Görüş Bildir

Beren Saat HDP olaylarına daha fazla dayanamadı!

Yakında Kösem Sultan dizisine başlayacak olan güzel oyuncu Beren Saat, dün sosyal medya platformu Instagram’dan paylaştıklarıyla olay yarattı. Kıskandıran güzellik Beren Saat, Erzurum’da HDP’ye yapılan çirkin saldırıya ilişkin bir mesaj yayımladı. Tepki mi geldi nedendir bilinmez daha sonra bu paylaşımını kaldırdı. Beren Saat'in dikkat çeken sözü ise "Artık hedef göstermeyin ne olur"

Beren Saat HDP olaylarına daha fazla dayanamadı!

Yıllar geçtikçe daha da güzelleşen yıldız oyuncu Beren Saat, son yıllarda ülkemizde tırmanan siyasi gerilimin toplumsal hayata etkilerini sert bir dille eleştirirken, şu yazıyı kaleme aldı:

ARTIK HEDEF GÖSTERMEYİN NE OLUR

“Erzurum'da HDP minibüsü kullanan şoförü yaktılar! Terörist diye diye halk terörist oldu! Nasıl bir nefret yarattınız bu altı üstü bir siyasi seçim. Artık hedef göstermeyin ne olur... Ekmek almaya giden çocuğun, şoförün, gazetecinin elinize bulaşan kanın hesabı o çok korktuğunuz öbür dünyada sorulur."

Güzel oyuncu Beren Saat, tepki mi aldı nedendir bilinmez, kısa bir süre sonra sosyal medya hesapları olan Instagram ve Twitter'dan paylaştığı yazıyı kaldırdı..

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi