Görüş Bildir

Asla Vazgeçmem 6 Ekim final neler oldu? - İZLe

Asla Vazgeçmem 59. bölümü final mi? Asla Vazgeçmem 6 Ekim final akşamı neler yaşandı?

Asla Vazgeçmem 6 Ekim final neler oldu? - İZLe

Show TV'nin seviln dizilerinden Asla Vazgeçmem bu akşam final yapıyor. Geçtiğimiz sezon finali akabinde tam gaz ilerlemesi beklenen Asla Vazgeçmem 59. final bölümünü kaçıranlar için dizi son bölümünde yaşananlar haberimizde olacak. Bir kaç hafta evveli Asla VAzgeçmem'in final yapacağı iddia edilmesi üzerine herkes merakla Show Tv yayın akışını merak etmişti. Başka bir kanala geçme ihtimalini e değerlendiren vatandaş, şu sıra final bölümünü seyretmekte. Peki Show Tv Asla Vazgeçmem final bölümünde neler oldu?

ASLA VAZGEÇMEM FİNAL DE NELER OLACAK?

Asla Vazgeçmem’in final bölümünde; Nur Fatih’in evlenme teklifiyle adeta şaşkına dönmüştür. Kalbindeki adam Yiğit Kozan’dan başkası değildir. Yiğit’in gördüğü manzara karşısında midesine kramplar girer daha fazla dayanamaz, kendini bahçenin dışına atar

Elmas, Cahit ve Nazan’ın hala evli olduklarını öğrenince iyice gözü dönmüş şekilde, Cahit’in ve Nazan’ın silahla kapısına dayanmış, birine zarar vermeden ve bebeğini almadan evden çıkmamayı kafasına koymuştur. Yiğit, Cahit’e ve karakola götürülen Elmas’a yardımcı olacaktır. Diğer yandan Nur, kazadan sonra ilk kez gördüğü Mert’e karşı vicdan azabını hafifletememiş, İclal’le konuşmak için karşısına dikilmiştir. Nur suçsuzdur artık Yiğit’le yolu bir değildir. Fatih’le evlenecek, Almanya’ya yerleşeceklerdir. Aytül Nur’u ortadan kaldırmayı hala istemektedir. Fırat ile işbirliği yapmak ister. Yaren ise, Emin tekrar Yağmur’a döndüğü için kıskançlık krizlerine girmiştir. Nur gerçekten Fatih’le evlenip yurtdışına yerleşebilecek midir? Elmas bebeğini kurtarıp, her şeye rağmen Cahit’le bir yuva kurabilecek midir? Cahit Nazan’ın gerçek yüzünü görebilecek midir? Aytül Nur’a olan nefretiyle kimlere zarar verecektir? Yiğit-Nur-İclal aşk üçgeni tarihe mi karışacaktır?.

ASLA VAZGEÇMEM EN SON BÖLÜM

Aradan 3 ay geçmiştir. Nur demir parmaklıklar ardında Yiğit’in geleceği günü beklerken, Yiğit; yürüyemeyen oğlu Mert’i İclal ile birlikte fizik tedaviye götürmektedir. Nur’un tüm kalbiyle yanında olan Fatih artık duygularını saklamak istemez.  Gerekirse Yiğit’i karşısına almaya hazırdır. İclal ve Aytül yaşananları kabullenememiş, yürekleri soğumamıştır. Aytül, Nur’u hapishaneden sağ çıkartmamayı kafasına koymuştur. Herkes ‘adalet’ gününü beklemektedir. Hak yerini elbet bulacaktır. Diğer yandan doğum yaparken ölümden dönen Elmas ,bebeğiyle hala hastanededir. Cahit ve Nazan planlarını yapmış, Aslan bebeğin küvezden çıkacağı günü beklemektedir. Nazan, Cahit ve Aslan bebek Elmas’dan uzakta yeni hayatlarına başlayacaktır. Emin ve Yaren aşkı devam ederken aylar sonra karşılaşan Yağmur ve Emin birbirlerini unutabilmiş midir? Nur, Aytül’ün ölüm tuzağından kurtulup tahliye olabilecek midir? Yiğit Nur’u affedebilecek midir?

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”’in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor. Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan (Tolgahan Sayışman) . Ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadın; Biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık: Yiğit (Tolgahan Sayışman), İclal (Şafak Pakdemir) ve Nur(Amine Gülşe). Sevda Kafesinde çırpınıp duran üç yaralı ruh... Ya kafes onları boğacak... Ya tutsaklığa yalnızca aşk ışık olacak...

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir