Aşk Yeniden 31. bölüm Fragmanı- Aile içi şiddet bitmiyor

FOX TV’nin reytinglerine reyting katan katan Eğlenceli senaryosu ve güçlü kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Aşk Yeniden, dizisi yeni bölümü bu akşam saat 20:00’da FOX TV’de yayınlanıyor. İzleyicinin merakla beklediği Aşk Yeniden 31. Bölüm fragmanı yayınlandı. Aile içindeki şiddet ve tansiyonun yükseldiği Aşk Yeniden 31.bölüm fragmanı haberimizde…

Aşk Yeniden 31. bölüm Fragmanı- Aile içi şiddet bitmiyor

FOX TV Ekranlarının  romantik komedi dizisi Aşk Yeniden yeni bölümünde yeni süprizlerle geliyor. Aşk Yeniden yeni bölümünde Zeynep ve Fatih'in arasındaki şiddetli geçimsizlik nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu. Heyecanla beklenen Aşk Yeniden 31. bölüm fragmanı seyirciyle buluştu. Sevdiklerini, ailelerini ve tüm hayatlarını geride bırakarak Amerika’ya giden ama geri dönme kararı veren Zeynep ve Fatih’e aşk güzel bir sürpriz yapar ve onları dönüş yolunda bir araya getirir. Bir yalan uydururlar ve bu yalan hem onların hem de ailelerin hayatları baştan sona değiştirir.

AŞK YENİDEN 31. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

FOX TV’nin gözde dizisi Aşk Yeniden son bölümünde umulmadık bu ayrılık Mukaddes dışında herkesi üzmüş, adeta şok etkisi yaratmıştı. Herkes ayrılık sebebini sorgulamakta fakat Fatih ve Zeynep bu sebebi sır gibi saklayıp tam olarak ne olduğunu anlatmamaktaydı. Başta Şevket olmak üzere herkes bu sırrın peşine düşmüştü. Şevket'in evinde bu macera  yaşanırken Ertan da güç birliği yaptığı çiçeği burnunda dostuyla yeni planlar peşindeydi. Mukaddes bu Ayrılıktan istifade ederek Fatih'in hayatını yeniden planlamakta ve onun bir daha asla Zeynep ile bir araya gelmemesi için kendince tedbirler almaktaydı. Onları bir araya getirmeye çalışan gençlerin işi bu defa oldukça zordu. Çünkü ilk kez Fatih de Zeynep de aynı kararı vermiş ve boşanma dilekçesini imzalamıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz