Görüş Bildir

Barış Arduç ve Elçin Sangı hayranlarından tehdit alıyor

Star TV’nin reyting rekortmen dizisi Kiralık Aşk’ta başrol oynayan ve iki sevgiliyi canlandıran Barış Arduç ve Elçin Sangu’yu birbirlerine çok yakıştıran hayranları ikiliye sürekli mesaj atarak gerçek hayattaki sevgililerinden ayrılmaları gerektiğini söylüyor.

Barış Arduç ve Elçin Sangı hayranlarından tehdit alıyor

Kiralık aşk dizisiyle yıldızı parlayan kızıl güzeli Elçin Sangu ve Barış Arduç'un hayran kitlesi her geçen gün artıyor. Çifti birbirine çok yakıştıran hayranları, iki oyuncunun gerçek hayattaki sevgililerine taciz mesajları atıyor. Elçin Sangu ve Barış Arduç'un kişisel sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarının altına "sevgili olmalısınız", "Çok yakışıyorsunuz" gibi mesajlar yağıyor. dizide iki sevgiliyi canlandıran Elçin Sangu ile Barış Arduç'a "Çok yakışıyorsunuz, sevgililerinizden ayrılın" diye baskı yapan fanlar, bununla da yetinmedi.

Kızıl saçlarıyla dikkat çeken Elçin Sangu'nun hayranları, dizideki öpüşme karelerini, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Yunus Özdiken'e göndererek altına "Birbirlerine çok yakışıyorlar, sen aradan çekil!" notu düştü. Buna benzer mesajların Barış Arduç'un Deliha setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Gupse Özay'a da gönderildiği ortaya çıktı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi