Görüş Bildir

At'la gel Tuba Büyüküstün

Biri çok güzel, diğeri çok yakışıklı. Türkiye’nin en çok sevilen iki oyuncusu Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ’un ‘Cesur ve Güzel’ dizisinde başrolü paylaşacakları izleyiciyi heyecanlandırıyor. Cesur ve Güzel dizisinin hazırlıklarına devam edilirken, setle ilgili ilginç bir bilgi geldi. İşte detaylar…

At'la gel Tuba Büyüküstün

Son olarak Kara Para Aşk dizisinde rol alan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ile genç kızların sevgilisi yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolü paylaşacağı Cesur ve Güzel dizisi için hazırlıklar son sürat devam ediyor. Akşam gazetesinin haberine göre; Ekim ayının sonunda Türkiye’nin yıldız kanalı Star TV’de başlayacak olan Cesur ve Güzel dizisi için hafta içi hiç de gerek olmamasına rağmen, soluğu bir güzellik merkezinde alan Tuba Büyüküstün’ün mekânı bu kez bir at çiftliği oldu.

AT’LA GEL TUBA

Eşi Onur Saylak’la boşanma aşamasında olduğu yazılı ve görsel basına konu olan güzel oyuncu, rolü için ata binmeyi de öğrendi. Daha önce rol aldığı birçok dizide ata binen güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’ün yeni dizisinde de aynı senaryolar olacak. At eğitmenleriyle birlikte çalışma yapan güzel oyuncu, hünerlerini sergiledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi