Görüş Bildir

Barış Arduç ile Gupse Özay el ele

Deliha filmi ile büyük yankı uyandıran güzel sanatçı Gupse Özay ve Deliha filminde tanışıp aşk yaşamaya başladığı karizmatik oyuncu Barış Arduç, Show TV’nin efsane eğlendirme programı Güldür Güldür’ün komedyen oyuncusu İrem Sak’ın doğum gününe el ele katıldı.

Barış Arduç ile Gupse Özay el ele

Deliha filmi ile büyük yankı uyandıran güzel sanatçı Gupse Özay ve Deliha filminde tanışıp aşk yaşamaya başladığı karizmatik oyuncu Barış Arduç, Show TV’nin efsane eğlendirme programı Güldür Güldür’ün komedyen oyuncusu İrem Sak’ın doğum gününe el ele katıldı.

Geçtiğimiz haftalarda zatürre teşhisi konan Star TV’nin efsane dizisi Kiralık Aşk’ın karizmatik oyuncusu Barış Arduç, gecenin sonunda sağlık durumuyla ilgili soruları yanıtladı. Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre…

“Verem olduğu” yönünde de dedikodular çıkan oyuncu oyuncu Barış Arduç açıklamalarda bulundu.

Karizmatik oyucu Barış Arduç’un açıklamaları şu şekilde…

“Yok, zatürre gibi bir şeydi ama geçti gitti. Çok şükür atlattık, şu an iyiyim” dedi.

Barış Arduç Kimdir?

Barış Arduç, 9 Ekim 1987 tarihinde anne babası çalışmak için İsviçre’ye gittiklerinde İsviçre’de ailesinin orttur. Arnavut kökenli anne babası İsviçre’de emlakçılık yapmaktaydı. Baba tarafı Fatsa, anne tarafı Artvinlidir. Onur Arduç adında abisi ve Mert Arduç asında kardeşi vardır. Barış Arduç, İlkokulu Sakarya ve Gölcük'te, ortaokulu Bolu'da okudu. Lise son sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek ortaöğrenimini İstanbul'da tamamladı. Liseden sonra Kayseri'de spor akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul'a geri döndü.

Bark ve futbol sporlarıyla ilgilenmekte ve fotomodellik ve dublaj çalışmaları da yapmaktadır. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak İstanbul Şile'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı.

Ayla Algan ile tanıştıktan sonra Ekol Drama'da kamera önü oyunculuk eğitimi aldı. Ayrıca Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitim de aldı. Oyunculuk kariyerine, 2011 yılında Ömür Gedik'in Paramparça adlı klibi ile ilk adımını attı.

2014 yılında yapımcılığını Necati Akpınar’ın yaptığı “Deliha” sinema filminde Cemil karakterini canlandırırken, Gupse Özay, Derya Alabora, Cihan Ercan, Zeynep Çamcı, Hülya Duyar, Cenk Durmazel, Korhan Herduran ve Jeyan Mahfi Tözüm ile birlikte oynadı.

Barış Arduç, 19 Haziran 2015 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlayan ve baş rollerini Elçin Sangu, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen ile paylaştığı "Kiralık Aşk" adlı dizide Ömer karakterini canlandırdı.

Barış Arduç, 2014 yılından beri oyuncu Gupse Özay ile birliktedir.

Filmleri ve Dizileri

Oyuncu

2015 - Kiralık Aşk (Ömer) (TV Dizisi)

2015 - Racon: Ailem İçin (Tekin) (TV Dizisi)

2014 - Sadece Sen (Ersin)(Sinema Filmi)

2014 - Deliha (Cemil)(Sinema Filmi)

2013 - 2014 - Bugünün Saraylısı (Selim) (TV Dizisi)

2012 - 2013- Benim İçin Üzülme (Ahmet) (TV Dizisi)

2011 - Dinle Sevgili (Hakan) (TV Dizisi)

2011 - Küçük Hanımefendi (Cenk) (TV Dizisi)

2011 - Pis Yedili (TV Dizisi)

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, 30 Temmuz 1984 tarihinde İzmir'de doğmuştur. babası Senih Özay bir avukat, annesi ise peyzaj mimarıdır. Çerkez kökenlidir. İsminin anlamı “canımın içi” demekmiş. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Sinema, Televizyon bölümünde okudu. Şahika Tekand’ın kursuna katıldı.

Üniversite yıllarında arkadaşlarıyla çektikleri “Yaman Yaşamışım” adlı belgesel ile ödül aldı. 4 yıl kadar reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne, dizi setlerinde kamera arkasında çalıştı ve senaristlik yaptı. Sessiz Gece dizisinin ise reji ekibinde yer aldı. Gupse Özay, 'Çocuklar Duymasın' ve 'İzmir Çetesi'nin senaryo ekibinde çalıştı. Ardından Beyaz Show’un skeçlerini yazmaya başladı.

Arkadaşlarıyla “Psikolog” adlı skeçler çekmiştir. Gülse Birsel’in de onun Youtube’da o videolarından birini izleyip ‘Yalan Dünya’nın kadrosuna aldı. Bu sayede de “Yalan Dünya” dizisinde kendine bir yer bulmuştur. Bu dizide “Nurhayat” karakterini canlandırmaktadır. Makineli tüfek gibi konuşması ve peltekliğiyle zihinlerde yer etti.

Gupse Özay ağabeyi Betal Özay ile ortak bir yapım şirketi kurdu.

Gupse Özay, Kanal D!de yayınlanan “Rekorlar Dünyası”adlı programda sunuculuk yaptı.

Boş zamanlarında DVD (korku filmi ) izler, psikiyatri hakkında kitaplar okuyor ve resim yapıyor.

Ödülleri

2012 - En İyi Kadın Oyuncu (Komedi) (Yalan Dünya 1. Sezon) / 3.Antalya Televizyon Ödülleri

2012 - En İyi Kadın Oyuncu (Komedi) (Yalan Dünya 1. Sezon) / 39.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri

Filmleri

2012 -2013 - Yalan Dünya           

Yasal Uyarı: Haberin kopyalanması yasaktır. Haber, sadece diyarbakirsoz.com’a link verilerek kullanılabilir. Bunun dışında kopyalayanlar hakkında kanuni işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi