Görüş Bildir

Azazil 2: Büyü vizyonda! Azazil 2 konusu nedir?

Yerli yapımların baş gösterdiği şu dönemde Türk sinemasına bugün bir yenisi daha eklendi. Azazil 2! Korku ve drama’nın iç içe geçtiği muhteşem bir senaryo ve güçlü oyuncu kadrosu ile hazırlanan Azazil 2: Büyü bugün itibariyle gösterime girdi. İzleyenlere korkularında tavan yaptıracak olan filmin detayları haberimizde…

Azazil 2: Büyü vizyonda! Azazil 2 konusu nedir?

Başrollerini Tuğçe Kurşunluoğlu, Ayça Kuru, Sertan Erkaçan, Bedia Ener, Murat Ercanlı ve Zülal Memişoğlu’nun paylaştığı, sanatçı Alişan ve Mehmet Aslan’ın da konuk oyuncu olarak rol aldığı Azazil 2: Büyü bugün 248 sinema salonunda vizyona girdi.

Metafizik uzmanı Salih Memişoğlu’nun seanslarına gelen hastalarının yaşadığı yüzde yüz gerçek olaylardan beyaz perdeye aktarılan korku - drama türündeki Azazil 2: Büyü filminin yapımcılığını Burak Memişoğlu üstleniyor.

Galası büyük yankı uyandıran ve son haftaların en çok konuşulan Azazil 2 Büyü’nün yönetmen koltuğunda ise Mustafa Özen bulunuyor. Filmin geliri Dünya Şehit Çocukları Vakfı’na bağışlanacak.

Azazil 2 Büyü bugün ülke genelindeki 248 sinema salonunda vizyona girdi. Vizyona girmeden haberlere konu olan ve birçok televizyon programına davet edilen film için geri sayım sona erdi. Aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olan Azazil 2 Büyü, yaşanmış olaylarla korku filmlerine meraklı seyircileri sinemalara bekliyor.

Azazil 2 Büyü Konusu:

Sedat işinde başarılı ancak özel hayatında bir o kadar başarısız ve mutsuz genç bir adamdır. Özellikle küçük kızları İlayda doğduktan sonra karısı Aylin ile ilişkileri gün geçtikçe kötüye gider. Karşısına çıkan genç ve güzel bir kadın olan Esma, Sedat'ı kısa sürede kendine âşık eder ve Sedat’ın zaten çatırdamak üzere olan evliliğini yerle bir eder. Ancak yerle bir olan sadece Sedat’ın evliliği değildir. Zaman içinde Sedat, Aylin ve küçük kızları İlayda çok kuvvetli bir büyünün etkisinde kalır. Azazil’in yeni hedefi aralarındaki bağ zayıflamış olan bu ailedir.

Konusu ve içeriğiyle klasik korku filmlerinden farklı olan Azazil 2: Büyü, aynı zamanda bir aile dramı içeriyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir