Berkay'ın Asena Erkin çıkmazı konusundaki fikri ne oldu

İstanbul Etiler'de geçtiğimiz ay silahlı saldırıya uğrayan Berkay'ın soruşturması devam ederken, Caner Erkin'in karısı Asena Erkin'in ifadeye çağrıldığı ve azmettirici olarak suçlandığı öğrenildi. Sorgulanan Asena Erkin'in Berkay saldırısı ile ilgili ne alakası olduğu da merak konusu

Berkay'ın Asena Erkin çıkmazı konusundaki fikri ne oldu

İstanbul Etiler'de geçtiğimiz ay silahlı saldırıya uğrayan Berkay'ın soruşturması devam ederken, Caner Erkin'in karısı Asena Erkin'in ifadeye çağrıldığı ve azmettirici olarak suçlandığı öğrenildi. Sorgulanan Asena Erkin'in Berkay saldırısı ile ilgili ne alakası olduğu da merak konusu

stanbul’da Beşiktaş Etiler’de Vitrin isimli gece kulübünde program yapan şarkıcı Berkay program sonrası otomobiline binerken silahlı saldırıya uğramıştı. Olayı inceleyen polis,  1 hafta sonra aynı gece kulübüne ateş eden bir grubu takibe aldı. Gruptan Uğur K.’nın şarkıcı Berkay’a yapılan saldırı sırasında da olay yerinde olduğu belirlendi. Polisin yaptığı incelemede bir grubun her cuma akşamı, gece kulübüne gelerek olay çıkarttıklarını tespit etti. Bu kişilerden bazılarının silahlı saldırı olayında rolü olduğu belirlenince Uğur K., Yunus Emre Ercan Ö. ve Burhan A. adlı kişiler gözaltına alındı.  Bu kişilerden Yunus Emre Ş.’nin liderleri halen cezaevinde olan suç örgütüne mensup olması polisi bu kişinin bağlantıları üzerine yönlendirdi. Kulüp işletmecilerinin de mekanın devri konusunda uzun süredir bazı kişilerin tehditlerine maruz kaldıklarını belirttiği öğrenildi. Gözaltına alınan kişiler ise şarkıcı Berkay’a yapılan saldırı ile ilgili suçlamaları reddetti. Kulübe yapılan saldırılarla ilgili ise olayların anlık geliştiğini iddia ettiler.

Şüphelilerden 4'ü serbest kaldı

Polis, ikinci olayda silahı kullanan Uğur K. ve arkadaşlarını mercek altına alındı. 1 ayda bu grubun her cuma kulübe gidip olay çıkardıkları belirlenince, ilk saldırıda da şüpheler Uğur K. ve arkadaşları üzerinde yoğunlaştı. Olay günü bölgede olduğu tespit edilen Uğur K.'nın, lideri cezaevinde bulunan bir suç örgütü ile bağlantısı da ortaya çıktı. Ardından düzenlenen operasyonda Uğur K. (29), Yunus Ş. (20), Ercan Ö. (31) ve Burhan A. (31) ile toplam 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 4'ü emniyetten serbest kaldı. Berkay'a saldırıda yer aldığı belirtilen Uğur K. ise "susma hakkını" kullandı.

Asena Erkin ifade verdi

Sorguları tamamlanan Uğur K., Yunus Ş., Ercan Ö. ve Burhan A., adliyeye sevk edildi. Çeşitli suçlardan poliste kayıtları olan şüpheliler, yaralama veya öldürme eylemi gerçekleşmediği için mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Asena Erkin kimdir?

Antalyalı varlıklı bir ailenin çocuğu olup, futbolcu Caner Erkin'in eşidir. Çiftin Çınar isimli bir erkek çocukları bulunmaktadır. Asena Erkin ayrıca moda danışmanlığı ve tasarımı yapmaktadır. 2014 yılı Temmuz ayında Show TV televizyon kanalında yayınlanan "Hey Canlı" isimli televizyon programında sunuculuk yapmıştır. Bunların yanı sıra "ASE 88" ismiyle moda tasarımları yapmaktadır

Berkay kimdir?

Berkay Şahin, 1981 yılında Ankara’da doğmuştur. Aslen Artvin, Arhavi’lidir. 1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir’de yaşamıştır. 2009 yılından beri deİstanbul’da yaşamaktadır. Albüm çalışmalarından önceleri,Bodrum, Antalya,Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekânlarda sahne aldı.

2010 yılında çıkan ilk albümü "Ele İnat" ile 'en iyi sanatçı' ödülüne layık görüldü. İkinci albümü "Aşk Sadece" 2012 yılında yayınlandı.

2013 yılının sonlarında Berkay Şahin, futbolcu Caner Erkin’in modacı eşi Asena Erkin ile adı birlikte anıldı ancak iddiaları da kesin bir dille yalanladı.

Albümleri : 2010 - Ele İnat

2012 - Aşk Sadece

2013 - Doksana Bir Kala (single)

2014 - Aşk Melekleri 2015 - Benim Hikayem (single)

Kaynak: Diyarbakır Söz