Görüş Bildir

Beyaz Show 25 Kasım Cuma bu hafta konukları bu hafta yok mu?

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile Beyaz Show, bu hafta 25 Kasım Cuma akşamı büyük bir şok yaşattı. Geçen Hafta Berlin'de başlayan show programı ile ilgili detaylar haberimizde

Beyaz Show 25 Kasım Cuma bu hafta konukları bu hafta yok mu?

Geçtiğimiz hafta Berlin'de başlayan Beyaz Show yıllara damgasını vuran bir yenilik ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Canlı yayını her hafta bir şehirde gerçekleştirerek formatını değiştiren Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile başlayan show programında 25 Kasım Cuma konuklarının kim olduğu ve bu hafta nereden yayınlanacağı konusu çok merak edildi. Ancak seyre bakan izleyicilerinin bu hafta programın olmadığını görmesi ile büyük bir merak daha aldı başını gitti. Beyaz Show bu hafta program akışındaki yerini almadı ama neden bu hafta yok?

BEYAZ SHOW 25 kASIM VAR MI?

Geçtiğimiz hafta çk sevilen bir bölümü ile svenleriyle Berlin'de buluşan Beyaz Show, bu hafta ki ayın akışında yok. Ama Beyaz Show2un neden olmadığı da çok merak konusu. programın yeni bölümü 2 Aralık’ta ekranlarda olacak. Bu nedenle yeni bölüm konukları belli olmadı.

BEYAZ SHOW GEÇEN HAFTA ÖZETİ

Yeni sezonunu muhteşem bir bölümle başlangıç yapan Beyaz Show’ın ilk bölümünde Hakan Altun, "Telefonun Başında" ile stüdyoya giriş yapınca Berlin’de adeta yer yerinden oynadı. Beyaz ve Ayla Çelik’in birlikte seslendirdiği yılın düeti "Bağdat", dinleyen herkesin yine kulağının pasını sildi. Yılın en hareketli şarkılarına imza atan Simge Sağın, söylediği birbirinden güzel şarkılarla stüdyoda ve ekran başındaki herkesi eğlendirdi. Beyaz’ın hazırladığı "Birbirine Benzeyen Ünlüler" bölümü, izleyen herkesi güldürdü. Gecenin sürprizini ise Serenay Sarıkaya yaptı. "Telefonun Başında" şarkısını söyleyen Serenay, izleyen herkesi güzel sesiyle adeta büyüledi."Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışmasının fenomen çifti Esra ve Sabit Şimşek, hem günlük hayatlarını hem de programda yaşadıklarını anlatırken stüdyoda kahkaha tufanı koptu. Geçtiğimiz hafta "Yılın En İyi Çıkış Yapan Solisti" ödülünü kazanan Eypio & Burak King, "Günah Benim"şarkısıyla Türkiye’deki izleyicilerden sonra Berlin’de bulunan izleyicilerin de gönlünü kazanmış oldu.

Beyaz Show sunuculuğunu Beyazıt Öztürk' ün yaptığı, 6 Aralık 1996'dan beri Cuma geceleri Kanal D'de canlı yayınlanan talk-show programıdır.

Ömer Karacan'ın kurduğu Radyo Klas'tan gelen teklif üzerine, amatör radyocunun yolu İstanbul'a düştü. Burada, "Gece Tavuğu" adlı programla profesyonel yayıncılığa başladı ve geniş bir dinleyici kitlesi oluşturdu. Yine Karacan tarafından, 1995'te kurulanNumber One TV'ye geçen Öztürk'ün yıldızı burada parladı. Webcam aracılığıyla stüdyodan, "Beyaz" adıyla canlı yayın yapmaya başladı. Programında yüzü görünmeden, karanlık bir siluet olarak izleyiciye seslendi ve büyük ilgi gördü. 90'lı yılların ortalarında, kariyerinde radyoculukla başlayan bu süreç, televizyon programları ve stand-up gösterileriyle devam etti.

Number One TV'de geçirdiği uzunca bir zamandan sonra, başka bir televizyon programı için Kanal 6'ya geçti. Ancak, Öztürk'ün 1996 yılında Kanal D'ye geçmesi ile birlikte "Beyaz Show" adlı talk-show programını sunmasıyla birlikte ülke çapında tanınmıştır ve 6 Aralık, 1996 tarihinde programının ilk bölümüyle ilk konukları Hande Ataizi ve o günlerde Atv'de Gece Kuşu adlı talk-show'u sunan Okan Bayülgen'di. Beyaz Show, komedi ve eğlence unsurlarını da içermesiyle Türk halkı tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Programda kısa film tadında skeçler çekmiştir ve programa telefon ile bağlanmak mümkündür. Ayrıca telefonla programa katılan ünlüler de olmuştur. Best Model of Turkey ve yetenek yarışmaları birincileri programa çıkartılmıştır. Stüdyo yaklaşık 50 kişilik bir kapasiteye sahipti. Genellikle bir kişi konuk alınıyordu ya da en fazla üç kişi konuk alınıyordu. Gelen ünlülere absürt şakalar da yapmaktadır.

Beyazıt Öztürk (d. 12 Mart 1969, Bolu), kısaca Beyaz olarak bilinen, Türk sunucu, şovmen, televizyon ve radyo programcısı, şarkıcı, oyuncu.

Aslen Artvinli olanBeyazıt Öztürk, 12 Mart 1969 tarihinde Bolu'da, memur bir ailenin ikinci oğlu olarak dünyaya geldi. Baba tarafından Gürcü asıllıdır

Ömer Karacan'ın kurduğu Radyo Klas'tan gelen teklif üzerine, amatör radyocunun yolu İstanbul'a düştü. Burada, "Gece Tavuğu" adlı programla profesyonel yayıncılığa başladı ve geniş bir dinleyici kitlesi oluşturdu. Yine Karacan tarafından, 1995'te kurulan Number One TV'ye geçen Öztürk'ün yıldızı burada parladı. Webcam aracılığıyla stüdyodan, "Beyaz" adıyla canlı yayın yapmaya başladı. Programında yüzü görünmeden, karanlık bir siluet olarak izleyiciye seslendi ve büyük ilgi gördü. 1990'lı yılların ortalarında, kariyerinde radyoculukla başlayan bu süreç, televizyon programları ve stand-up gösterileriyle devam etti.

Number One TV'de geçirdiği uzunca bir zamandan sonra, başka bir televizyon programı için Kanal 6'ya geçti. Ancak, Öztürk'ün adının ülke çapında bilinir hale gelmesinin nedeni olan asıl program, günümüzde de halen yayınlanmakta olan "Beyaz Show"dur. Bir talk-show niteliğinde olan programın ilk konukları, Hande Ataizi ve Okan Bayülgen'di. Beyaz Show, komedi ve eğlence unsurlarını da içermesiyle Türk halkı tarafından büyük beğeniyle karşılandı. İlk olarak 1996 yılında Kanal D'de yayınlandıktan sonra 2000-2002 yılları arasında yoluna Star TV'de ekranlara gelen program, 2003 yılının ilkbaharında eski kanalına dönmüştür.

Öztürk, birçok televizyon kanalında farklı türlerde programlar da sundu. TRT 1'de 5+1 Şans Topu programınının yanı sıra bir dönem Kanal D'de Aileler Yarışıyor adlı yarışma programını ve güncel konular üzerine sohbet türünde NTV'de 2006 yılında Kadir Çöpdemir'le Biri Bana Anlatsın ile CNN Türk'de Meral Okay ile birlikte Nası Yani? adlı programları sundu. Bu arada ilk göz ağrısı olan radyoculuktan vazgeçmeyerek, Best FM ve Radyo D'de çeşitli programlar yapmaya devam etti. 2009 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının jüri üyesi Hülya Avşar'ın ayağını kırmasının ardından yakın dostu Acun Ilıcalı'nın özel isteği üzerine sadece bir bölümde jüri üyesi olarak yer aldı.

1997 yılında, yapımcılığını Atıf Yılmaz'ın üstlendiği, Haluk Bilginer ve Türkân Şoray'ın başrollerini paylaştığı Nihavend Mucize adlı filmde oynayarak, sinema sektöründe de yer almaya başladı. 2005 yılında, O Şimdi Mahkum adlı filmdeki rolünün ardından, yine aynı yıl, Haluk Bilginer'le birlikte başrollerini oynadığı Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?filminde, oyunculuk yeteneğini tam olarak sergileme fırsatı buldu. Bu filmdeki performansıyla, Sadri Alışık adına düzenlenen sinema ödüllerinde, "En İyi Erkek Oyuncu" dalında ödüle layık görüldü. Kanal D'de 2002'de yayınlanan Biz Size Aşık Olduk adlı dizide Cem rolüyle ve 2004'te yayınlanan Karım ve Annem dizisinde Levent rolüyle ekranlarda karşımıza çıktı. 2005 yılında Candan Erçetin ile beraber Yıldızların Altında müzikal tiyatrosununun başrolde yer aldı.

Televizyon çalışmalarının yanı sıra 1999 yılında "Beyaz Türküler" adlı bir de türkü albümü çıkardı. Birçok reklam ve müzik klibinde oynamasının yanında, Aktüel dergisinde, "Kardan Adam" adını verdiği köşe yazıları yazmıştır.

Üniversite yıllarında heves ettiği radyo programı sunuculuğundan, modern kültürün yeni eğlence stillerinden biri haline gelen stand-up'çılığa ve oradan televizyon ekranlarına sıçrayan ilginç bir kariyere sahip olan Öztürk; ironik bir biçimde "r" harfini telaffuz edememesine rağmen program sunuculuğu yapmış ve beklenilenin aksine oldukça büyük ilgi görmüştür. Eğlence ve komedi unsurlarına ağırlıklı olarak yer verdiği talk-show'unu yıllardır sürdürmekte ve popüler kültürün bir parçası olmasına rağmen, değişmeyen çizgisiyle Türk halkından büyük beğeni toplamaktadır. Sahne ve televizyon yaşamının başlangıcından beri adının kısaltılmış hâli "Beyaz"ı kullanmaktadır. Ayrıca Okan Üniversitesi Danışma Kurulu üyesidir.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir