Beyaz Show bu akşamki konukları kim?

Kanal D’nin vazgeçilmez talk show programı Beyaz Show bu akşam yine gümbür gümbür geliyor. Beyaz Show 1 Mayıs Cuma konuklarıyla yine kahkaha tufanı estirecek. Peki, Beyaz Show bu haftaki konukları kim? Beyaz Show 1 Mayıs konukları kim? Gibi soruların cevabı… İşte ayrıntılar…

Beyaz Show bu akşamki konukları kim?

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Kanal D ekranlarından Beyazıt Öztürk’ün sunumu ile her Cuma akşamı evlerimize konuk olan Beyaz Show’un bu akşamki konukları kim? İşte cevabı.

Beyaz Show kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Bu akşam birbirinden komik ve müthiş konuklarıyla 1 Mayıs’a damgasını vuracağa benziyor.

Kanal D’nin sevilen ve yayın günü-saati değişmeyen tek programı Beyaz Show’un bu haftaki konukları;

Tek kişilik dev kadro Ata Demirer, komedinin kraliçesi Hükümet Kadın Demet Akbağ, Ulan İstanbul’un Yaren’i Şebnem Bozoklu, Akasya Durağı’nın Sinan’ı Levent Ülgen veee O Ses Türkiye’nin 2015 birincisi, şampiyon Azeri Elnur Huseynov.

Evet, Beyaz Show’un 1 Mayıs konukları Niyazi Gül Dörtnala filminin başrol oyuncuları ve O Ses Türkiye 2015 Şampiyonu Azeri Elnur Hüseynov.

Kahkahası, muhabbeti, videoları ve esprileri ile şimdiden merakla beklenen Beyaz Show bu akşam yine gümbür gümbür. Beyaz Show bu akşam Kanal D’de!

BEYAZ SHOW 1 MAYIS FRAGMANI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz