Görüş Bildir

Bade İşçil yine gündemin ilk sırasında! Bade İşçil Malkoç Süalp'i veto etti ve Azur'la tek başına doğum günü kutladı

Bade İşcil ile Malkoç Süalp boşanmasında gün geçmiyor ki üzücü bir vuku yaşansın. Malkoç Süalp' ın Bade İşçil' e olan kızgınlığı, Bade İşçil' e gelen hacizler derken son olarak da aralarındaki ateş iyice korlaştı. 2013 yılında evlenen Bade İşcil ile Malkoç Süalp, olaylı bir şekilde evliliklerinin 2. senesinde ayrılmıştı. Bade İşçil oğlu Azur ile doğum gününü böyle kutladı.

Bade İşçil yine gündemin ilk sırasında! Bade İşçil Malkoç Süalp'i veto etti ve Azur'la tek başına doğum günü kutladı

Bade İşcil işe Malkoç Süalp 2013 yılında nikah masasına oturmuş, bu evlilikten de Azur isminde bir  de oğulları olmuştu.

Çift haziran ayında 'şiddetli geçimsizliği' sebep göstererek, boşanmak için mahkemeye başvurdu.

Ayrılık kararının ardından Malkoç Süalp, Azur ile özel günlerde görüşebilmek için mahkeme kararı çıkardı. Bade işcil ise yaşananların ardından köpeğinin doğum gününü kutladı ve fotoğrafları Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Doğum gününü oğlundan ayrı geçiren Süalp, Bade İşcil'in paylaştığı fotoğrafları görünce ikinci bir şok yaşadı.

Bade İşçil kimdir?

Bade Sualp İşçil, 8 Ağustos 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümünden mezun oldu. İlk kez, 2007'de Cine5 kanalında yayınlananMetropol Cafe isimli komedi dizisinde rol aldı. 2009-2011 yılları arasında Ay Yapım'ın Ezel dizisinde "Şebnem Sertuna" karakterini canlandırdı. Ezel adlı dizi bittikten sonra Kuzey Güney dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Soyadı herkes tarafından bilindiği gibi İşçil değil, İşcil'dir. Bade İşcil, Mart ayında tanıştığı iş adamı Malkoç Sualp ile 31 Mayıs 2013'te evlendi ve bu evlilikten Azur isminde bir erkek çocuk dünyaya getirdi.  2015 yılında, Muhteşem Yüzyıl-Kösem adlı dizide rol alacaktır.

Malkoç Süalp kimdir?

Sosyetenin ünlü simalarından biri olan Malkoç Sualp, Tarkan Sualp’in kardeşidir. Malkoç Sualp’in eğitiminden bahsetmek gerekirse 1988 yılında Teddington Boys School okulundan mezun olduktan sonra , 1988 yılında Kingston College okuluna geçiş yapmıştır ve daha sonra 1992 yılında Westminster Üniversitesi’ne giderek orada lisans eğitimini tamamlayıp mezun olmuştur.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir