Görüş Bildir

ATV Gözüm Sende Emine Hanım'ın zor anları - Formatı

ATV Gözüm Sende yarışmasına damgasını vuran Nam-ı diğer Semra Hanım Emine Kaynana, geçirdiği sinir krizi ile yarılmaya damgasını vurdu.

ATV Gözüm Sende Emine Hanım'ın zor anları - Formatı

ATV ekranlarında sunuculuğunun Aylin Kabasakal'ın üstlendiği Gözüm Sende formatı ile de izleyicilerinden tam not almakta ve reyting rekorlarını yerinden oynatmakta. Gözüm Sende kaynanası Emine hanım da gün gün kaynanalık yolunda tam gaz ilerlerken son bölüme damgasını vuran olay ise Emine Hanım'ın fenalık geçirdiği anlar oldu. Geçmiş zamanlarda Semra Kaynanayı aratmayan Emine HAnım, oğlu istemediği gelin adayını savununca olanlar oldu. Gözüm Sende Şeyhmus, gelin adayı Betül'ü savunması ve kaynananın da gelin adayından hiç hoşlanmaması sonrası olanlar oldu. An an kameraların yaşanmışlıkları paylaştığı görüntülerde sinir krizi geçirdiği anlar da reytingleri zorladı.

GÖZÜM SENDE KAYNANASI EMİNE HANIM'IN ZOR ANLARI

 ATV'de yayınlanan "Gözüm Sende" programında yaptığı yorumları ve tavırlarıyla bir zamanların fenomeni olan Semra Kaynana'yı aratmayan damat adayı Şeyhmuz'un annesi Kaynana Emine Hanım, onunla birlikte oturmak istemeyen gelin adayı Betül'den hiç hoşlanmadı. Ancak oğlu Şeyhmuz halterci gelin adayı Betül'ü savununca, oğlunu cahil olmakla itham eden Kaynana Emine Hanım'ın tansiyonu yükseldi. Kaynana Emine Hanım programda fenalık geçirdi.

GÖZÜM SENDE FORMATI

"Gözüm Sende" programında kadın yarışmacı, yüzlerini görmediği ancak hayatlarına şahit olduğu 4 erkek adaydan birini seçer. Bu seçimi gün boyu Gözüm Sende Evi'nden yapar. Seçmiş olduğu dört adayın hobilerine, ev, iş ve sosyal hayatına tanıklık eder. Seçici, adaylara çevresindeki kişilere sorular sordurur ve adayları yönlendirerek onlar hakkında bilgiler edinir. Seçici isterse bir yakınını yanına alır ve ondan adaylar arasında karar vermesi için yardımcı olmasını ister. Stüdyoda öncelikle kendine uygun olmayan iki kişiyi eler ve kalan iki kişi arasından yeniden seçim yapar.

Gözüm Sende Başvuru Formu için tıklayın!

Sunuculuğunu oyuncu Aylin Kabasakal’ın yaptığı “Gözüm Sende” farklı formatıyla ekranlarda...

Seçicimiz Yasemin Kapar adaylarını bekliyor. Siz de aday olmak için başvuru yapabilirsiniz…

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir