Görüş Bildir

Brad Pitt Angelina Jolie’yi Marion Cotillard ile aldatıyor mu? Büyük ihanet

Yok artık, Angelina Jolie de aldatılır mı demeyin, oluyormuş demek ki. Magazin dünyası şu sıralar bu haberle çalkalanıyor. İddialar ise Brad Pitt’in güzeller güzeli eşi ünlü oyuncu Angelina Jolie’yi aldattığı yönünde. Aldattığı insan da dünyalar güzeli Fransız yıldız Marion Cotillard. Tabii bunlar söylenti ve iddia, ancak iddiayı kanıtlar nitelikte bir kesin yargı söz konusu değil şu ana kadar. Ama bu haber gerçekse yer yerinden oynayacak magazin dünyasında.

Brad Pitt Angelina Jolie’yi Marion Cotillard ile aldatıyor mu? Büyük ihanet

Yakışıklı oyuncu Brad Pitt'in eşi güzel yıldız Angeline Jolie'yi Fransız güzel Marion Cotillard ile aldattığı söylentileri dünya magazin gündeminde 8.9 şiddetinde deprem etkisi yarattı. Brad Pitt ile Marion Cotillard 2016 Kasım ayında gösterime girecek 'Allied' filminde başrolü paylaştı.

BU İHANET İDDİASI ÇOK KONUŞULUR                        

Sinema ve magazin dünyası şu sıralar yeni bir ihanet iddiasıyla çalkalanıyor. Söylentilere göre; 11 yıldır Angeline Jolie ile birlikte olan 52 yaşındaki Brad Pitt, ünlü oyuncuyu 40 yaşındaki Fransız yıldız Marion Cotillard ile aldatıyor. Brad Pitt ile Marion Cotillard, Kasım'da gösterime girecek 'Allied' filminde başrolü paylaşıyor.

AŞK YAŞIYORLAR İDDİASI

Brad Pitt 11 yıllık eşi Angelina Jolie'yi aldatıyor iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İddialara göre Brad Pitt, rol arkadaşı Marion Cotillard ile yeni bir aşka yelken açtı. Dünyaca ünlü aktör Brad Pitt ile güzel oyuncu Marion Cotillard'ın, bir süredir aşk yaşadığı ileri sürüldü.Marion Cotillard, daha önce Batman Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises) sinema filminde de rol almıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi