Görüş Bildir

ATV Yeter dizisi ne zaman başlayacak! Yurdaer Okur, Pelin Karahan 'Yeter' dizisindeki rolleri ne?

ATV ekranlarında fenomen hale geleceğine inanılan 'Yeter' dizisi oyuncuları kimler? Yurdaer Okur, Pelin Karahan 'Yeter' dizisindeki rolleri ne? Yeter dizisi konusu, oyuncuları ve dahası haber detayında! Yeter Yekta kimdir

ATV Yeter dizisi ne zaman başlayacak!  Yurdaer Okur, Pelin Karahan 'Yeter' dizisindeki rolleri ne?

ATV ekranlarında fenomen hale geleceğine inanılan 'Yeter' dizisi oyuncuları kimler? Yurdaer Okur, Pelin Karahan 'Yeter' dizisindek rolleri ne? Yeter dizisi konusu, oyuncuları ve dahası haber detayında! Yeter Yekta kimdir

Yeter dizisi Yekta'nın dizideki rolü nedir?

Yekta

Masal gibi başlayan evliliği kısa zamanda kâbusa dönüşür. Çocuklarını korumak için söylediği yalan onu ve çevresindeki herkesi bir girdap gibi içine çekerken; Aylin bu esaretten kurtulabilecek midir?

Yurdaer Okur kimdir? ÖZET

Yurdaer Okur, 29 Ekim 1974 tarihinde Rize’de doğmuştur. Bafra Süper Lisesi'ni bitirdikten sonra Akdeniz Üniversitesi "Turizm İşletmeciliği" bölümünde 3 sene okuduktan sonra işletmenin kendisine göre olmadığını anladı ve 1994 senesindeHacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünü kazanarak oraya geçti ve oradan mezun oldu.

Uzun zamandır çalışmaları devam eden başrollerinde Pelin Karahan ve Yurdaer Okur’un oynayacağı ve sezona damgasını vurması beklenen Yeter Dizisinden sürpriz bir haber geldi. Uzun süredir yayın günü ve ilk bölüm yayın tarihi beklenen Yeter Dizisi’nin yayın günü belli oldu. Yeter Dizisi yılbaşı akşamı ATV ekranlarında olacak.

Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği senaryosunu ise Vilmer Özçınar ve Nalan Merter Savaş’ın kaleme alacağı Yeter Dizisi ilk bölümü ile 31 Aralık Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Gelişmeleri sizlerle aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir