Belçim Bilgin çok iddialı: Biz en iyisini yaptık!

Türkiye’nin en ünlü ve en çok güldüren komedyenlerinden olan Yılmaz Erdoğan’ın güzel eşi Belçim Bilgin Erdoğan Makenyo’da çekimleri tamamlanan Rosa adlı filmin çok iddialı olduğunu ve acayip bir film olduğunu belirterek “Biz elimizden gelenin en iyisini yaptık” şeklinde konuştu.

Belçim Bilgin çok iddialı: Biz en iyisini yaptık!

Yılmaz Erdoğan'ın eşi Belçim Bilgin Erdoğan, önceki gün Nişantaşı Spago'da yurt dışından gelen misafirlerini ağırladı. Bilgin, Makedonya'da çekilen 'Rosa' isimli filmin setinden döndüğünü söyleyerek şöyle konuştu:

"Çok iddialı bir film izleyiciyi bekliyor. Dramatik ve derin, yani acayip bir film oldu. Biz filmi çekerken çok keyif aldık. Bundan sonrası seyirciye kalmış. Biz elimizden gelenin en iyisini yaptık. Bu filmin sadece Türkiye'de değil, dünyada da iyi bir izleyici kitlesine ulaşacağına inanıyorum."

Yılmaz Erdoğan'ın ailesinin hayatını anlatacağı film hakkında da konuşan Erdoğan, "Yılmazlar da 15 Eylül gibi çekimlere başlayacaklar" diye konuştu. "Yılmaz Erdoğan filmde sizi de anlatır mı?" sorusuna ise Belçim Bilgin Erdoğan, "Biz o zamanlar evli değildik ki, Yılmaz çok daha öncesi anlatacak" diye yanıt verdi.  

Sabah  

Kaynak: Diyarbakır Söz