Başarılı Sitcom Bana Baba Dedi, reytinglere yenik düştü!

TV8’in komedi dizisi Bana Baba Dedi yayından kaldırıldı. Yabancı dizi “Baby Daddy”den uyarlanan, başarılı ve kendi hayranlarını oluşturan dizi Bana Baba Dedi reyting kurbanı oldu ve yayından kaldırıldığı dizinin başrol oyuncusu Eser Yenenler tarafından duyuruldu. İşte ayrıntılar…

Başarılı Sitcom Bana Baba Dedi, reytinglere yenik düştü!

EMRE ATEŞ

TV8’den Cuma akşamları ekranlarımıza konuk olan ve 3 Adam (Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç)’un başrolünü paylaştığı, Yağmur Tanrısevsin, Cezmi Baskın, Yağmur Tanrısevsin gibi oyuncuların da oynadığı Baby Daddy’den uyarlanan başarılı sitcom dizisi Bana Baba Dedi ekranlara veda etti. 3 haftadır yayınlanmayan dizi hakkında hiçbir açıklama daha önce gelmemişti ve dizinin neden yayınlanmadığı büyük merak konusuydu.

Ancak o büyük merak son buldu ve dizinin başrol oyuncularından olan ve 3 Adam’ın sunuculuğunu üstlenen Eser Yenenler, dev sosyal medya platformu olan Instagram’dan açıklama yaptı. Eser Yenenler resmi Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı;

“Güzel oldu, çok şey öğretti, takip edildi, sevildi. Ama tam istediğimiz gibi olmadı.. Haberler doğru Bana Baba Dedi’yi bitiriyoruz. Yeni yayın döneminde yine TV8’de yepyeni projeler yapacağız. Yönetmeninden çaycısına bütün ekibimizin emeğine, bütün oyuncuların yeteneğine, izleyicilerimizin sevgisine sağlık:)”

Eser Yenenler Instagram hesabından bu paylaşımı yaptıktan sonra takipçilerinden birçok yorum geldi. Yorumların çoğunda dizinin bitmemesi gerektiği görüşü hakimdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz