Aslı ve Eren 2 dakika boyunca öpüştüler

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin başrolünde oynayan Bensu Soral ile Şükrü Özyıldız’ın öpüşme sahnesi çok konuşuluyor. Aslı karakterinde rol alan Bensu Soral ile dizinin yakışıklı oyuncusu Eren’i canlandıran Şükrü Özyıldız, 2 dakikalık öpüşme sahnesinde rolünün hakkını verdi.

Aslı ve Eren 2 dakika boyunca öpüştüler

 

Star ekranlarının gerilimli dizisi Tatlı Küçük Yalancılar'ın son bölümünde Bensu Soral ve Şükrü Özyıldız'ın sahnesi damga vurdu. Bensu Soral ve Şükrü Özyıldız'ın bu sahnesini izleyenler "Sanki rol yapmıyorlar gerçek sevgililer. Çok usta işi bir sahne aman Şükran görmesin!" yorumunu yaptı. Olay öpüşme sahnesinin yaşandığı Tatlı Küçük Yalancılar 5. bölümünde Bensu Soral'ın hayat verdiği Aslı, babasına kızdığı için evi terk ederek Şükrü Özyıldız'ın canlandırdığı Eren'in evinde kaldı. Beraber kaldıkları gecenin sabahında sevgilisini uyandırmaya giden Aslı'nın sevgilisi Eren ile 2 dakika boyunca öpüşmesi diziye damga vurdu.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR EREN VE ASLI ÖPÜŞME SAHNESİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bensu Soral Kimdir?

1991 Bursa doğumlu olan Bensu Soral, TRT1'de yayınlanan Yol Ayrımı dizisi ile ilk kez ekranlara gelmiştir. Küçük Kadınlar dizisi ile tanıdığımız sevilen oyuncu Hande Soral'ın kızkardeşi olan güzel oyuncu Vicdan ve Boynu Bükükler dizilerinin yanı sıra Murat Dalkılıç'ın 'Kader' isimli şarkısının klibinde oynamıştır. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümünde okuyan Bensu Soral, bir dönem Kösem Sultan için ismi anılsa da yeni sezonda Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle ekranlara gelecektir.

ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ KİMDİR?

18 Şubat 1988'te doğan Şükrü Özyıldız, Ege Üniversitesi'nde İşletme bölümünden mezun olmuştur. Küçüklüğünden beri dövüş sporlarına merakı olan genç oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Birçok tiyatro oyununda , reklamlarda ve dizilerde rol alan Şükrü Özyıldız, ilk oyunculuk deneyimini Derin Sular dizisinde kazanmıştır. 2013 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan "Benim Hâlâ Umudum Var" dizisinde başrol oynayan Şükrü Özyıldız, aynı sene ilk sinema filmi deneyimini Neva filminde kazanmıştır. Davul ve perküsyon eğitimi almaya devam eden Şükrü Özyıldız, şu anda Küçük Yalancılar dizisinde oynamaktadır.

TATLI KÜÇÜK YALANCILAR KONUSU NEDİR?

Tatlı Küçük Yalancılar; 5 yakın arkadaştan birinin aralarından kaybolmasıyla değişen hayatlarını ve bir anda kendilerini bir cinayet soruşturmasının baş tanıkları olarak bulmalarını anlatan gençlik dizisidir. Hayatlarının en deli dolu çağını yaşarken bir yandan da tehlikeli ve gizemli bir düşmanla baş etmeye çalışan dört yakın arkadaşın dostlukları, aile bağları, okul hayatları ve aşkları ekrana getirecek olan "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisi, Warner Bros'un beş sezondur devam eden ve dünyaca izlenen Pretty Little Liars isimli diziden uyarlanıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz