Beyaz Show bu haftaki konuğu Ali Atay!

Beyaz Show bu akşam (24 Nisan) ekranlara gelecek bölümüyle yine kahkaha tufanı estirecek. Peki, Beyaz Show’un bu haftaki konukları kim? İşte Beyaz Show 24 Nisan Cuma konukları haberimizde…. Beyaz Show 24 Nisan Cuma akşamının en dikkat çeken konuğu Ali Atay.

Beyaz Show bu haftaki konuğu Ali Atay!

EMRE ATEŞ

Beyaz Show’un bu hafta konukları kim sorusu yanıt buldu. Türkiye’nin en çok izlenen talk show programı unvanına sahip olan Beyaz Show’un bu haftaki konukları müthiş isimlerden oluşuyor. Beyazıt Öztürk’ün sunumuyla ekranlarımıza konuk olacak Beyaz Show bu hafta da kırıp geçirecek.

İŞTE BEYAZ SHOW 24 NİSAN KONUKLARI

TRT 1’de yayınlanan Leyla ile Mecnun’un Mecnun’u ve Limonata Filminin yönetmeni Ali Atay ve Türk televizyon tarihinin en komik karakterlerinden İsmail Abi’si Serkan Keskin.

Oyunculuğu dağlara denizlere sığmayarak taşan ve Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle hafızalarımıza kazınan Mete Horozoğlu, Survivor All Star’da geçtiğimiz hafta ünlüler takımından elenen Merve Oflaz ve son olarak hem sesiyle hem oyunculuğuyla gönüllerimizde yer edinen ve zerafetiyle büyüleyen Şevval Sam.

Beyaz Show 24 Nisan konuklarıyla yine reytingleri alt üst edeceğe benziyor. Beyaz Show 24 Nisan Cuma akşamı müthiş konuklarıyla saat 23:15’te Kanal D’de izleyebilirsiniz.

Beyaz Show 24 Nisan Cuma Fragmanı

Kaynak: Diyarbakır Söz