Görüş Bildir

Beyaz Show haftaya (18 Kasım) yepyeni formatı ile başlayacak konukları

Efsane show programı Beyaz Show bomba gibi yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Peki ya Beyazıt Öztürk ne zaman ekranlara çıkacak. Ve değiştiği iddia edilen show formatındaki değişiklikler de haberimizde

Beyaz Show haftaya (18 Kasım) yepyeni formatı ile başlayacak konukları

10 yılı aşkın süredir ekranlardaki yerini alan Beyaz Show, geçtiğimiz sezon da bir çok badireleri atlatmış ve kimse de programı yıkmayı başaramamıştı. Yaz sezonuna gelen Show programı hakkında bitecek, yayından kaldırılacak gibi iddialar ortaya atılsa da Beyazıt Öztürk ve yapımcılar bitmeyeceğinin kesinliğinden her fırsatta bahsetmişlerdi. Hatta formatın byük değişiklikler olacağının idda edilemesi akabinde de herkes başlama tarihi hakkında daha da heyecanlanmıştı. Yeni sezon da henüz ekranlarda görüntülenmemesi de bittiği konusunda kafalarda soru işareti bırakırken, Kanal D ekranlarında son dakika yep yeni fragman yayınlandı. Bakıacak olursa Öztürk'ün sunumu ile Beyaz Show bu sene daha çok izleyici kapasitesi hakim olacak ve Cuma akşamlarının yine vazgeçilmezi olacak. 18 Kasım Cuma akşamı ekranlarda olacak program namına yakışır şekilde 20. yılına özel paylaşımlar le startını verecek.

BEYAZ SHOW EFSANESİ GERİ DÖNÜYOR

20. yıla özel formatta yayın yapacak Beyaz Show’un yeni sezon ilk bölümü 18 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak. İlk bölümün konukları da belli oldu.

İLK KONUKLAR BELLİ OLDU

Yeni sezonun ilk konukları; Hakan Altun, Ayla Çelik, Serenay Sarıkaya, Simge Sağın, Eypio, Özge Ulusoy, Esra ve Sabit. Beyaz Show’un Berlin’deki konukları ise Cem Yılmaz’ın yapımcılığını üstlendiği Deli Aşk filmine konuk oyuncu olarak dahil olan Hakan Altun, Nejat İşler ile birlikte rol aldıkları ve sinemadaki ilk başrolü olan İkimizin Yerine filminin Çiçek’i Serenay Sarıkaya, Mış Mış şarkısı ile dillerden düşmeyen Simge Sağın, Beyazıt Öztürk ile düet yaptığı Bağdat şarkısı ile dikkatleri üzerinde çeken Ayla Çelik, Günah Benim şarkısıyla listelerde hızla yükselen Eypio, Geniş Aile: Her Türlü’nün güzel oyuncusu Özge Ulusoy ve Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasından tanıdığımız Esra ile Sabit.

Beyaz Show 18 Kasım’da kendi gününde saat 23.30’da Kanal D’de!

STÜDYOYA BAĞIMLI DEĞİL

Beyaz Show, 20. yıla özel formatıyla yepyeni bir yola çıkacak. Yıllardır seyircilerini stüdyoda ağırlayan Beyazıt Öztürk, bu sefer sevenleriyle başka şehirlerde buluşacak. Böylelikle Beyaz Show dünya turuna çıkmış olacak. 18 Kasım günü ilk yayını yapılacak Beyaz Show’un çekileceği şehirler şöyle:

3 Ekim: Hannover

7 Ekim: Azerbaycan

14 Ekim: Düsseldorf

15 Ekim: Viyana

21 Ekim: Antwerp

23 Ekim: Berlin

29 Ekim: Melbourne

30 Ekim: Sidney

9 Aralık: Zürih

11 Aralık: Stuttgart

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir