Görüş Bildir

Bravo Sinan Akçıl’a, Kur’anla huzur buluyor!

Genç kızların gözde ismi, söylediği şarkılarla dillerden düşmeyen yakışıklı şarkıcı Sinan Akçıl Şanlıurfa’da vermiş olduğu konser sonrasında Burcu Çetinkaya’ya röportaj verdi. Çocukluk arkadaşı oldukları öğrenilen Sinan ve Burcu’nun sohbeti okunmaya değer. Sinan Akçıl’ın verdiği röportajda en dikkat çeken ve takdir edilmesi gereken nokta ise Kur’an okuduğunu ve bunun kendisine huzur verdiğini söylemesiydi. Doğrusu bravo demekten başka yapacak bir şey kalmıyor. İşte Sinan Akçıl’ın röportajı…

Bravo Sinan Akçıl’a, Kur’anla huzur buluyor!

Yakışıklı ve beyefendi şarkıcı Sinan Akçıl, Şanlıurfa'da verdiği konser sonrasında çocukluk arkadaşı olduğu öğrenilen Burcu Çetinkaya ile buluştu. Sinan Akçıl verdiği röportajda Kur'an okuduğunu ve bunun kendisine huzur verdiğini dile getirdi.

İşte o röportaj;

Okuduğun bazı kitapların isimlerini verebilir misin?

Senin hediye ettiğin Aşkım Kapışmak'ın "Kalbin Anahtarı" kitabı var. Mevlana'dan "Özlü Sözler" kitabı hep başucumda. Evimde çalışan Saliha Hanım var. Sağ olsun bana Kur'an-ı Kerim’in Türkçe mealini verdi ve 'Zaman zaman içinden gelen bir sayfayı aç, oku' dedi. Bu da bana çok büyük huzur veriyor.

İÇ DÜNYADA HUZUR

Okuduğum bazı kitaplar sayesinde sabrın ne demek olduğunu öğrendim. Eskiden daha ateşliydim. Her şeye cevap veriyordum. İç dünyada huzuru yakaladıktan sonra dışarıdaki dünya beni pek rahatsız edememeye başladı."

Röportaj kaynağı; www.aksam.com.tr

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi