Beni Affet Son 910. Bölüm -(Kemal ve İnci boşanıyor)

Star TV’nin meşhur ve en uzun soluklu pembe dizisi Beni Affet’te heyecan tüm hızıyla sürüyor. Beni Affet 910. Bölüm 10 Şubat Çarşamba günü ekranlarımıza konuk oldu. Hanımların beş çayı keyfini süsleyen Beni Affet son 910. Bölüm izleyemeyenler için derledik. İşte Beni Affet 910. Bölüm (son bölüm) izleme fırsatı.

Beni Affet Son 910. Bölüm -(Kemal ve İnci boşanıyor)

Tam 910 bölümdür devam eden ve hiç bitmeyecekmiş gibi gözüken efsane pembe dizi Beni Affet son bölümüyle hayranlarını yine ekranlara kilitledi. İnci ve Kemal’in boşanma noktasına geldiği Beni Affet 910. Bölüm izlemek isteyenler haberimizdeki linke tıklayabilir.

Beni Affet 910. Son bölümünde; Merakla beklenen ve istenen Kemal ile İnci’nin boşanma günü gelmişti artık. Lakin, Kendisinden boşanmak istemeyen İnci’nin son dakikada bir sürpriz yapmasından kuşkulanan Kemal, acaba yaşanacak olanları tahmin edebilme gücüne sahip miydi? Mahir’le arasında yaşanan geçmişin hesaplaşması ağır gelen Neriman, bu yükün altından kalkabilecek mi? Sedat’ın Aziz’e yaptığı teklifi reddetmesi üzerine, şirkette kendisinin çalışmak istediğini söyleyen Eylül işe başlar. Feride ve Eylül’e imaj yenileten Sedat’ın, Feride’ye karşı olan hisleri günden güne artmaktadır. Cüneyt, kötü günler geçiren Murat’ın da şirkette işe başlaması konusunda öneride bulunur.

BENİ AFFET 910. BÖLÜM (SON BÖLÜM) 10 ŞUBAT İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz