Görüş Bildir

ATV Kaçın Kurası 3. bölüm özeti ve yeni bölüm fragman detayları

Kaçın Kurası 3. bölümünde neler oldu? ve Kaçın Kurası 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? gibi soruların cevabı haberimizde

ATV Kaçın Kurası 3. bölüm özeti ve yeni bölüm fragman detayları

Cuma akşamlarının sevilen dizisi haline gelen Kaçın Kurası 3. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Herkes sevilen yeni dizi Kaçın Kurası 3. bölümünde neler oldu diye merak etti. Peki Kaçın Kurası. bölüm fragmanı yayınladı mı? Detaylar haberimizde. Renk ve Barış arasında yeni bir yüzleşme söz konusu iken bunu sağlayan'da Muzaffer oldu. Başrollerini Selin Şekerci, Serhat Teoman, İbrahim Kendirci ve Açelya Devrim Yılhan'ın paylaştığı Kaçın Kurası 3. yeni bölümüyle dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde sürpriz kız isteme töreni Barış ve Renk'i beklenmedik bir şaşkınlığın içine sürükler.

Takipçileriyle 3'üncü randevusuna çıkan Kaçın Kurası'nda olaylar şöyle gelişti: Muzaffer'in sürpriz hamlesi ile Renk ve Barış istemeseler de ağır bir yüzleşme yaşamak zorunda kalırlar.

Yan yana duran ateş ve barut kıvılcımın şiddetiyle alev alırken, çıkan yangın yalnız onları değil çevrelerindeki herkesi kavurur. Aniden çalan bir kapı ziliyle Yiğit ve Sedef'in en mutlu gecesine gölge düşer. Sürpriz kız isteme töreni ise Barış ve Renk'i beklenmedik bir şaşkınlığın içine sürükler.

Asım ve Barış arasında yükselen tansiyon Barış'ı hayatının en büyük sırrıyla karşı karşıya getirir. Gözyaşlarının usulca süzüldüğü bu gece büyük bir fırtınanın da habercisi olacaktır.

KAÇIN KURASI 2. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Renk, Barış'ın Amerika'ya dönmekten vazgeçmesiyle kendini büyük bir ikilemin içinde bulur.,

Zıtlıkları onları birbirlerine mıknatıs gibi çekerken Barış, Renk'in kendi korkularıyla yüzleşmesine sebep olacaktır.

Barış'a elinde olmadan yakınlaşan Renk'in başı beladan kurtulmazken Yiğit ve Sedef'in vuslat umudu yine bir başka bahara kalır.

Barış'ın babası Asım'la barışma çabaları ters teper, baba oğlun çatışması tırmanır.

Bu kavgadan yalnız Barış değil, Renk, Asım ve Muzaffer de yara alırken, kimin sağ çıkacağı ise Barış'ın kararına kalacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir