Beyaz Show 1 Kasım konukları kimler? - Beyaz Show Kanal D'de 21. doğum yılını kutlayacak,

Beyaz Show 1 Kasım konukları kimler? 21 yıllık yayın hayatını bu hafta tamamlayacak olan Beyaz Show bu hafta adeta doğum gününü kutlayacak.

Beyaz Show 1 Kasım konukları kimler? -  Beyaz Show Kanal D'de 21. doğum yılını kutlayacak,

Beyaz Show 1 Kasım konukları kimler? 21 yıllık yayın hayatını bu hafta tamamlayacak olan Beyaz Show bu hafta adeta doğum gününü kutlayacak. 6 Aralık 1996 senesinden bu yana Kanal D ekranlarında olan Beyaz Show, yarın akşam (1 Kasım) konukları belirlendi. Beyaz Show bu hafta 'Aile Arasında' filminin kahramanlarına yer vrdi. "Aile Arasında" filminin başrol oyuncuları Gülse Birsel, Erdal Özyağcılar, Engin Günaydın, Derya Karadaş, Fatih Artman ve Ayta Sözeri ile birlikte Funda Arar yer almakta. Beyaz Show 1 Aralık 2017 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de!

Kanal D ekranlarında sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı Beyaz Show yarın akşam yine ekranlara gelecek. Beyaz Show 1 Kasım konukları kimler? SORUSUNUN cevabı her hafta cuma günü ulaşmadan yanıtını bulmakta iken, Beyaz Show'da geride bıraktığımız hafta "Kardeşim Benim 2" filminin başrol oyuncuları Burak Özçivit, Murat Boz, Leyla Feray ve Pınar Deniz konuk oldu. Beyazıt Öztürk'ün sezon sonunda emekli olacağı ve Beyaz Show'u bırakacağı günün en çok konuşulan haberi olmuştu. Beyaz, bu iddialara canlı yayında yine kendi tarzıyla cevap verdi. Beyaz, Burak Özçivit’in başrolünde oynadığı ‘Kara Sevda’ dizisinin Emmy ödülü almasına rağmen Amerika’ya ödülü almaya gidememesini kafaya takınca olanlar oldu. Burak Özçivit’i özel bir teknikle Emmy Ödül Töreni’ne montajlayan Beyaz, stüdyoda kahkaha tufanına neden oldu. Kanal D’nin en çok izlenen yapımlarından ‘Vatanım Sensin’ dizisinde Pınar Deniz’in herkesten fırça yediği sahneler izleyenleri gülme krizine soktu. Leyla Feray hem güzelliği hem de zarifliğiyle izleyen herkesin beğenisini kazandı.

Beyaz Show 1 Kasım konukları kimler? sorusu bu hafta da netik kazandıktan sonra Beyaz Show'un geçmişi hakkında araştırma yaptık. Bir kafede kulak misafiri olduğu konuşmayı tweet olarak yayınlayarak bir ihaneti gün yüzüne çıkaran Ömer Demir’in yaşadıkları, stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi güldürdü.

BEYAZ SHOW HAKKINDA

Ömer Karacan'ın kurduğu Radyo Klas'tan gelen teklif üzerine, amatör radyocunun yolu İstanbul'a düştü. Burada, "Gece Tavuğu" adlı programla profesyonel yayıncılığa başladı ve geniş bir dinleyici kitlesi oluşturdu. Yine Karacan tarafından, 1995'te kurulan Number One TV'ye geçen Öztürk'ün yıldızı burada parladı. Webcam aracılığıyla stüdyodan, "Beyaz" adıyla canlı yayın yapmaya başladı. Programında yüzü görünmeden, karanlık bir siluet olarak izleyiciye seslendi ve büyük ilgi gördü. 90'lı yılların ortalarında, kariyerinde radyoculukla başlayan bu süreç, televizyon programları ve stand-up gösterileriyle devam etti.

Number One TV'de geçirdiği uzunca bir zamandan sonra, başka bir televizyon programı için Kanal 6'ya geçti. Ancak, Öztürk'ün 1996 yılında Kanal D'ye geçmesi ile birlikte "Beyaz Show" adlı talk-show programını sunmasıyla birlikte ülke çapında tanınmıştır ve 6 Aralık, 1996 tarihinde programının ilk bölümüyle ilk konukları Hande Ataizive o günlerde Atv'de Gece Kuşu adlı talk-show'u sunan Okan Bayülgen'di. Beyaz Show, komedi ve eğlence unsurlarını da içermesiyle Türk halkı tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Programda kısa film tadında skeçler çekmiştir ve programa telefon ile bağlanmak mümkündür. Ayrıca telefonla programa katılan ünlüler de olmuştur. Best Model of Turkey ve yetenek yarışmaları birincileri programa çıkartılmıştır. Stüdyo yaklaşık 50 kişilik bir kapasiteye sahipti. Genellikle bir kişi konuk alınıyordu ya da en fazla üç kişi konuk alınıyordu. Gelen ünlülere absürt şakalar da yapmaktadır.

Kaynak: Diyarbakır Söz