Ersay Üner’in açıklamaları şu şekilde…

“Murat Dalkılıç akşam yemeğine davet etti. Orada Büşra’yla tanıştım ve aşık oldum. O günden beri beraberiz. Ve bu aşk mutlu sonla devam edecek” diyerek müjde verdi.

Büşra Pekin Kimdir?

Büşra Pekin, 30 Haziran 1982 tarihinde babasının işi nedeniyle gittikleri Suudi Arabistan’da doğmuştur. Aslen İzmirlidir. Annesi Ankaralı, babası ise İstanbulludur. Çocukluğu, doğum yeri olan Suudi Arabistan’la İzmir arasında geçti. 5 yaşında İzmir’e yerleştiler. Yaşar Neng Koleji'nde okudu, okul kapatılınca lise eğitimini lise son sınıfı ABD. Arkansas Lake Side High School'da tamamladı. Mezuniyeti sonucunda İzmir'e dönerek, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümünde eğitim almaya başladı.

2005 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. 2005 yılında İstanbul’a yerleşti ve BKM Atölye Oyuncularına katıldı.

Yaptığı işler arasında "Bir Demet Tiyatro", "En Son Babalar Duyar", "Kutsal Damacana" bulunan ve "Ağır Roman", "III. Richard", "Cadı Kazanı", "Selvi Boylum Al Yazmalım" oyunlarında oynadı.

Dizi filmlerin haricinde sinema hayatına 2007 yılında çekilen “Kutsal Damacana” adlı sinema ile başlarken Şafak Sezer, Settar Tanrıöğen, Yıldırım Memişoğlu, Ersin Korkut, Eyşan Özhim, Erdal Tosun ile birlikte rol aldı.

2014 yılında İnternet fenomeni Pucca'nın Küçük Aptalın Büyük Dünyası, Allah Beni Böyle Yaratmış ve Ay Hadi İnşallah gibi kitaplarından esinlenerek çekilen “Hadi İnşallah” adlı sinema filminde Büşra Pekin, Murat Boz, Cezmi Baskın, Sinasi Yurtsever ile beraber rol aldı.

Büşra Pekin, 2014 yılında başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Sinasi Yurtsever, Ayşe Kökçü’nün oynadığı “Kardeş Payı” dizisinde konuk oyuncu oldu.

1 Ocak 2015 tarihinde vizyona giren, senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı "Mucize" adlı sinema filminde Talat Bulut başrolde olarak bir öğretmeni canlandırırken Mahsun Kırmızıgül, Mert Turak, Erdem Yener, Büşra Pekin ile birlikte rol aldı.

Ödülleri

2010 - 15.Sadri Alışık Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Neşeli Hayat)

2010 - 42.Siyad Türk Sineması Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Neşeli Hayat)

Oynadığı Tiyatro Oyunları 

2013 - Huysuz müzikali - Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu

Ağır Roman

III. Richard

Cadı Kazanı

Selvi Boylum Al Yazmalım - Sadri Alışık Tiyatrosu

Filmleri ve Dizileri

Senaryo

2011 - Aşağı Yukarı Yemişliler (TV Dizisi)

2008 - 2010 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (TV Dizisi)

Oyuncu

2014 - İtirazım Var (Nebahat Kuzu) (Sinema Filmi)

2014 - Mucize (Sinema Filmi)

2014 - Kim O! (Havuçlu Anne) (Tv Programı)

2014 - Hadi İnşallah (Pucca) (Sinema Filmi)

2014 - Kardeş Payı (Konuk oyuncu) (TV Dizisi)

2012 - İşler Güçler (Ecevit) (TV Dizisi)

2012 - Mutlu Aile Defteri (İsmet) (Sinema Filmi)

2012 - Annem Uyurken (Defne) (TV Dizisi)

2011 - Muhteşem Yüzyıl 2. Sezon (Konuk Oyuncu-Şirin Hatun)(TV Dizisi)

2011 - Gişe Memuru (Nevra) (Sinema Filmi)

2011 - Aşağı Yukarı Yemişliler (Menekşe) (TV Dizisi)

2010 - Çok Filim Hareketler Bunlar (Hatice) (Sinema Filmi)

2010 - Geniş Aile 2. Sezon (Behice) (TV Dizisi)

2009 - Neşeli Hayat (Ayla) (Sinema Filmi)

2008 - 2010 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (Büşra) (TV Dizisi)

2008 - Sınıf (Melek) (TV Dizisi)

2007 - Kutsal Damacana (Selen) (Sinema Filmi)

2006 - Fırtına (Melahat) (TV Dizisi)

2006 - Bir Demet Tiyatro (Songül) (TV Dizisi)

2003 - Hayat Bilgisi (Öğrenci) (TV Dizisi)

2003 - Hayat Bilgisi (Öğrenci) (TV Dizisi)

2002 - En Son Babalar Duyar (Esma) (TV Dizisi)

Demet Akbağ Kimdir?

Demet Akbağ, 23 Aralık 1959 tarihinde İstanbullu bir ailenin kızı olarak Denizli'de dünyaya geldi. Dedesinin memuriyeti nedeniyle çocukluğu Denizli’de geçti. Babası gazeteci ve fotoğrafı Oktay İybar’dır. 1973 yılında Lise yıllarında anne ve babası ayrıldılar, bu sebeble İstanbul Kız Lisesi’nde başladığı liseyi Erenköy Kız Lisesi’nde bitirdi. 1982’de İstanbul Belediye Konservatuvarı'na girdi; okulu dört yılda tamamladı. Sedef İybar adında bir kız kardeşi vardır.

1982 yılında amatör olarak başladığı tiyatro hayatına, 1983 yılında dahil olduğu Gönül Ülkü - Gazanfer Özcan Tiyatrosu ile devam etti. Kurulduğu tarihten beri çalıştığı Beşiktaş Kültür Merkezi'nin (BKM) dışında, Kent Oyuncuları, Hadi Çaman, Yeditepe Oyuncuları, Devekuşu Kabare, Dormen Tiyatrosu ve Ortaoyuncular gibi topluluklarla çalıştı.

1987'de Magazin Gazetecileri Derneği tarafından "Yılın Televizyon Yıldızı" seçildi. 1993 yılında Antalya Film Festivali'nde "Tersine Dünya" adlı filmdeki rolüyle Altın Portakal ödülünü aldıktan sonra, 1995 yılında (Suna Pekuysal'dan sonra bu ödülü alan ikinci kadın oyuncu olarak) İsmail Dümbüllü, 1996, 1997 ve 1998 yıllarında Altın Kelebek-Yılın Komedi Sanatçısı, 1996 ve 1997 yıllarında da MGD-Komedi Sanatçısı ödüllerinin sahibi oldu.

1997 yılında Yılmaz Erdoğan ile birlikte pek çok başarılı tiyatrocuyu bünyesinde barındıran "Bir Demet Tiyatro" dizisinde yer aldı. Yine büyük ilgi toplayan ve Yılmaz Erdoğan ile birlikte çalıştığı "Otogargara", "Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?" ve "Bana Bir Şeyhler Oluyor" adlı oyunlarda yer aldı. Televizyon ekranında yer aldığı diğer yapımlar ise "Ölümsüz Aşk" adlı dizi ve Reha Muhtar, Hülya Avşar ve Beyazıt Öztürk ile birlikte yorumcu olarak yer aldığı "Pişti" programıdır.

Demet Akbağ, 1980 yılında birinci evliliğini İskender Akbağ ile yaptı. 1984 yılında boşandı. Bodrum'da yaptığı ikinci evliliğini ise ancak sekiz ay sürdürebildi.

Demet Akbağ, üçüncüsünde 19 Eylül 1999 tarihinde Zafer Çika ile Milano’da evlenmiştir. Ali (d.2000) adında bir oğlu vardır.

2008 yılında , Kanal 1'de yayınlanan "Süper Aile" adlı yarışma programının sunuculuğunu yapmıştır.

2013 yılında Show TV'de yayınlanan "Benzemez Kimse Sana" yarışmasının sunuculuğunu Murat Başoğlu yapıyor, juri koltuğunda ise Seyfi Dursunoğlu, Erol Evgin ve Demet Akbağ oturuyor.

2015 yılında yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı "Nadide Hayat" adlı sinema filminde Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Ümit Erlim, Sevil Akı, Suzan Kardeş gibi oyuncular rol almıştır.

Cezmi Baskın Kimdir?

Cezmi Baskın, 11 Mart 1949 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Gençliği Bakırköy’de geçmiştir. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’nde eğitimini tamamladı.

İstanbul Bakırköy Halk Evi'nde tiyatroya amatör olarak başladı. Daha sonra Bakırköy Halk Evi tiyatrosunda stajyer oyuncu olarak çalıştı.

Ayla Algan ve Beklan Algan’ın eğitmenliğini üstlendiği LCC Language and Culture Center’da tiyatro eğitimi aldı. Bir süre Grup Oyuncuları’nda çalışan sanatçı, Ankara Sanat Tiyatrosu ve Devlet Tiyatroları’nda da çalıştı. Uzun yıllar çalıştığı, Ankara Devlet Tiyatroları’nda genç oyuncular yetiştirme çabalarına eğitmen olarak katıldı.

İki sezon İzmir Devlet Tiyatrosu’nda görev yaptı sonra yine Ankara Sanat Tiyatrosu’na geldi. TRT’de dramalarda oynadı, az da olsa dublaj çalışmaları yaptı. Sinema filmleri, TV dizileri ve tiyatroyu yan yana yürüttü. Ankara Sanat Tiyatrosu ve Gökkuşağı Oyuncuları’nda çok sayıda oyun yönetti ve gençlik oyunları sahneledi.

Yurt dışında gözlem ve inceleme gezileri yaptı. Robert Schneider’in Pislik isimli oyunu ile İsviçre, Avusturya ve Almanya’ya turne düzenledi.

1997 yılından 2002 yılına kadar “Bizimkiler” dizisinde "ressam ibrikçi" rolüyle daha çok tanındı.

Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nin geleneksel Nazım Günleri’nde, Yılmaz Onay tarafından, okuma tiyatrosu olarak sahnelenen Nazım Hikmet oyunlarında, 2004 yılından bu yana gönüllü olarak rol almaktadır.

Cezmi Baskın, ÇASOD (Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği) ve FIA (Uluslararası Aktörler Federasyonu) üyesidir.

Çark, Bizimkiler, İkinci Bahar, Cahide, Ateşten Gömlek ve Kurtuluş gibi dizi filmlerinin yanısıra Hiçbiryerde, 9, O Da Beni Seviyor, Vizontele, Derviş, Kahpe Bizans, Eylül Fırtınası, Duruşma, Sen de Gitme Triandafilis, İntikam Zamanı, Kısık Ateşte 15 Dakika, Beynelmilel gibi sinema filmlerinde rol aldı.

İstanbul Acarkent’te evi olan ve Bozcaada'da da evi olan olan Cezmi Baskın oyunculuktan arda kalan zamanlarda İstanbul'dan Bozcaada’ya kaçıp, özenle uğraştığı üzüm bağlarıyla ve şarap üretimiyle ilgilenmektedir. Aynı zamanda marka olarak “Cezz” adı ile zeytinyağı üretip satmaktadır. Cezz’in çıkış noktası zeytinyağı olsa da bununla sınırlı değil. Zeytinlerin yanı sıra büyük bölümü Bozcaada’ya özel olan gelincik, ayva, domatesi gibi reçeller ve nar ekşisi de yine lezzet tutkunlarının beğenisine sunulmuş…

Meraklısına bir küçük not: Cezz’in zeytinyağlarına ve diğer ürünlerine www.cezz.com.tr ile 0537 286 00 10 numaralı sipariş hattından ulaşabilirsiniz.

Cezmi Baskın, 2005 yılından beri Çisel Baskın ile evlidir.

2013 yılında “Sürgün İnek” adlı sinema filminde Hasan Kaçan, Şebnem Sönmez, Cezmi Baskın, Fırat Tanış, Vildan Atasever, Burak Satıbol birlikte oynadılar.

2014 yılı Kasım ayında Show TV’de yayınlanmaya başlayan, Türker İnanoğlu yapımcılığında Erler Filmin yaptığı “Roman Havası” adlı dizide başrolü Oya Başar, Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Petek Dinçöz, Erkan Şahin ve Günay Karacaoğlu paylaşmaktadır. Dizide ayrıca İlhan Daner, Lalizer Kemaloğlu, Boğaç Aksoy, Gökhan Şahin, Gülay Baltacı, Mehtap Ar, Hakan Dülger, Çiğdem Aygün, Galip Erdal, Goncagül Narlı ve Mesut İzgi gibi usta isimler yer alıyor.

2014 yılında İnternet fenomeni Pucca'nın Küçük Aptalın Büyük Dünyası, Allah Beni Böyle Yaratmış ve Ay Hadi İnşallah gibi kitaplarından esinlenerek çekilen “Hadi İnşallah” adlı sinema filminde Büşra Pekin, Murat Boz, Cezmi Baskın, Sinasi Yurtsever ile beraber rol aldı.

Ödülleri

2002 - 13. Orhan Arıburnu Ödülleri, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (9 (Dokuz)) 2003 - 10. ÇASOD Oyuncu Ödülleri, "Jüri Özel Ödülü" (9 filminin diğer oyuncuları Serra Yılmaz, Ali Poyrazoğlu, Ozan Güven, Fikret Kuşkan, Rafa Radomisli ve Esin Pervane ile birlikte)

2007 - 14. Altın Koza Film Festivali, "En İyi Erkek Oyuncu" ödülü (Beynelmilel)

2008 - 6th Pune International Film Festival, (Hindistan), "En İyi Erkek Oyuncu" ödülü (Beynelmilel)

2009 - 7th Karachi International Film Festival,(Pakistan), "En İyi Başrol Oyuncusu" ödülü

Yönettiği oyunlardan Bazıları

- Carrar Ananın Silahları, (1973 - 1974) Bertolt Brecht, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Savaş Oyunu, (1985 - 1986) Yılmaz Onay - Özdemir Nutku, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Özgürlüğün Bedeli, (1986 - 1987) Emmanuel Robles, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Kadınlar ve Deniz, Yannis Ritsos, Ankara Sanat Tiyatrosu ve IADO Avusturya

- Partimizin Adayı, Gökkuşağı Oyuncuları

- Pislik, Robert Schneider, Gökkuşağı Oyuncuları (İsviçre, Avusturya ve Almanya turnesi)

- Örnek Suçlar, Max Aub, Gökkuşağı Oyuncuları

Oynadığı Tiyatro Oyunları

- Satıcının Ölümü Arthur Miller, Bakırköy Lisesi

- Canavar Sofrası Bakırköy Halk Evi

- Babayiğit, Bakırköy Halk Evi

- Hamlet 70, Bakırköy Halk Evi

- Müfettiş Nikolay Vasilyeviç Gogol, Grup Oyuncuları

- Sait Hopsait 1970 - 1971 Aziz Nesin, AST

- Hitler Rejiminin Korku Ve Sefaleti 1971 - 1972 Bertolt Brecht, Ankara Sanat Tiyatrosu

- 403.Kilometre 1972 - 1973 İsmet Küntay, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Ana 1974 - 1975 Maksim Gorki - Bertolt Brecht, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Dimitrof 1974 - 1975 Hedda Zinner, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Nereye Payidar? 1975 - 1976 Bilgesu Erenus, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Aladağlı Mıho 1975 - 1976 Ömer Polat, Ankara Sanat Tiyatrosu

- 804 İşçi 1975 - 1976 Ömer Polat, Ankara Sanat Tiyatrosu

- 1871 Komün Günleri 1976 - 1977 Bertolt Brecht, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Hikaye-i Mahmut Bedrettin 1980 Mehmet Akan, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Rumuz Goncagül 1981 - 1982 Oktay Arayıcı, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Küçük Adam Ne Oldu Sana? 1982 - 1983 Hans Fallada'dan uyarlayan Yılmaz Onay, Ankara Sanat

Tiyatrosu

- Yaz Misafirleri 1982 - 1983 Maksim Gorki, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Galile 1982 - 1984 Bertolt Brecht, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Taziye 1983 - 1984 Murathan Mungan, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Misafir 1983 - 1984 Bilgesu Erenus, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Bir Şehnaz Oyun 1984 - 1985 Turgut Özakman, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Bir Ceza Avukatının Anıları 1984 - 1985 Faruk Erem, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Nafile Dünya 1985 - 1986 Oktay Arayıcı, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Bir Halk Düşmanı 1985 - 1986 Henrik Ibsen, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Zengin Mutfağı 1986 - 1987 Vasıf Öngören, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Özgürlüğün Bedeli 1986 - 1987 Emmanuel Robles, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Silahşörün Gölgesi 1987 - 1988 Sean O'Casey, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Sonuncular 1987 - 1988 Maksim Gorki, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Sacco ile Vanzetti 1988 - 1989 Howard Fast, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Ayak Takımı Arasında 1990 - 1991 Maksim Gorki, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Yer Demir Gök Bakır 1992 - 1993 Yaşar Kemal, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Sakıncalı Piyade 1993 - 1994 Uğur Mumcu, Ankara Sanat Tiyatrosu

- Murtaza Orhan Kemal, İzmir Devlet Tiyatrosu

- Tırpan Fakir Baykurt'dan uyarlayan Taner Barlas, İzmir Devlet Tiyatrosu

- Teneke Yaşar Kemal, İzmir Devlet Tiyatrosu

- Partimizin Adayı, Gökkuşağı Oyuncuları

- Midirfillik Mehmet Akan, Gökkuşağı Oyuncuları

- Pislik Robert Schneider, Gökkuşağı Oyuncuları (İsviçre, Avusturya ve Almanya turnesi)

- Örnek Suçlar Max Aub, Gökkuşağı Oyuncuları

- Düğün Yada Davul Haşmet Zeybek, Tiyatro IADO (Avusturya)

- Helikopter 1999 Tuncer Cücenoğlu, Hadi Çaman Tiyatrosu

- Ağır Roman

- Memleketimden İnsan Manzaraları

- Fatma, Ali ve Başkaları 2004 Nazım Hikmet, Nazım Günleri - Okuma Tiyatrosu Nazım Hikmet 102 yaşında

- Yalancı Tanık 2007 Nazım Hikmet, Nazım Günleri - Okuma Tiyatrosu Nazım Hikmet 105 yaşında

- İvan İvanoviç Var mıydı? Yok muydu? 2008 Nazım Hikmet, Nazım Günleri - Okuma Tiyatrosu Nazım Hikmet 106 yaşında

- Demokles'in Kılıcı 2011 Nazım Hikmet, Nazım Günleri - Okuma Tiyatrosu Nazım Hikmet 109 yaşında

Oynadığı Sinema Filmleri

2014 - Yolunda A.Ş.- Çinçin Bağları Hikâyesi (Sinema Filmi)

2014 - Sadece Sen (Turan) (Sinema Filmi)2014

2014 - Hadi İnşallah (Pucca Baba) (Sinema Filmi)2014

2014 - Gurbette Aşk (Salih) (TV Dizisi)2014

2014 - Bizum Hoca (Sinema Filmi)2014

2014 - Roman Havası (TV Dizisi)

2013 - Şevkat Yerimdar (Sinema Filmi)

2013 - Sürgün İnek (Sinema Filmi)

2013 - Bizim Okul (Müdür Yardımcısı Şevket) (TV Dizisi)

2012 - Hükümet Kadın (Sinema Filmi)

2011 - Ya Sonra (Adem) (Sinema Filmi)

2011 - Devrimden Sonra (Sinema Filmi)

2010 - Newyork'ta Beş Minare (Sinema Filmi)

2010 - Aşk Tesadüfleri Sever (Sinema Filmi)

2009 - Rina (Hilmi) (Sinema Filmi)

2009 - Neşeli Hayat (Sinema Filmi)

2009 - Güneşi Gördüm (Bünyamin) (Sinema Filmi)

2009 - Gecenin Kanatları (Antrenör) (Sinema Filmi)

2008 - 2011 - Akasya Durağı (TV Dizisi)

2007 - Tatlı Bela Fadime (Reis) (TV Dizisi)

2007 - Oyunlarla Yaşayanlar (TV Filmi)

2007 - Beyaz Melek (Sabri) (Sinema Filmi)

2006 - Unutulmayanlar (Cemil) (Sinema Filmi)

2006 - Maskeli Beşler: Irak (Reis) (Sinema Filmi)

2006 - Kısık Ateşte 15 Dakika (Fransız Şef Marcel) (Sinema Filmi)

2006 - Hasret (Osman) (TV Dizisi)

2006 - Fırtına (Bilal) (TV Dizisi)

2006 - Beynelmilel (Abuzer Yayladalı) (Sinema Filmi)

2005 - Çılgın Yuva (Hamdi) (TV Dizisi)

2005 - Son Osmanlı (TV Dizisi)

2005 - Organize İşler (Tabutçuların Şefi) (Sinema Filmi)

2004 - Şeytan Ayrıntıda Gizlidir (TV Dizisi)

2004 - Tarçın Konuştu (TV Dizisi)

2004 - Ayışığı Neredesin (TV Dizisi)

2003 - Vizontele Tuuba (Latif ) (Sinema Filmi)

2003 - G.O.R.A (Amir Tocha) (Sinema Filmi)

2002 - Zalim (Cankat Bey) (TV Dizisi)

2002 - Emanet (Osman) (TV Dizisi)

2002 - Abdülhamit Düşerken (Ahmet Rasim) (Sinema Filmi)

2002 - 9 (Dokuz) (Salim) (Sinema Filmi)

2001 - O da Beni Seviyor (Rıza) (Sinema Filmi)

2001 - Hiçbiryerde (Sinemacı Muzaffer) (Sinema Filmi)

2001 - Hayalköy (TV Dizisi)

2001 - Derviş (Hasan) (Sinema Filmi)

2000 - Vizontele (Latif) (Sinema Filmi)

2000 - Kumkapı Olayı-Üzgünüm (TV Dizisi)

2000 - Die Zeit Der Rache (Sinema Filmi)

2000 - Akasya Pasajı (Bedri Nuran) (TV Dizisi)

1999 - 2000 - Yılan Hikayesi (TV Dizisi)

1999 - Kahpe Bizans (Hacı Mataryus Çelebi) (Sinema Filmi)

1999 - Eylül Fırtınası (Emin) (Sinema Filmi)

1999 - Duruşma (Ocakçı Zeki) (Sinema Filmi)

1999 - 2003 - Ayrılsak da Beraberiz (TV Dizisi)

1998 - İkinci Bahar (Kızıl Basri) (TV Dizisi)

1998 - Sibel (TV Dizisi)

1998 - Parçalanma (Sinema Filmi)

1998 - Kaçıklık Diploması (Bekçi) (Sinema Filmi)

1997 - İlişkiler (TV Dizisi)

1997 - Ruhsar (TV Dizisi)

1997 - Dostlar Pasajı (Bedri) (TV Dizisi)

1996 - Yaban (TV Filmi)

1996 - Kurtuluş (Albay Sarıyanis) (TV Dizisi)

1995 - Sen De Gitme (Sinema Filmi)

1993 - Yazlıkçılar (Kör Yaşar) (TV Dizisi)

1993 - Yaz Yağmuru (Sinema Filmi) -

1993 - Mavi Sürgün (Bodrum Jandarma Komutanı) (Sinema Filmi) -

1991 - Deniz Gurbetçileri (TV Dizisi)

1991 - Aile Bağları (TV Dizisi) -

1989 - Kantodan Tangoya (Sinema Filmi)

1989 - Cahide (TV Dizisi) -

1988 - El Kapıları (Elci Bilal) (Sinema Filmi)

1988 - Düttürü Dünya (Rıfat) (Sinema Filmi)

1997 - 2002 - Bizimkiler (İbrikçi) (TV Dizisi)

1987 - Çark (İşçi Çavuşu) (Sinema Filmi)

1987 - Yolun Sonundaki Karanlık (Sinema Filmi)

1987 - Yasak Cennet (Erol) (Sinema Filmi)

1987 - Ateşten Günler (TV Dizisi)

1982 - Dost Eller (Necmi Çavuş) (TV Dizisi)

Ceren Hindistan Kimdir?

Ceren Hindistan, 27 Şubat 1989 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Kars, Sarıkamışlıdır. Babasının büyükbabası Hindistan’dan Kars’a göç etmiş, soyadları bu yüzden Hindistan olmuş. Bir abisi vardır. Ankara Anadolu Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi mezunudur.

2007 yılında Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışmasına katılıp son 10 finalistlerinden oldu. Yarışma sonrası yönetmen Abdullah Oğuz’un teklifi ile kendisinden bir yaş büyük abisi ile İstanbul’a yerleşerek Workshop’lara katılmaya başladı ardından dizi filmlerde oynadı.

İşadamı Kürşat Yılmaz, futbolcu Özer Hurmacı ve yapımcı Murat Tokat ile birlikteliği oldu.

2012 yılında senaryosunu Mahsun Kırmızıgül’ün yazdığı “Babalar Ve Evlatlar” dizisinde Ceren Hindistan ‘Zeynep’ karakterini canlandırken; dizide Fatma Girik, Serdar Gökhan, Murat Ünalmış gibi isimlerle rol alıyor.

Ceren Hindistan, 2013 yılında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde” Hürrem Sultan'ın sadık cariyesi olan Ahsen Hatun karakterini canlandırdı. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay’ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin’in yaptığı “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol almıştır.

2013 yılında sadece 4 bölüm oynatılan ve finalsiz biten “Firuze” adlı dizide başrollerini Ceren Hindistan (Firuze), Haluk Piyes (Demir), Ceyda Ateş (Suzan), Fırat Çelik (Oğuz) ve Engin Şenkan (Cemal) oynuyorlardı.

2014 yılında senaristliğini Mahinur Ergun’un yaptığı “Aşktan Kaçılmaz” adlı dizi filmde Berk Oktay, Pelin Akil, Çağdaş Onur Öztürk ile başrolleri paylaştı.

2015 yazında evleneceği Antalyalı işadamı Ümit Aslan'la birlikte 14 Şubat 2015 Sevgililer Günü’nde Umre’ye gitti. 25 Temmuz 2015 tarihinde Antalya Memorial Hastanesi'nde Arya Rima Aslan bir kız çocuğunu doğurdu.

Ceren Hindistan imam nikahlı eşi Ümit Aslan'dan 2016 Ocak ayında ayrıldı.

Filmleri ve Dizileri

2014 - Aşktan Kaçılmaz (TV Dizisi)

2013 - Firuze (Firuze) (TV Dizisi)

2013 - Muhteşem Yüzyıl ( Ahsen Hatun) (TV Dizisi)

2012 - Babalar Ve Evlatlar (TV Dizisi)

2010 - Saklı Hayatlar (Nergis) (Sinema Filmi)

2009 - 2010 - Sakarya Fırat (Nihan Tekintaş) (TV Dizisi)

2009 - Ah Kalbim ( Yeşim) (TV Dizisi)

2008 - Baba Ocağı (İsmet) (TV Dizisi)

2007 - Senin Uğruna (Serpil) (TV Dizisi)

2007 - Fedai (Ceyda) (TV Dizisi)

Öykü Serter Kimdir?

Öykü Serter, 26 Şubat 1975 tarihinde Ankara’nın Çankaya semtinde doğmuştur. Ankara Ted Kolejinden mezundur. Hacettepe Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. Ayrıca Latin Dili ve Edebiyatı okudu. Galatasaray Üniversitesi’nde Radyo-TV yüksek lisansı yaptı. Bahçeşehir Üniversitesi’nde sinema-medya doktorasına devam ediyor.

Öykü Serter, kurbağa branşında milli takım düzeyinde yarışan bir yüzücüdür. Yüzme dalında 250’si altın olmak üzere toplam 800 madalya kazanmış. Öykü Serter, 1.67 boyunda ve 47 kilo olmasına rağmen sporcu olmasının doğal bir sonucu olarak; bir kadın için oldukça kaslı sayılacak şekilde adaleli, atletik bir vücudu var.

Medya sektörüyle Capital radio da dj lik yaparak tanıştı. Ardından Number One Fm'de çalışmıştır. Daha sonra Cine 5'te yayınlanan “5'de 5” isimli müzik programıyla dikkat çekti. 5 te 5'ten sonra bir süre haber/ belgesel programı hazırlamış daha sonra da konuklu müzik programı sunmuştur. En büyük özelliklerinden biri bütün metinlerini kendisi hazırlamasıdır. Biri Bizi Gözetliyor “BBG” isimli programın yayınlanan tüm bölümlerini sundu. Osmanlıca merakının yanı sıra kendi yarattığı "sevgili izlekler" cümlesi de epey dikkat çekmiştir. Biri Bizi Gözetliyor'dan sonra Akademi Türkiye ve Anadolu Rüzgarı yarışma programlarınında vazgeçilmez sunucusu olmuştur.

Öykü Serter oyunculuk tutkusu ile iki de dizi filmde oynamıştır.

Uzun süreli ilişkiler kuran Öykü Serter 1999 2005 arasındaki altı sene Kargo Grubu’nun solisti Koray Candemir'le arkadaşlık etti. Sonraki dönemde Senkron TV’nin sahibi Levent Altınay’la birlikte oldu.

2006 yılında Öykü Serter ile Ragga Oktay’ın birlikte hazırladıkları (Bilimsel Uygulama Merkezi) "B.U.M" adlı yarışma izleyicilerden büyük ilgi gördü.

14 Temmuz 2007 Cumartesi günü evinden spor yapmak için çıkan Öykü Serter, yan komşusunun Pitbul cinsi köpeğinin saldırısına uğramış ve sol uyluk kemiği ve iki ayak bileğinden yaralanmıştır.

2010 yılında TRT1’de Bank Asya 1.Lig Günlüğü ve MasterChef Türkiye isimli programı ve 2011 yılında Star TV'de yayınlanan Star Akademi'nin sunucusu olmuştur.

2014 yılının Eylül ayında başlayan ve Öykü Serter'in sunuculuğunu Uğurkan Erez ile beraber yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programında Nur Yerlitaş, İvana Sert, ve Kemal Doğulu ile birlikte jüri görevi yaptı.

2015 yılı ocak ayında Tv8 kanalında başlayan ve Öykü Serter’in sunuculuğunu yaptığı 2.sezon “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programında Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez, İvana Sert, ve Kemal Doğulu ile birlikte jüri görevi yaptı.

Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de 2015 temmuz ayında başlayacak olan ve sunuculuğunu Öykü Serter'in yapacağı 'Rising Star' (Yükselen Yıldız) yarışmasında, Mustafa Sandal, Demet Akalın ve Fuat Güner ile birlikte jüri üyeliği yapacaktır.

2016 yılının başında başlayacak olan 5.sezon İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasında jüri koltuğunda Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya da oturacak.

Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu’nun olmadığı bu yeni sezonda İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasında yine sunuculuğu Öykü Serter yaparken, jüride Neslihan Yargıcı, İvana Sert, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez olacak.

Murat Boz Kimdir?

Murat Boz, 7 Mart 1980'de Zonguldak, Karadeniz Ereğli ilçesinde doğdu. Baba adı Cafer, anne adı Ayşe Nedret'dir. İlk ve Orta öğrenimini Zonguldak'ta tamamladı. 1995 yılında İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazandıktan sonra İstanbul'a geldi.

Atatürk Kültür Merkezi, Cemal Reşit Rey gibi yerlerde konserlerde vokal yaptı. 1998 yılında Milliyet Gazetesi'nin düzenlediği liseler arası müzik yarışmasında erkek solist dalında Türkiye birincisi oldu.

1999 yılında Bilgi Üniversitesi Jazz Vokal Bölümü'nü burslu olarak kazandı. Ardından eğitimine 2003 yılında girdiği İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümü'nde devam etti. Uzun bir süre Tarkan'nın vokalistliğini yapan Boz, eğitimine halen devam etmekte.

Eski bir Grup Rapsodi solisti olan Murat Boz, 2006 yılında "Aşkı Bulamam Ben" isimli parçası ile Türk Pop Müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı.

Şarkı söylemeyi, yüzmeyi ve hayvanları çok seven Murat Boz, Shakira, Tarkan, Nilüfer, Nazan Öncel, Demet Sağıroğlu, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Emel Müftüoğlu, Burcu Güneş, Grup Hepsi, Zeynep Dizdar ve Zeynep Mansur gibi isimlerin albüm ve sahne performanslarında çalıştı.

Bunların yanı sıra McDonalds, İstikbal ve Kola Turka'nın reklam müziklerinde seslendirme yaptı.

Murat Boz, 2006 yılında yayınladığı ilk single çalışması "Aşkı Bulamam Ben" ile çıkış yaptı. Ardından 2007 yılının başında ilk stüdyo albümü Maximum'u yayınladı. Aynı yıl Kral TV Video Müzik Ödülleri'nden, Altın Kelebek Ödülleri'nden ve İstanbul FM Altın Ödülleri'nden "En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı" dalında ödüller aldı. 2008 yılında ilk EP çalışması olan "Uçurum"'u yayınladı. Bir yıl sonra ikinci stüdyo albümü olan Şans'ı yayınladı. Albümdeki "Para Yok", "Özledim", "Her Şeyi Yak", "Sallana Sallana", "Gümbür Gümbür" ve "Buralardan Giderim" şarkılarını kliplendirdi, "İki Medeni İnsan" şarkısının klip versiyonunda Soner Sarıkabadayı ile düet yaptı. Mart 2010'da ikinci single çalışması olan "Hayat Sana Güzel"'i yayınladı.

12 Nisan 2011'de üçüncü stüdyo albümü Aşklarım Büyük Benden ile aynı adı taşıyan şarkısını klibi ile birlikte yayınladı. 9 Mayıs 2011'de ise albümünü piyasaya sürdü. Ardından albümdeki "Hayat Öpücüğü", "Geri Dönüş Olsa", "Kalamam Arkadaş", "Bulmaca" ve "Soyadımsın" şarkılarını da kliplendirdi. Bu şarkılardan "Geri Dönüş Olsa" ve "Kalamam Arkadaş" resmi listelerin zirvesine yükselmeyi başardı. Murat Boz, son olarak en çok sevilen şarkılarından oluşan ilk remix albümü olan "Dance Mix"i piyasaya sürdü. Albümün ilk klibi "Özledim" şarkısının remix versiyonuna çekilirken ikinci kliplenen şarkı "Geri Dönüş Olsa" adlı eseri oldu.

Askerliğini bedelli olarak 2011 yılında yaptı.

10 Ekim 2011'de Türkiye'de yayınlanmaya başlanan yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı O Ses Türkiye programında 1. ve 2. Sezonda Jüri Üyeleri, Hadise Açıkgöz, Mustafa Sandal, Hülya Avşar ve Murat Boz oldu. 16 Eylül 2013 tarihinde başlayan 3. sezonda ise Gökhan Özoğuz, Hadise, Murat Boz ve Ebru Gündeş oldu.

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 2014-2015 sezonunda Acun Ilıcalı, Özgü Namal ve Eser Yenenler ile beraber jüri olarak görev yapmıştır.

Murat Boz, 10 Ekim 2008’de Almanya’nın Passau kentinde Alman vatandaşı olan menajeri Eliz Sakuçoğlu ile evlendi. 14 Ağustos 2012 tarihinde Diyarbakır’ın ilçesi Hazro’da Asliye Hukuk Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşandı.

2014 yılında İnternet fenomeni Pucca'nın Küçük Aptalın Büyük Dünyası, Allah Beni Böyle Yaratmış ve Ay Hadi İnşallah gibi kitaplarından esinlenerek çekilen “Hadi İnşallah” adlı sinema filminde Büşra Pekin, Murat Boz, Cezmi Baskın, Sinasi Yurtsever ile beraber rol aldı.

15 Ocak 2016 tarihinde vizyona girecek olan ve yıllar sonra karşılaşan iki kardeşin hikayesinin anlatıldığı "Kardeşim Benim" adlı sinema filminde Burak Özçivit ve Aslı Enver ile birlikte başrolde oynadı.

O Ses Türkiye’nin 2015 - 2016 sezonu 5. sezonunda Murat Boz, jüri üyesi olarak Gökhan Özoğuz, Hadise Açıkgöz, Ebru Gündeş ve Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi Hakan Özoğuz ile birlikte görev yapacak.

Tarkan Kimdir?

1992 yılında "Kıl Oldum Abi" adlı parçasıyla büyük bir çıkış yakalayan Tarkan, "Şımarık" ve "Şıkıdım" gibi parçalarıyla Avrupa'da müzik listelerine girmeyi başarmış, ardından çıkardığı İngilizce albüm "Come Closer"ın başarısı ile Türkiye ile sınırlı kalmayacağını göstermiştir.

Tarkan Tevetoğlu, 17 Ekim 1972'de aslen Rizeli olan bir aileden Almanya'nın Frankfurt yakınlarından bulunan Alzey kasabasında doğdu. İlköğretimi Almanya'da tamamladıktan sonra 15 yaşında ike ilesi ile birlikte Türkiye'ye döndü. Babası Ali Tevetoğlu'nun oğlunda gördüğü müzik yeteneği ile 13 yaşındayken Klasik Türk Müziği eğitimi almaya başladı. Eğitimini Karamürsel'de devam eden sanatçı 1990 yılında Karamürsel Lisesi'nden mezun oldu.

Müzik eğitimi için İstanbul'a gittikten sonra 1990 ile 1992 yılları arasında Üsküdar Musiki Cemiyeti'ne devam etti. 1993 yılında prodüktör Mehmet Söğütoğlu ile tanışmasının ardından İstanbul Plak ile anlaşma yaptı. İlk albümü "Yine Sensiz" 1992 yılında piyasaya çıktı. Albümün çıkış şarkısı "Kıl Oldum Abi" ile kısa sürede büyük bir çıkış yakaladı. Albüm 900 bin adet satıldı ve Tarkan bir anda tüm televizyonların ve magazinin kilit noktası haline geldi.

Ardından 1994 yılında çıkardığı "Aa Acayipsin" adlı albümde Sezen Aksu ile çalışan Tarkan, daha ikinci albümü ile Türk Pop Müzik camiasının en önemli isimlerinden biri haline geldi. Bu albümden sonra Türkiye ve dünya turuna çıkan sanatçı, Türkiye ve Avrupa'da 24 konser verdi. Bu konserlerin 25'i, ulusal çapta gerçekleştirilen en büyük sponsorlu turne kapsamında, Tarkan'ı Türkiye'nin farklı illerinde yaklaşık 10 bin seyirci ile buluşturan stadyum konserleriydi. Sanatçının kariyerindeki en büyük dönüm noktalarından olan albüm 2,5 milyona yakın satıldı. Avrupa'da da 950 bin rakamına ulaştı.

1995 yılında Ahmet Ertegün ve Atlantic Records ile anlaşma imzaladı. Türkiye'de medyanın yoğun takibi ve baskılarının artması üzerine New York'a giden sanatçı burada bir yandan albüm çalışmalarına devam ederken bir yandan da New York Baruch Üniversitesi'nde dil eğitimi aldı.

O dönemin en önemli yıldızları icra eden menajeri Ahmet San ile 1995'te sözleşme imzaladıktan sonra 1994-1997 yılları arasında İsviçre, Hollanda, İngiltere ve Almanya’da toplam 12 şehri kapsayan 3 büyük Avrupa turnesine çıktı. 1995 yılında New York Palladium’da verdiği konser, Türkiye'de canlı yayınlandı. Tarkan, 1997 Temmuz'de üçüncü albümü "Ölürüm Sana" rekor satışlarını kırıp Türkiye'de 2,5 milyon sattı. Aynı yıl kendi müzik şirketi HITT Prodüksiyon'u kurdu, 1998 yılında Walt Disney'in 35. uzun metrajlı çizgi film'i olan Herkül'ün baş karakterini Türkçe olarak seslendirdi. Filmin müziklerinden "Yolumdayım"ı seslendirdi.

Bu albümde yer alan ve bir Sezen Aksu parçası olan "Şımarık", kısa sürede dünya çapında tanındı ve daha sonra başka yabancı sanatçılar tarafından da çeşitli dillerde yorumlandı. Ahmet Ertegün ile olan anlaşmazlıklarından dolayı Atlantic Records'tan ayrıldıktan sonra Türkiye'ye dönerek askerlik görevini yerine getirdi. Tarkan, 2001 yılında "Kuzu Kuzu" isimli single çalışmasını piyasaya sürdü. Aynı yıl "Karma" adlı albümünü yayınladı. Albümde yer alan "Kuzu Kuzu" ve "Hüp" gibi çalışmalar ile iyi bir dönüş yaptı. Washington Post Tarkan ile ilgili yaptığı bir haberde, Tarkan'nın Fransa'dan Danimarka'ya müzik listelerine girebilmeyi başarmış, Rusya'da en çok satan Rus olmayan sanatçı ünvanını almaya layık görülmüştü.

2003 yılına gelindiğinde Tarkan yeni albümü "Dudu" adlı albümünün çalışmalarını tamamladı. Nazan Öncel ile çalıştığı bu albüm ile Rusya'da 1 milyon satış rakamına ulaştı, aynı ülkeden en iyi yabancı şarkı ödülünü aldı.

Bir yandan reklam filmlerinde oynayan sanatçı 2001 yılında Pepsi ile gerçekleştirilen sponsorluğun ardından, çekimleri Kapadokya'da yapılan Turkcell’in Hazır Kart reklamlarında yer aldı. "Özgürlük İçimizde" adlı bestesini de seslendirdiği aynı proje kapsamında Tarkan-Özgürlük Yolcusu takvimi piyasaya sunuldu. 2004'te petrol şirketi OPET'in reklamlarında yer aldı. 2006 Yılında da Avea sponsorluğunda bir dizi konser verdi.

Dünyadan müziği ile olumlu eleştirilen almasından haraketle İngilizce albüm yapma kararı alan sanatçı, 2005'in Ekim ayından beklenen single "Bounce"u piyasaya sürdü. Hemen ardından ilk İngilizce albümü olan "Come Closer" aynı anda tüm Avrupa ve Türkiye'de satışa sunuldu. Kısa bir süre sonra albümde yer alan "Start The Fire" adlı ikinci single çalışmasını yaptı.

Müziğe kısa bir süre ara verdikten sonra 2007 yılının Aralık ayında altıncı albümü "Metamorfoz" ile tekrar sevenleriyle kavuştu. Albüm klasik bir Tarkan albümü olmamasından ötürü olumsuz eleştrilere maruz kalsa da sevenleri Tarkan'ı yanlız bırakmadı. Albüm tüm bu olumsuz eleştirilere rağmen 2 ayda 500 bin satış rakamına ulaştı.

Ayşe Arman'nın Tarkan ile yaptığı röportaj :

Sesiniz sedanız çıkmıyor. Kendinizi geri mi çektiniz Allah aşkına!

- Ne alakası var, geri çekilme filan yok! Tam tersine, yeni bir Türkçe pop albüm hazırlıyorum. İngilizce albüm çalışmalarım sürüyor. Sonra birbiri ardına bir sürü konser var. Dubai’den sonra, Kopenhag, Hamburg, Los Angeles. Yoğunum yani, başımı kaşıyacak vaktim yok. Ama artık magazin programlarında ve dergilerinde yer almıyorum...

Yoksa, bilinçli bir tercih mi bu?

- Fevkalade bilinçli.

Peki neden?

- Medyayla aramızda güven krizi var! Söylediklerimin çarpıtılmasından, zorla birtakım polemiklere sokulmaktan sıkıldım. Benim için artık bu tür şeylerin esprisi yok. Canım istemiyor. Eğlenceli gelmiyor. Hatta sıkıcı ve banal buluyorum. Bir de tabii itiraf etmem gerekirse, inciniyorum. Doğrudan kafama ateş ediyorlar.

Hala deriniz kalınlaşmadı mı?

- Hayır. Kaşarlaşamadım bir türlü. Derim hálá ince. Üzülüyorum. O yüzden röportajlara hayır diyorum.

Ama, sanatçılar magazinle beslenirler, diye biliriz. Bu bir karşılıklı ihtiyaçtır...

- Benim böyle bir ihtiyacım yok. Lütfen ukalalık gibi değerlendirmeyin, o gürültüde, o kargaşada yer almak bana manasız geliyor. Bir de artık beni bilen biliyor ya. Konserlerim tıklım tıklım. Bana yetiyor. Daha ne isterim?

İyi de, ertesi gün gazeteye baktığımızda, sizden hiç söz edilmiyor ya da adınız eskiye oranla çok daha az geçiyor... Korkmuyor musunuz?

- Hayır. Gazetelerin seni eskisi kadar yazıp çizmemesi, popülariteni kaybettiğin anlamına gelmiyor. Tam tersine, birilerini her gün gazetede manşetlerde gördüğüm zaman kuşku duyuyorum, bir reyting problemi varmış gibi geliyor bana. Bu mekanizmadan uzakta durmak istiyorum. Ben magazin haberlerle değil, işimle anılmak istiyorum.

İnsan, belli bir doygunluğa gelince mi böyle hissediyor?

- Bilmem, olabilir. İnsan doyuyor galiba. Eskiden daha fazla dışarı çıkıyordum. Haber olmak için mi çıkıyordum, dışarı çıktığım için mi haber oluyordum bilmiyorum. Ama artık dışarı bile çıkmak istemiyorum. İçime kapandım biraz. Daha doğrusu, kendimi tanımaya çalışıyorum. Müzik yapıyorum, hobilerimle meşgulüm, çok sık seyahat ediyorum. Uzaklaşınca, Türkiye’yi daha net görüyorum. Ne kadar küçük bir dünyam olduğunu, ne salak şeylerle uğraştığımı fark ediyorum. Ama işte bir süre sonra Türkiye’yi özlüyorum, geliyorum hooop yine kendimi o girdabın içinde buluyorum.

Yine de ben "Hakkımda yazılsın çizilsin istemiyorum" laflarına inanmıyorum...

- Ama doğru söylüyorum. Konsere çıkıyorsam, yeni bir albüm yapıyorsam ya da söylemek istediğim yeni bir şey varsa, o zaman röportaj veriyorum. Bazen de "Hadi çıkayım ortalığa da, etrafı şöyle bir sallayayım" diyorum. Ama işte hepsi o kadar. Yoksa o yaldızlı dünyanın bir yalandan ibaret olduğunu biliyorum. O yüzden de, epey bir zamandır başka türlü yaşıyorum. Sevgilimle, köpeğimle, arkadaşlarımla mutluyum.

"Sevgilisi gerçek değil. Paravan. Onun aslında erkek sevgilileri var!" laflarına ne diyorsunuz?

- Gülüyorum. Bu ülke, beni illa gay yapacak, o zaman rahat edecekler! Altı senedir birlikteyiz Bilge’yle. Bir yalan, altı sene nasıl sürdürülebilir?

Sevgiliniz de çok geride, kendi halinde biri. Çok gösterişli değil, çok frapan değil, çok meme değil, çok popo değil. Rahatlıkla öyle birini de seçebilirdiniz. Siz Tarkan’sınız, sahnelerin seks tanrısı...

- Sadece sahnede öyleyim. O sahneden indim mi, herhangi biri, sıradan biriyim. Bilge’yle birlikte mutluyuz. Zaten onun kendini olmadığı bir şey gibi göstermeyen halini seviyorum. Zor bir hayatımız var. Her zaman didikleniyoruz. Sağa sola rahat gidemiyoruz.

Siz yurtdışındayken, o ne yapıyor?

- Bazen yanıma geliyor. Bazen de gelmiyor. Özlemek ikimize de iyi geliyor. İstanbul’da ikimizin ayrı evi var. Ama çoğunlukla birlikte geçiriyoruz zamanımızı.

O da röportaj vermiyor. Birkaç kez aradım. Kibarca savuşturdu beni. Onu nasıl tutabiliyorsunuz? İnsanlar şöhret için bu kadar delirirken...

- Bu tür şeyler onu hiç ilgilendirmiyor.

"Allah’ım ben Tarkan’la sevgiliyim. Seviştiğim adam Tarkan!" filan da yapmıyor mu bu kadın!

- İlk zamanlar belki biraz sarhoşluk yaşadı. Ama medyanın üzerine gitmesinden hep rahatsız oldu. "Ben de çıkayım Tarkan’ın sevgilisi olmak nasıl bir şey anlatayım" heveslerine kapılmadı.

Kız kardeşi daha farklı ama...

- Hangisi Berna mı? Deli o. Ama tatlı bir deli. Çok severim. Üç kız kardeş onlar, üçü de çok farklı. Bilge, ağırbaşlı. Zaten avukat. Mesleği de başka türlüsünü kaldırmaz. Göz önünde olamaz. Öyle bir niyeti olmaması da çok hoşuma gidiyor.

Tamam röportaj vermemenizi anladım, ama sizi çılgınca seven hayranlarınıza ne olacak? Onlara haksızlık değil mi?

- E haksızlık oluyor tabii. Onlar benim orada burada daha sık karşılarına çıkmamı istiyorlardır. Amerika’ya gittiğimde çok kıskanıyorum, çok güzel talk-show’lar görüyorum, normal kanallarda da, MTV’de de. Türkiye’de maalesef yok. Türkiye’de kiminle, hangi talk-show’da sohbet edeceğim? Mutlaka, abuk sabuk yerlere çekilecek, olmadığım biri gibi gösterileceğim. Konu dönüp dolaşıp hep aynı yere gelecek: "Gay misin, biseksüel mi?"

Duyarlı, utangaç ve mütevazısınız... Ama sahneye çıkınca "seks tanrısı" oluyorsunuz. Nasıl bu kadar değişiyorsunuz? Orada ne oluyor? Hormonlarınızda değişen bir şeyler mi oluyor?

- Kesinlikle oluyor! Orası, yani sahne başka bir şey. Her şey bir arada, insanlar, spotlar, müziğin yüksek volümü... İnsanlar ismini haykırıyor, tezahürat ediyor... Seni arzuluyorlar... Bunu hissediyorsun... Kaplana dönüyorsun... Ve ben sahneyi çok seviyorum. Onaylandığımı, takdir edildiğimi hissediyorum. Ama sahneden inince, tekrar sıradan adam oluyorum. Bunu da seviyorum...

Bunca zaman Tarkan imajı, Tarkan sesi, Tarkan stili, Tarkan müziği diye bir şey yarattınız. Şimdi ne yapıyorsunuz? Bundan daha fazla yapabileceğim bir şey yok, diyor musunuz?

- Demez miyim? Kendime karşı acımasız bir adamım, içimde kendimi yerden yere vuruyorum. Ve yetersiz buluyorum. "Daha iyi olabilirdin" diyorum. "Daha iyi söyleyebilirdin, daha iyi söz yazabilirdin, daha iyi dans edebilirdin..." Hayatım kendimi nasıl geliştirebileceğimi düşünmekle geçiyor. Ama dürüst olmak gerekirse, bazen de "Aman be!" diyorum, "Ne uğraşacaksın bunlarla. Şöhreti batsın!" Her şeyi bırakıp, bir kenara çekileyim istiyorum.

Amerika’da tanıyorlar mı sizi sokakta yürürken filan?

- Los Angeles’ta tanıyorlar. Orada Latin çok, Meksikalılar filan. Miami’de de tanıyorlar. Venezüellalılar, Brezilyalılar var. Ama Amerikalılar tanımıyor. Hoşuma da gidiyor.

New York’ta da ordu halinde mi yaşıyorsunuz?

- Hayır. Tekim. Güvenlik de yok. İlk zamanlar öyle değildi tabii, Michael Jackson gibi beş korumayla dolaşıyordum. Limuzinler filan. Özenmişim demek ki. Şimdi komik geliyor.

Peki korktuğunuz şeyler değişti mi?

- Sağlıksal paranoyalarım olmaya başladı...

Nasıl yani? Ölüm korkusu mu?

-Yok ölmekten hiç korkmuyorum, hatta "İyi bile olur" diyorum. Erken gitmekte fayda var. Çok yaşanılası bir dünya değil. Biraz karamsarım son zamanlarda. Bir yandan da genetik mirasımdan şüpheliyim. Babam genç yaşta kalpten gitti, kolesterolü yüksekti, benim de öyle. Annemin de yıllardır problemleri var. Bazen "Acaba şeker hastası mı olacağım, kalp hastası mı?" diye korkulara kapılıyorum. Check-up’lara gidiyorum, Allah’a şükür, dizim dışında her şey iyi. Bazen de, yapmak istediklerimi yapabilecek miyim, diye düşünüyorum. Zamanım yetecek mi, daha çoook şey var yapmak istediğim...

Neler mesela?

- Kendim dışında birilerine faydalı olayım istiyorum. Örnek aldığım isimler: Bono ve Angelina Jolie. Angelina Jolie bile Hollywood’un yalan olduğunun fark etti.

Peki Angelina Jolie’ninki bir PR faaliyeti olamaz mı?

- Olsa ne fark eder. Kadının, yardıma ihtiyacı olanlara faydası oluyor mu, oluyor. Ayrıca, samimi olduğuna inanıyorum.

Siz niye yapamıyorsunuz?

- İstiyorum ama olmuyor. Denedik. Destek alamıyoruz.             

Kaynak: Diyarbakır Söz