Görüş Bildir

Aslıhan Doğan ve Arda: E hadi hayırlı olsun!

Uzun süreden beri arkadaş olan ve son zamanlarda artık aşkları su yüzüne çıkan Aslıhan Doğan ile milli futbolcu Arda Turan Arnavutköy’de arkadaşlarıyla eğlendi. Magazincilerin “Hayırlı olsun diyebilir miyiz” sorusuna Aslıhan Doğan; “Diyelim” diye karşılık verdi.

Aslıhan Doğan ve Arda: E hadi hayırlı olsun!

Daha önce arkadaş olan ancak son zamanlarda aşkları aşikar bir şekilde gün yüzüne çıkan Atletico’lu yıldız futbolcu Arda Turan ile Aslıhan Doğan sevgili olduklarını artık resmen ağızlarından duyurdular.

Sabah’ın haberine göre; Atletico Madrid'te top koşturan milli gururumuz Arda Turan, bir süredir aşk yaşadığı Aslıhan Doğan ile beraber Marmaris'te tatile çıkmıştı. Her yerde birlikte görüntü veren çift, önceki gece Arnavutköy Level'de arkadaşlarıyla eğlendi.

Gece geç saatte mekandan çıkış yapan çift, sevgili olduklarını artık alenen duyurdu. Gazetecilerin Marmaris'te sahile isimlerinin baş harflerini yazmalarıyla ilgili soruya Arda Turan şöyle yanıt verdi: "Sizi uğraştırmayalım diye isimlerimizin baş harflerini yazdık" Aslıhan Doğan ise muhabircilerin "Hayırlı olsun diyebilir miyiz?' sorusuna "Diyelim" diye karşılık verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi