Beni Affet 834. Son Bölüm(Kim bu misafir)

Her bölümü ayrı bir ihtiras, ayrı bir merak, ayrı bir aşk ile geçen Star TV’nin meşhur uzun dizisi Beni Affet 26 Ekim Pazartesi 834. Bölümü ile ekranlara konuk oldu. Beni Affet son bölümünde en çok merak edilen soru ise Kozanlar’a gelen genç misafirin kim olduğuydu. Beni Affet 834. Bölüm izle diye arama yapanların karşılığını bulacağı link ise haberimizde.

Beni Affet 834. Son Bölüm(Kim bu misafir)

Beni Affet son 834. Bölüm (26 Ekim) neler oldu, özeti ve detaylarıyla birlikte sizler için derledik. İşte Beni Affet son bölüm özeti…

Feride, herkesten sakladığı sayılı günlerinin kaldığı gerçek ile yaşamaya devam ediyordu. Büyük bir çaresizlik içinde olan Feride’nin kardeşi Eylül ise onun için bir şeyler yapmak istiyordu. Öte yandan Kozanlar’a gelen genç misafir ortamdaki atmosferi oldukça değiştirdi.

Hayatında bembeyaz temiz bir sayfa açan Bahar, Kemal ve İnci’ye barış mesajları da vermeye başladı. Bahar’ı Demir’den korumak isteyen Kemal ise Bahar’dan hiç de duymak istemediği sözler duydu. Demir de Kemal’in klinikle olan bağlantısını bozmak için çaba harcıyordu. Kader de Mahir’in sevgilisi Çiğdem’den şüphelenmeye başladı.

BENİ AFFET SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz